Back to Question Center
0

Το Semalt παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την απάτη στο Διαδίκτυο και τους τρόπους προστασίας από τον εαυτό σας.

1 answers:

Οι ναυτιλιακές (εμπορευματικές) εταιρείες γνωρίζουν ότι οι απατεώνες χρησιμοποιούν την ταυτότητά τους στην κοινωνικήτων μέσων ενημέρωσης και των ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για να παραπλανήσουν χιλιάδες αγοραστές που πλήττονται από αυτές τις ιστοσελίδες.

Έτσι λειτουργούν κανονικά. Πηγαίνετε μέσω ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, προσδιορίστεό, τι θέλετε να αγοράσετε, ελέγξτε και ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ζητάει να πληρώσετε για μια αποστολή πριναποστέλλεται. Υπάρχει όμως ένα μήνυμα: το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν προέρχεται από την επίσημη εταιρεία εμπορευματικών μεταφορών και τα χρήματα που σας ζητείται να πληρώσετε θα είναιδεν θα επιστραφεί και ούτε θα βοηθήσει στην επεξεργασία της παραγγελίας σας. Άλλες απάτες, όπως η απάτη λαχειοφόρων αγορών, όπου είστε ενημερωμένοι ότι έχετε κερδίσει μια σφαίρα,λοταρία ή βραβείο για έναν διαγωνισμό στον οποίο δεν συμμετείχατε ποτέ στην πρώτη θέση.

Οι εταιρείες φορτίου δεν προσφέρουν υπηρεσίες τρίτων μερών (escrow). Ως εκ τούτου, μην είστεγλυκό μιλούσε σε καλωδιώσεις πληρωμές σε κανέναν. Θα μπορούσατε να περπατάτε σε μια ηλεκτρονική απάτη.

ο Ross Barber, ο Σμαλτ Ο Διαχειριστής επιτυχίας πελατών, σας συμβουλεύει να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες πληροφορίες. Ακόμη και αν υπάρχει αριθμός αποστολής που έχει εκχωρηθεί στοαποστολή, μην ξεγελιέστε. Το προϊόν μπορεί να συμπεριληφθεί στο καλάθι αγορών σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να βρίσκεται στα χέρια του φορτίουΕταιρία. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, επικοινωνήστε με την ναυτιλιακή εταιρεία ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της. Αυτό θα βεβαιωθεί ότι η ναυτιλιακή εταιρείαέχει το προϊόν στην κατοχή του..Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκουραστείτε με τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα σας θα φτάσουν σε εσάς.

Οι ναυτιλιακές / ναυτιλιακές εταιρείες κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να αποτρέψουν τις online απάτες.Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, τα νομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας συνεργάζονται στενά για να διασφαλίσουν ότι εσείς (ο πελάτης) γνωρίζετε όλες τις απάτες και πώς νααποφύγετε τους. Επιπλέον, συνεργάζονται με διεθνείς οργανισμούς όπως το eBay, το Amazon, η Western Union και ακόμη και οι κυβερνήσεις για να τη διατηρήσουντα πράγματα λειτουργούν ομαλά.

Τι πρέπει να κάνετε αν είστε θύμα;

Προκειμένου οι αρμόδιες αρχές να κλείσουν έναν απατηλό ιστότοπο, αυτοίνα βασίζεστε σε εσάς για να αναφέρετε τυχόν ύποπτες δραστηριότητες. Προωθήστε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην παρεχόμενη διεύθυνση. Σημειώστε ότι δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση όταν εσείςστείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα να αναφέρετε έτσι στις τοπικές αρχές έναντι ενός αστυνομικού. Έχουν υπάρξει μερικές περιπτώσεις, οι οποίεςέχουν οδηγήσει σε συλλήψεις. Με τους κακούς πίσω από τα μπαρ, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία των online αγορών.

Αύξηση της ευαισθητοποίησης

Όπως έχει ήδη λεχθεί, πρέπει να αναφερθούν όλες οι περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης ειδικάεκείνες που αφορούν τις ναυτιλιακές εταιρείες. Με το κοινό να έχει επίγνωση αυτής της απειλής, αυτές οι περιπτώσεις θα είναι σίγουρα ένα πράγμα του παρελθόντος. Εδώ είναιορισμένα μέτρα που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής απάτης:

    > > συναντήσεις μεταξύ διαφόρων ενδιαφερομένων που επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα
  • > που δημοσιεύει τακτικά ενημερωτικά δελτία
  • > σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η διαδικασία της ναυτιλίας για ένα εμπόρευμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε >

Συμπερασματικά, βεβαιωθείτε ότι ενημερώστε ένα φίλο για αυτό που μαθαίνετε, ώστε να το κάνουν και εσείςνα μην γίνει θύμα Source .

November 28, 2017