Back to Question Center
0

Top 10 συμβουλές σχετικά με τον τρόπο λήψης περισσότερων επισκέψεων ιστότοπου - Συμβουλές για συμβουλές

1 answers:

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι ηλεκτρονικές επιχειρήσεις μπορούν να είναι επιτυχείς είναι η οδήγηση όσο το δυνατόν περισσότερης επισκεψιμότητας στον ιστότοπο. Αυτές οι δέκα συμβουλές που καθορίζονται από τον Max Bell, τον Διευθυντή Επιτυχίας Πελατών του Semalt , θα πρέπει να αυξήσουν τη συνολική επισκεψιμότητά σας και τις επισκέψεις στον ιστότοπό σας.

# 1. Υποβάλετε τον ιστότοπο στις τρεις πρώτες μηχανές αναζήτησης s. Είναι το Google, το Bing και το Yahoo (τώρα τροφοδοτούνται από τον Bing από τη Microsoft). Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι θα βρουν τις πληροφορίες της εταιρείας όταν κάνουν τις έρευνές τους.

# 2. Δημιουργήστε βίντεο ποιότητας και τις υποβάλετε σε ιστοτόπους κοινής χρήσης βίντεο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τη διεύθυνση URL σας στην αρχή και στο τέλος του βίντεο, καθώς και στην περιοχή περιγραφής. Ενημερωτικά βίντεο κάνουν περισσότερους ανθρώπους να επισκεφθούν τον ιστότοπο.

# 3. Μοιραστείτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου στο Facebook. Τα άτομα που βλέπουν το σύνδεσμο θα θέλουν να κάνουν κλικ σε αυτό και να δουν τι συνεπάγεται. Το καλό για το Facebook είναι ότι μόλις το κάνουν, οι φίλοι του θα δουν επίσης αυτή την ενέργεια και θέλουν να κάνουν κλικ και σε αυτό. Συνεχίστε να ενημερώνετε το περιεχόμενο στον ιστότοπο κοινοποιώντας νέα άρθρα και σελίδες για να διατηρείτε μια κανονική ροή επισκεψιμότητας ιστότοπου . Η δημιουργία επιχειρηματικών σελίδων στο Facebook είναι επίσης δωρεάν .

# 4. Πάντα να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε είναι ποιότητας και στη συνέχεια να το υποβάλει σε δημοφιλείς καταλόγους άρθρου. Στο βιογραφικό του συγγραφέα, εισάγετε τη διεύθυνση του ιστότοπου έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να το επισκεφθούν αν τους αρέσει το περιεχόμενο που παρέχεται. Θα πρέπει επίσης να σχετίζεται με την προσφερόμενη υπηρεσία..

# 5. Μοιραστείτε τη διεύθυνση URL του ιστοτόπου με τους οπαδούς σας στο Twitter. Επί του παρόντος, το Twitter κατατάσσεται στην κορυφή ως ο πιο χρησιμοποιημένος ιστότοπος μικρο-blogging. Σε αυτό, οι άνθρωποι μπορούν να στείλουν μηνύματα με τη μορφή των tweets στους οπαδούς τους. Έχει μεγάλο δυναμικό εάν χρησιμοποιηθεί κατάλληλα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης λειτουργιών κοινωνικών κουμπιών όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται απευθείας περιεχόμενο σε άλλους ιστότοπους όπως το Facebook και ούτω καθεξής.

# 6. Ελάτε μαζί με τις δημιουργικές εικόνες και δημοσιεύστε τις στον ιστότοπό σας. Οι χρήστες που βρίσκουν αναλογικές εικόνες θα τις μοιράζονται σε ιστότοπους όπως το Pinterest. Είναι συνετό να μοιραστούν οι εικόνες κάποιου σε μια τέτοια πλατφόρμα, καθώς είναι ο κορυφαίος ιστότοπος κοινωνικών μέσων για την κοινή χρήση φωτογραφιών. Λειτουργεί παρόμοια με το Facebook και το Twitter και, λόγω της ευρείας προσέγγισής του, χρησιμεύει ως καλή πηγή κυκλοφορίας στον ιστότοπο, καθώς οι χρήστες που βλέπουν την εικόνα θα θέλουν να το μοιραστούν με τους φίλους τους.

# 7. Υποβάλετε τον ιστότοπο στην ευρετηρίαση με κίτρινες σελίδες και τους τοπικούς καταλόγους. Αναζητήστε τους καταλόγους που είναι δημοφιλείς στη θέση λειτουργίας ή τη χώρα. Εάν οι άνθρωποι εκεί πραγματοποιούν ένα ερώτημα που ταιριάζει με το τι προσφέρει ο ιστότοπος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει ως μέρος των αποτελεσμάτων.

# 8. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος εμφανίζεται στην ενότητα των κορυφαίων αγγελιαφόρων διαφημίσεων. Σε αυτές τις ιστοσελίδες, όλος ο ιδιοκτήτης πρέπει να κάνει είναι να δημοσιεύσει τη διαφήμισή τους, με μια λεπτομερή περιγραφή, χωρίς να ξεχνάμε να συμπεριλάβουμε τη διεύθυνση URL. Όταν οι δυνητικοί πελάτες επισκέπτονται αυτούς τους δημοφιλείς ιστότοπους διαφημίσεων, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην αγγελία και, αν η περιγραφή είναι αρκετά ελκυστική, θα επισκεφτούν τον ιστότοπο.

# 9. Χρησιμοποιήστε τα προγράμματα pay per click (PPC). Πρόκειται για μια πληρωμένη επιλογή που αποστέλλει κίνηση με διασφάλιση της μετατροπής. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο ιστότοπος εμφανίζεται ως διαφημιστική προσφορά από μια από τις μηχανές αναζήτησης και παίρνει επισκέψεις όταν οι χρήστες αναζητούν τις κορυφαίες λέξεις-κλειδιά.

# 10. Χρησιμοποιήστε SEO. Η τεχνική βοηθά την επιχείρηση να κατατάσσεται ψηλά στη σελίδα αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Οι καλοί ιστότοποι θα έχουν κοινόχρηστες διευθύνσεις URL μεταξύ του κοινού. Πριν από την εφαρμογή του SEO, σιγουρευτείτε ότι συμμορφώνεστε με τις οδηγίες της μηχανής αναζήτησης Source .

November 29, 2017