Back to Question Center
0

Semalt: Πώς οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου σας παρασύρουν με online απάτες;

1 answers:

Το Διαδίκτυο έχει ανοίξει απεριόριστες ευκαιρίες σε όλους. Είναι απλό. Τουβολικός. Είναι φοβερό. Μπορείτε να ψωνίσετε, να πληρώνετε λογαριασμούς, να παρακολουθείτε ταινίες, να λαμβάνετε νέα, να κάνετε κρατήσεις, να εργάζεστε εν κινήσει και πολλά άλλα. Ως παγκόσμιοο πληθυσμός παρουσιάζει νέους τρόπους για να χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου βρίσκονται στη ρυμούλκηση αλλά παρά να οικοδομήσουν, επιδιώκουν την απάτη, την κλοπή και την κλοπή. Ετσι,πώς μένετε ασφαλείς από τους ηλεκτρονικούς απατεώνες;

Λοιπόν, η απάντηση είναι απλή: εξοικειωθείτε με τις κοινές ηλεκτρονικές απάτες, που καθορίζονται από τον Max Bell,ο Διαχειριστής επιτυχίας του πελάτη της ημιτάλ ,και δεν θα γίνει θύμα.

Απάτη μέσω ηλεκτρονικού "ψαρέματος" ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αυτό το έτος (2017), ο αριθμός των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκαν ήταν κατά 155% υψηλότερος από ό, τι ήτανπέρυσι. Μια απάτη ηλεκτρονικού "ψαρέματος" βασίζεται σε επικοινωνίες μέσω δικτύου κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εδώ, ο δράστης προσπαθεί νανα σας πείσουν να αποκαλύψετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, τα τραπεζικά σας στοιχεία, τα στοιχεία σύνδεσης ή άλλα προσωπικά σας δεδομένα. Ενδέχεται να προωθηθείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί aΣύνδεσμος. Αυτός είναι ένας τρόπος διάδοσης κακόβουλου λογισμικού που κλέβει δεδομένα στο σύστημά σας. Με ένα καλό και ενημερωμένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς, θα πρέπει να είστε σε θέσηαποφύγετε αυτή την απάτη.

Νιγηριανή 419 απάτη

Αυτή η απάτη περιλαμβάνει τυπικά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μήνυμα κειμένου, γράμμα ήακόμη και ένα μήνυμα λογαριασμού κοινωνικής μέσων που αποστέλλεται από μια κυρία σε κίνδυνο. Υποστηρίζει ότι είναι πλούσιος κληρονόμος, επιχειρηματική κυρία ή κυβερνητικός αξιωματούχοςζητώντας σας να την βοηθήσετε να ανακτήσετε τα χρήματα μετά από τα οποία θα λάβετε ένα κατ 'αποκοπή ποσό. Εδώ είναι το catch: μπορείτε να πληρώσετε κάποια αμοιβή τότε σε αντάλλαγμα θα πάρετεένα μεγάλο μερίδιο.

Απάτη ευχετήριες κάρτες

Σε αυτό το σχήμα, λαμβάνετε μια «αβλαβή» ευχετήρια κάρτα από έναν φίλο. Ωστόσο, ασύνδεσμος που, αν γίνει κλικ, εγκαθιστά ένα κακόβουλο λογισμικό, εισάγεται κάπου στην ευχετήρια κάρτα. Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να είναι κάτι από ένα ενοχλητικό πρόγραμμαπου εκκινεί αναδυόμενες διαφημίσεις ή απροσδόκητα παράθυρα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορούσε να είναι το ransomware - ο εφιάλτης όλων.

Απάτη πιστωτικών καρτών

Όταν οι ώρες γίνονται σκληρές, οι άνθρωποι καταφεύγουν σε διαφορετικές τακτικές για να λάβουν οικονομική βοήθεια.Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια προσφορά που είναι πολύ καλή για να είναι αλήθεια. Πάρτε αυτό το παράδειγμα: είστε καθισμένοι στο πίσω κάθισμα μιας καμπίνας στο δρόμο για το σπίτι τότε εσείςλάβετε ένα μήνυμα ότι έχετε ένα προεγκεκριμένο δάνειο με μικρό ενδιαφέρον..Μην πέσετε για αυτή την απάτη. Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική.

Απάτη λαχείων

Αναμφίβολα, η παλαιότερη σε απευθείας σύνδεση απάτη. Έρχεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το μήνυμα είναι απλό:έχετε κερδίσει χρηματικό έπαθλο στα λαχεία ή τα φιλανθρωπικά κληρώματα, αλλά για να διεκδικήσετε τα χρήματά σας, πρέπει να πληρώσετε τέλη επεξεργασίας ή κάτισε αυτή τη γραμμή. Θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των νικητών που κερδίσατε χωρίς να συμμετέχετε πραγματικά.

απάτη Hitman

Πρόκειται για άμεση εκβίαση. Ο δράστης απειλεί να σας σκοτώσει αν δεν πληρώσετε.Θα έλεγαν ότι έχουν προσληφθεί για να σας σκοτώσουν στην πρώτη θέση, αλλά αυτοί (οι hitmen) σκέφτηκαν να λένε έτσι ώστε να τους πληρώσετε για να σας αφήσουνσε ειρήνη. Αυτό που είναι τρομακτικό είναι το γεγονός ότι μπορούν να μιλήσουν για τις δραστηριότητες της ζωής σας.

Απάτη ειδύλλιο

Στόχευση χρονολογώντας ιστοσελίδες. Το σύστημα μπορεί να εκτελεστεί για μήνες με ακρίβεια καιαπάτη. Ένας πιθανός συνεργάτης κερδίζει σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη σας δίνοντάς σας δώρα Στη συνέχεια, μια μέρα, ισχυρίζονται ότι βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Συχνά ένας συγγενήςθα είναι άρρωστοι ή η επιχείρησή τους έχει καθυστερήσει λόγω έλλειψης μετρητών. Στη συνέχεια, σας ζητείται να στείλετε χρήματα τα οποία θα επιστραφούν.

Απάτη απασχόλησης

Εδώ λαμβάνετε νέα ότι έχετε προσγειωθεί μια κερδοφόρα δουλειά με έμπειρη αμοιβή. Εκείείναι μια αστοχία όμως. Για να εξασφαλίσετε την εργασία, θα πρέπει να πληρώσετε κάποια αμοιβή.

Ταξιδιωτική απάτη

Εμφανίζεται κατά τις διακοπές όπως το καλοκαίρι ή τα Χριστούγεννα. Εδώ υποσχεθήκατε ένα καλόταξιδιωτικό πακέτο με πολύ φθηνό κόστος. Για να αποφύγετε να γίνετε θύμα, ελέγξτε την ανασκόπηση του εν λόγω ιστοτόπου. Θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Άλλες απάτες

  • Η ψεύτικη απάτη ιστοχώρου για ψώνια - αντιγράφει τα παγκόσμια εμπορικά σήματα και τα θηράματα σε ανυποψίαστουςonline αγοραστές που θέλουν να αγοράσουν νέα προϊόντα.
  • Fake news απάτη - αυτονόητη.
  • Fake απάτη πρόγραμμα προστασίας από ιούς Source .
November 28, 2017