Back to Question Center
0

Το Semalt παρουσιάζει τον πλήρη οδηγό για την απάτη στο Διαδίκτυο

1 answers:

Το Διαδίκτυο είναι ένας τεράστιος πόρος για σχεδόν όλους. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου επωφελούνται απόστο διαδίκτυο μέσω της προσέγγισης διαφόρων πελατών παγκοσμίως. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τεχνικές μάρκετινγκ Διαδικτύου, χάρη στον πολυάριθμο ιστόχαρακτηριστικά προγραμματισμού, τα οποία έχουν καταστεί διαθέσιμα με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, αυτός ο πόρος έχει την προσοχή των περισσότερων εγκληματιών στον κυβερνοχώρο. Οπως καιοι άνθρωποι κάνουν πολλούς ιστότοπους, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου συνεχίζουν να ενημερώνουν τα εργαλεία και τις μεθόδους τους και σχεδόν κάθε μορφή σύνδεσης με υπολογιστή είναιυπόκεινται σε μία ή πολλές μορφές αμυγδάλων. Όταν δημιουργούμε ιστότοπους, εστιάζουμε κυρίως στην παράδοση προϊόντων / υπηρεσιών καθώς και στο μάρκετινγκ Διαδικτύουικανότητες για να διατηρήσετε τον ιστότοπο υψηλό στις τάξεις SERP. Ως αποτέλεσμα, οι δυνατότητες και ο κίνδυνος των χάκερ δεν αποτελούν ποτέ προβληματισμό στις προσπάθειές μας στο διαδίκτυο.Ως αποτέλεσμα, οι περιπτώσεις απάτης στο διαδίκτυο αυξάνονται.

7 Σμαλτ Διευθυντής επιτυχίας πελατών, σας προσφέρει να δείτε τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις απάτης στο Διαδίκτυο:

  • Το ηλεκτρονικό "ψάρεμα"

Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει τη δημιουργία ιστοσελίδων κλώνων. Σαν άποτέλεσμα,ο εγκληματίας στον κυβερνοχώρο μπορεί να κερδίσει ένα ανυποψίαστο θύμα να κάνει κλικ σε αυτά και να παράσχει προσωπικές πληροφορίες σε μια ψεύτικη σελίδα. Αυτό το κόλπο σε αντάλλαγμαπροκαλεί διαρροή πληροφοριών σε τρίτους οι οποίοι δεν επικεντρώνονται μόνο στην απόκτηση των πληροφοριών αλλά και στη χρήση τους για την πραγματοποίηση σημαντικών ποινικών μεταφορών.Η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών σας σχετικά με τις επικείμενες επιθέσεις ηλεκτρονικού "ψαρέματος" είναι σημαντική.

  • Spamming.

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα spam είναι αυτά τα ανώνυμα ηλεκτρονικά μηνύματα, τα οποία τείνουν να απαιτούν απρόσωπο για να εκτελέσει ένα συγκεκριμένο πράγμα..Τα περισσότερα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας περιέχουν συνδέσμους προς επιβλαβείς ιστότοπους καθώς και αιτήματα παρότρυνσης για δράση, τα οποίαδίνουν στον χάκερ πλήρη έλεγχο της όλης κατάστασης. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μπορούν να εκτελούν ορισμένες μαζικές εγκληματικές δραστηριότητες καθώς και άλλα εγχώρια εγκλήματαόπως η απάτη.

  • Χώροι κλωνοποίησης

Ο χάκερ μπορεί επίσης να δημιουργήσει ψεύτικες ιστοσελίδες για να πραγματοποιήσει μερικές από τιςηλεκτρονικές απάτες. Οι ψεύτικες ιστοσελίδες μπορούν να στοχεύσουν τους αγοραστές και να τους αναγκάσουν να κάνουν αγορές σε λάθος ιστότοπο. Ως αποτέλεσμα, τα χρήματα παίρνουνέχασε σε έναν εμπορικό απολογισμό του οποίου η ιδιοκτησία δεν είναι σαφής. Οι ψεύτικες ιστοσελίδες μπορούν να κάνουν τους πελάτες σας να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο κατάστημά σας, κάνοντας το σύνολοδιαδικασία ενοχλητική.

  • Hacking.

Hacking είναι η παράνομη πρόσβαση ή εξουσιοδότηση του υπολογιστή ή του διαδικτύουτεχνικές. Οι χάκερ φτάνουν στα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου έρχονται και αφαιρούν εκατομμύρια μετρητά. Σε άλλες περιπτώσεις, οι χάκερ μπορούν επίσης να πάρουν πολύτιμεςπληροφορίες από εκατομμύρια χρήστες. Η πειρατεία τιμωρείται από το νόμο και μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση. Η άρνηση εξυπηρέτησης είναι μια κοινή hackingδιαδικασία που συνεπάγεται την υπερφόρτωση ενός διακομιστή με αιτήματα. Αυτά και πολλά άλλα hacks μπορεί να φέρει κάτω μια ιστοσελίδα που κάνει όλες τις προσπάθειες SEOπηγαίνετε στο απόβλητο.

Συμπέρασμα

Για να προχωρήσει κάθε δραστηριότητα στο διαδίκτυο, πρέπει να υπάρξει περίπτωση απάτης στο διαδίκτυοκαθώς και απόπειρα hack υποκείμενη σε αυτό. Ως αποτέλεσμα, διαφορετικά άτομα έχουν διαφορετικά κίνητρα όταν πρόκειται για τη χρήση του διαδικτύου. Γιαοι ιδιοκτήτες ιστοτόπων, είναι σημαντικό να μείνετε ενήμεροι για τις περιπτώσεις απάτης στον ιστό, οι οποίες μπορούν να προσβάλλουν τον ιστότοπό σας. Επιπλέον, οι χάκερ μπορούν επίσης να στοχεύσουνπελάτες και να κλέψουν πολλές πολύτιμες πληροφορίες. Για παράδειγμα, οι χάκερ μπορούν να εκτελέσουν τεράστια κλοπή πιστωτικών καρτών μέσω phishing ή spam.Μπορείτε να μάθετε για την απάτη στο διαδίκτυο σε αυτόν τον οδηγό. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή και ασφαλή από τη χρήση του Source .

November 28, 2017