Back to Question Center
0

Semalt Shares Οι οδηγίες για να απαλλαγείτε από το spam παραπομπής με την ενσωμάτωση ουσιωδών hostnames

1 answers:

Μποτς

Οι μποτς επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας με την ελπίδα να συλλέξουν δεδομένα, τα οποία είναι είτε μεγάλα είτε τρομερά. Για παράδειγμα, το bot της Google που σέρνει τις τοποθεσίες είναι εξαιρετικό λόγω των δεικτών αναπροσαρμογής ενώ οι φοβεροί συλλέγουν δεδομένα (όπως τα μηνύματα), που μετριάζουν τον διακομιστή σας και αναζητούν ευαισθησίες.

Spam Ghost

Είναι το πιο γνωστό spam που έχει εμπειρία στην έρευνα, καθώς δεν επισκέπτεται ιστότοπους. Μεταδίδει απευθείας πληροφορίες στο λογαριασμό Google Analytics χωρίς καθόλου επικοινωνία. Οι ιστοσελίδες επικεντρώνονται αυθαίρετα, επομένως δεν ανησυχείτε επειδή πιστεύετε ότι είναι μόνο ο ιστότοπός σας που αναζητούν.

Ο Igor Gamanenko, διευθυντής επιτυχίας πελατών Semalt , παρέχει εδώ μια χρήσιμη λύση για την αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων - fairies forest slot game.

Αναγνώριση ανεπιθύμητων παραπομπών

Ανοίξτε το λογαριασμό Google Analytics και στην περιοχή Προμήθεια και στη συνέχεια Όλες οι μετακινήσεις και στη συνέχεια οι παραπομπές μπορείτε απλά να βρείτε ποια ονόματα ονομάτων μεταδίδουν ανάλογα τη δραστηριότητα. Θα έπρεπε να επιλέξετε μια πιο ανανεωμένη ημερομηνία παρά μόνο για να είστε σίγουροι ότι έχετε αρκετές πληροφορίες για να αντιληφθεί οποιαδήποτε παράνομη. Η προσπάθεια να επισημανθούν μερικές ανωμαλίες στις μετρήσεις θα βοηθήσουν στην εξάλειψη κάποιων αλόγιστων πληροφοριών .

Προτού αντιμετωπιστεί το πρωταρχικό μέλημα, υπάρχει μία εναλλακτική λύση η οποία θα πρέπει να ελέγχεται διαρκώς σε κάθε λογαριασμό του Google Analytics σχετικά με την επιρροή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Κοιτάξτε τη ρύθμιση και κάντε κλικ στο Checkmark που βρίσκεται στο "Bar all hits από γνωστά bots και σφάλματα". Αυτή η εναλλακτική λύση φυσικά θα κοσκινίσει μέσω προσδιορισμένων πηγών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας από το Google Analytics.

Το Google Analytics έχει μια τέλεια επιλογή καναλιού που δίνει τη δυνατότητα απόρριψης της μελλοντικής δραστηριότητας ανεπιθύμητης αλληλογραφίας από πληροφορίες διερεύνησης. Οι φαινομενικές παραπομπές εξαιρούνται από τις πιθανότητες εκτός λειτουργίας, οι οποίες επιβραδύνουν ταυτόχρονα, διατηρώντας κατά τον τρόπο αυτό τη μείωση της πηγής ανεπιθύμητης αλληλογραφίας κατά τη διάρκεια της μακράς διάρκειας. Η καλύτερη μέθοδος αντιστάθμισης αυτών που εμφανίζεται στο Google Analytics είναι να δημιουργήσετε ένα κανάλι που ενσωματώνει μόνο νόμιμα ονόματα κεντρικών υπολογιστών, την πραγματική δραστηριότητα στον ιστότοπό μας.

Για να ξεχωρίσετε τα σημαντικά ονόματα των ονείρων σας, πηγαίνετε στη Συγκέντρωση ατόμων, στη συνέχεια στην Καινοτομία, στη συνέχεια στο Σύστημα. Μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει οριστεί για να τρέξει, ώστε να μην χάσετε καμία από τις πληροφορίες. Πατώντας στη μέτρηση του κεντρικού υπολογιστή, θα δείτε μια ανασκόπηση όλων των ονομάτων κεντρικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και εντοπίστε τα νόμιμα αυτά για την ολοκλήρωση των πληροφοριών..Με βάση το μέτρο της κίνησης που παράγει, μπορεί να χρειαστεί να ενσωματώσετε το translate.googleusercontent.com, καθώς οι πελάτες μπορούν να προβάλλουν τις υπηρεσίες περιεχομένου ιστότοπου.

Στην περίπτωση της περιοχής Neuralab, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την αρθρωτή συνάρτηση regex ενώ ενσωματώνουμε τα ονόματα host στο κανάλι.

Χρησιμοποιώντας αυτή την άρθρωση, θα προσφέρουμε πολύ πρόσφατα όλες τις κινήσεις από το blog.neuralab.net. Ή www.neuralab.net. Σε περίπτωση που ανακαλύψετε περισσότερα ονόματα hostname, μπορείτε να τα συμπεριλάβετε σε επανασχεδιασμό, επομένως δεν χρειάζεται να τα συμπεριλάβετε το ένα μετά το άλλο. Μετά την ανακάλυψη όλων των ονομάτων, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τα ενσωματώσετε στα κανάλια.

1. Επισκεφθείτε την περιοχή διαχειριστή του Google Analytics και πατήστε Κανάλια.

2. Συμπεριλάβετε νέο κανάλι και ονομάστε το ανάλογα με τις ανάγκες.

3. Επιλέξτε τη διαλογή και την επιλογή προσαρμοσμένου καναλιού (πρέπει να γίνει!).

4. Επιλέξτε το όνομα του κεντρικού υπολογιστή κάτω από το πεδίο του καναλιού.

5. Κάτω από το κανάλι, βάλτε την άρθρωση regex που περιλαμβάνει τα ουσιώδη γνήσια hostname σας

6. Πατήστε στο εικονίδιο αποθήκευσης και, τελειώστε.

November 28, 2017