Back to Question Center
0

Spam, Scam και Risk. Μισείτε το spam; Μισώ το spam. Μισώ πραγματικά spam - ειλικρινή ομιλία του εμπειρογνώμονα Semalt

1 answers:

Ο Ivan Konovalov, Διευθυντής επιτυχίας πελατών της Semalt Digital Services, παραδέχεται ότι δεν του αρέσει η online απάτη και το spam. Εάν κάποιος χρήστης σπρώχνει με τη χρήση ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που εμπορεύεται την εκπαίδευση απάτης RA, θα χρησιμοποιήσω την επιρροή της talkRA για να τις εκθέσω.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της GRAPA, έλαβα ένα από τα ηλεκτρονικά μηνύματα spam. Κατανοώ ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να λαμβάνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου spam από το GRAPA. Εκτιμώ ότι έχουν σταματήσει την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ανεπιθύμητα μηνύματα. Πιστεύω ότι έχουν διαγράψει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου από τη λίστα αλληλογραφίας τους. Ωστόσο, λαμβάνω μηνύματα από νέους αποστολείς ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Υποσχόμαστε να μοιραστούμε τις γνώσεις σχετικά με την πρόληψη της απάτης, τη διασφάλιση των εσόδων και τη διαχείριση κινδύνων.

Η εταιρεία spam είναι γνωστή ως iVyN Technologies. Το όνομα της εταιρείας είναι ύποπτο επειδή δεν είναι γραμματικά σωστό. Ανταλλαγή μικρών και κεφαλαίων γράμματα σε μια λέξη δεν είναι αποδεκτή στην αγγλική γλώσσα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα σωστά πρότυπα γραφής όταν επικοινωνείτε στην αγγλική γλώσσα. Η iVyN Technologies προσφέρει υπηρεσίες κατάρτισης έναντι αμοιβής. Η τυποποιημένη ενότητα εξ αποστάσεως μάθησης κοστίζει GBP6500 / USD10500. Η εκ των προτέρων έκδοση του κόστους κατάρτισης κοστίζει GBP800 / USD13000. Στη διαχείριση των εσόδων, αυτή η "τιμή καταλόγου" είναι γνωστή ως "τιμή αγοράς". Ας υποθέσουμε ότι η εταιρεία προσφέρει ειδική έκπτωση 80% στους πιστούς πελάτες. Ένα άτομο θα εξακολουθεί να είναι ηλίθιος για να πληρώσει υψηλά τέλη για ένα μάθημα που αγνοήθηκε για αρκετά χρόνια.

Συνιστάται για ένα άτομο που ενδιαφέρεται να μάθει να αγοράζει ένα βιβλίο αντί να χρησιμοποιεί τις διαφάνειες PowerPoint του υπολογιστή. Ένα καλό βιβλίο κοστίζει GBP50 / USD80..Τα τέλη που χρεώνονται για το τυπικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του iVyN είναι αρκετά για να αγοράσουν 130 αντίγραφα του βιβλίου. 50 quid (80 δολάρια) επαρκεί για να αγοράσει ένα πραγματικό βιβλίο με έντυπες προτάσεις που μπορούν να διαβαστούν όταν ο υπολογιστής έχει απενεργοποιηθεί. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να δαπανήσουν GBP6500 / USD10500 παρακολουθώντας διαφάνειες του PowerPoint που αντιγράφηκαν και επικολλήθηκαν από τις παρουσιάσεις του PowerPoint που χρησιμοποιήθηκαν σε μια βαρετή διάσκεψη που έλαβε χώρα πριν από 10 χρόνια.

Τα ανεπιθύμητα μηνύματα και η απάτη δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά, διότι συνεπάγονται την ανήθικη συμφόρηση των εισερχομένων και την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών. Το spam εμπλουτίζει τις δραστηριότητες του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, επειδή ενθαρρύνει τους χρήστες να αγοράζουν υπηρεσίες ή προϊόντα που δεν χρειάζονται με υψηλό κόστος. Ένα ασφαλές δίκτυο επιτυγχάνεται όταν οι διαχειριστές και οι χρήστες καταφέρουν να σταματήσουν τις περιπτώσεις spam και απάτης. Η παρακολούθηση της κατάρτισης στον κυβερνοχώρο από μια εταιρεία που στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας είναι σαν να αγοράζετε λογισμικό προστασίας από ιούς από μια εταιρεία που μολύνει τον υπολογιστή με κακόβουλο λογισμικό. Το περιεχόμενο του μαθήματος είναι αναποτελεσματικό. Το τμήμα 1 είναι Εισαγωγή στη ΡΑ. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να ληφθούν δωρεάν από εγχειρίδια και άρθρα.

Το τμήμα 2 είναι θέματα και έλεγχοι. Οι πληροφορίες δεν απεικονίζουν τις διάφορες κατηγορίες δικτύου. Το τμήμα 3 είναι στρατηγική. Το μάθημα έχει μια έκδοση που επικολλάται αντίγραφο του μοντέλου ωριμότητας RA. Το τμήμα 4 είναι η επιλογή εργαλείων RA. Οι περισσότερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών έχουν το εργαλείο RA. Οι χρήστες υπολογιστών μπορούν επίσης να αποκτήσουν το εργαλείο RA ελεύθερα ή σε φθηνό κόστος από εταιρείες στο διαδίκτυο όπως το cVidya.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες τεχνολογίας επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο εργαλείο RA. Στο μάθημα υπάρχει ένα τμήμα σχετικά με τους εσωτερικούς κινδύνους απάτης. Υπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ της εσωτερικής απάτης και της ενθάρρυνσης ενός χρήστη υπολογιστή να αγοράσει ένα ακριβό online μάθημα. Το τελευταίο τμήμα του μαθήματος αφορά τους αναδυόμενους κινδύνους. Η εκπαίδευση δείχνει προφανείς κινδύνους που επηρεάζουν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα κοινωνικά μέσα και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Μισώ την ηλεκτρονική απάτη και το spam. Οι χρήστες υπολογιστών δεν θα πρέπει ποτέ να ανταμείβουν τα ανεπιθύμητα. Πρέπει να αγνοηθούν. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απάτης και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας θα πρέπει να αναφέρονται στους παρόχους ασφάλειας δικτύων Source .

November 28, 2017