Back to Question Center
0

Υπάρχει κάποιος τρόπος να προστατευθείτε από την ηλεκτρονική απάτη και την κλοπή ταυτότητας; - Το Semalt δίνει την απάντηση

1 answers:

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από όλα τα είδη των ανθρώπων. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο διαδίκτυο πουξοδεύουν νύχτες χωρίς ύπνο προσπαθώντας να εκτελέσουν μερικούς ειδικούς τύπους απάτης στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές μορφές απάτης στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι αποτα ζητήματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο προέρχονται από τα έργα των χάκερ, των spammers και άλλων εγκληματιών στον κυβερνοχώρο. Η ασφάλεια ενός δικτυακού τόπου ηλεκτρονικού εμπορίου έγκειται στοτα χέρια του admin site.

Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές που προσφέρει ο Alexander Peresunko, ο Σμαλτ Διαχειριστής επιτυχίας πελατών, που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις απάτες στο Διαδίκτυο.

1. Μάθετε να εντοπίζετε απόπειρες ηλεκτρονικού "ψαρέματος" και phishing.

Επιθέσεις phishing με δόνησηέχουν ως στόχο να προσπαθήσουν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες από ένα άτομο επειδή ο ηλεκτρονικός λογαριασμός τους σε έναν άλλο οργανισμό έχει παραβιαστεί ήυποστεί παραβίαση δεδομένων. Αυτές οι επιθέσεις προσελκύουν ένα άτομο να παρέχει προσωπικές πληροφορίες προσφέροντας ψευδείς υποσχέσεις. Ένα άτομο πρέπειδίνουν τις ελάχιστες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις ή τις επιχειρήσεις εκτός αν η εταιρεία μπορεί να εξηγήσει γιατί χρειάζεται τις πληροφορίες.Πάντα, μια legit εταιρεία θα είναι σε θέση να εξηγήσει και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις με ακρίβεια.

2. Χρησιμοποιήστε ισχυρούς και ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Χρησιμοποιώντας ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης που συνδυάζουν γράμματα,οι ειδικοί χαρακτήρες, τα καπάκια και οι αριθμοί είναι ένας τρόπος για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από απάτες στο διαδίκτυο. Ωστόσο, όσο ένας κωδικός πρόσβασης είναι ισχυρός, χρησιμοποιώνταςο ίδιος κωδικός πρόσβασης σε πολλούς ιστότοπους θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Το LastPass και το KeePass είναι μερικές από τις υπηρεσίες που βοηθούνένα για να δημιουργήσετε, να διατηρήσετε και να διαχειριστείτε αρκετούς ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για όλες τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ηλεκτρονικά.

3. Προσοχή στα ύποπτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα συνημμένα.

Ένα άτομο δεν πρέπει να ανοίγει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουή συνημμένα από μη αξιόπιστες πηγές. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί ακόμη και σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επέκταση αρχείων των συνημμένων από αξιόπιστες πηγέςπριν να τα κατεβάσετε ή να τα ανοίξετε, ειδικά τα επίσημα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την τράπεζά σας ή την πιστωτική σας ένωση ζητώντας σας να συνδεθείτε και να αναθεωρήσετετα στοιχεία του λογαριασμού σας. Η πλειοψηφία των εταιρειών δεν στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα άτομο και ζητούν από αυτούς να επαληθεύσουν τις πληροφορίες λογαριασμού τους Και ακόμη και πότεείναι νόμιμο, είναι ασφαλέστερο να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας ή να καλέσετε την εταιρεία αντί να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Να είστε σκεπτικοί, ενημερωμένοι και προσεκτικοί.

Εάν σας ζητήσει κάποιος για τις πληροφορίες σας και αυτόδεν αισθάνεται σωστό, μην το κάνετε μέχρι να καταλάβετε γιατί το άτομο χρειάζεται τις πληροφορίες. Εμπιστευθείτε το εσωτερικό σας ένστικτο. Επίσης, μάθετεγια να υποθέσετε τις προσφορές και τις προσφορές που βλέπετε online. Ελέγξτε τις πηγές τους. Συχνά τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα θα έχουν μια λέξη "απάτη".Έχετε χρόνο να διαβάσετε τις κατευθυντήριες γραμμές της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου για την προστασία από την κλοπή ταυτότητας και τις συμβουλές της ομοσπονδιακής κυβέρνησηςγια την αποφυγή απάτης μέσω διαδικτύου στο USA.gov. Εάν η ταυτότητά σας έχει ήδη κλαπεί, αναφέρετε την κλοπή ταυτότητας.

5. Χρησιμοποιήστε το HTTPS παντού.

Από τα άτομα που εξασφαλίζουν ότι συνδέονται με τους χώρους,επισκέπτονται μέσω SSL είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι κάποιος μιλάει στο νόμιμο δικτυακό τόπο και επίσης να διασφαλίσει ότι οι επικοινωνίες με τον ιστότοποείναι κρυπτογραφημένα και σας προστατεύουν από την απάτη στο διαδίκτυο.

6. Διατηρήστε το ενημερωμένο λογισμικό κατά του κακόβουλου λογισμικού.

Ωστόσο, οι ιοί και οι δούρειοι ίπποι είναιδεν είναι ένα κοινό πρόβλημα σήμερα. πρέπει να εγκαταστήσετε ένα λογισμικό κατά του κακόβουλου λογισμικού στη μηχανή του / της. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το antivirus διατηρείταιμέχρι σήμερα. Ένα παρωχημένο antivirus δεν είναι χρήσιμο Source .

November 28, 2017