Back to Question Center
0

Semalt - Πώς να προστατεύσει τις επιχειρήσεις από το CryptoLocker Malware Attack;

1 answers:

Οι χάκερ και οι επιτιθέμενοι έχουν κάνει ζωτικές αλλαγές στη μέθοδο λειτουργίας τους καθώς οι τάσεις και οι καινοτομίες εφαρμόζονται συνεχώς στο SEO. Οι τεχνικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν για την αποτροπή της προσβολής κακόβουλων προγραμμάτων από ιστότοπους και επιχειρήσεις στο διαδίκτυο δεν λειτουργούν αυτήν τη στιγμή. Ο ιός Trojan υπήρξε ένα από τα κακόβουλα προγράμματα που διαδίδονται σε ιστοσελίδες τελικών χρηστών.

Ο Andrew Dyhan, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Semalt , ρίχνει μια ματιά σε χρήσιμες ιδέες για το πώς να παραμείνετε ασφαλείς από κακόβουλο λογισμικό - zügeln schweiz.

Προβλήθηκε ένας αριθμός παραγόντων για την προστασία των τελικών χρηστών από τις ευάλωτες επιθέσεις, η επαγρύπνηση κατά τη χρήση του δημόσιου διαδικτύου και η προώθηση δωρεάν ηλεκτρονικού λογισμικού που υποστηρίζεται. Για να αποφευχθεί η προσβολή από έναν κακόβουλο εισβολέα, η λήψη και εγκατάσταση πρωτοκόλλου προστασίας από κακόβουλο λογισμικό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση. Οι δωρεάν αντι-ιούς είναι επίσης άμεσα διαθέσιμες στο διαδίκτυο, αλλά το λογισμικό υψηλής ποιότητας περιλαμβάνει πρόσθετα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα πρότυπα και τα προγράμματα υψηλής ποιότητας .

Το Ransomware, επίσης γνωστό ως CryptoLocker, έχει επιπτώσεις σε πολλές σε απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις, ένα σενάριο που έχει δημοσιεύσει πολλές επιχειρήσεις σε λειτουργικούς κινδύνους. Ο ιός CryptoLocker θεωρείται ως στρατηγική κακόβουλου λογισμικού που μεταδίδεται σιωπηρά στα συστήματα ασφαλείας των τελικών χρηστών χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Γιατί ο ιός CryptoLocker είναι διαφορετικός από άλλους

Όντας ένας ιός από την οικογένεια των Τρωϊκών, το Ransomware λειτουργεί για να διαδοθεί στον υπολογιστή σας, διασπώντας τους κωδικούς ασφαλείας του συστήματος. Μετά την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, το CryptoLocker επιτρέπει την εισβολή άλλων μορφών κακόβουλου λογισμικού, όπως ο ιός Trojan..CryptoLocker είναι ένα από τα είδη δεδομένου ότι απαιτεί ένα ορισμένο ποσό των δολαρίων μετά από να πάρει τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή σας.

Οι χάκερ αποφασίζουν πότε να επιστρέψουν τα εμπιστευτικά σας στοιχεία και διαπιστευτήρια μετά την εγκατάσταση του κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας. Συνήθως, οι επιτιθέμενοι επιστρέφουν τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας και τους κωδικούς πρόσβασης λογαριασμού σε εσάς αμέσως μετά την πληρωμή των απαιτούμενων μετρητών .

Πώς να αποτρέψετε τον ιό CryptoLocker να επηρεάσει τον ιστότοπό σας

Στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ορισμένες επιχειρήσεις εξέρχονται από την επιχείρηση ως αποτέλεσμα της πειρατείας και χρησιμοποιώντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να πληρώσουν χάκερ. Η Securence, μια κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων ασφάλειας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση των χάκερ και του κακόβουλου λογισμικού που διαδίδονται σε ιστοτόπους επιχειρήσεων προσφέροντας κορυφαίες λύσεις. Η Securence προσφέρει λύσεις ασφάλειας ιστότοπου, φιλτράροντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εκδόσεις κακόβουλου λογισμικού και εργαλεία για την αποτροπή της προσβολής του κακόβουλου λογισμικού από εσάς .

Η εταιρεία Securence εργάζεται επίσης για να διασφαλίσει ότι οι διευθύνσεις IP που σας στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ασφαλείς και χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία ευρετικής τεχνολογίας που προγραμματίζει σε πραγματικό χρόνο ανιχνεύσεις για την ανίχνευση απειλών και κακόβουλου λογισμικού. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες της Securence, οι χάκερ έχουν πρόσβαση στους χρήστες υπολογιστών χρησιμοποιώντας αρχεία αρχειοθετημένα. Τα αρχεία αρχειοθέτησης χρησιμοποιούνται συνήθως για τη διάδοση του CryptoLocker σε ιστοσελίδες και στρατηγικές οργανισμών .

Γιατί να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το CryptoLocker;

Η ηλεκτρονική σας ασφάλεια είναι πολύ σημαντική. Πολλές τάσεις έχουν αλλάξει λόγω των καινοτομιών και της δημιουργικότητας ως αποτέλεσμα των προσπαθειών των χάκερ. Οι επιθέσεις κακόβουλων προγραμμάτων έχουν οδηγήσει σε κλείσιμο επιχειρήσεων ως αποτέλεσμα της απώλειας κάθε χρόνο. Οι επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού θεωρούνται θανατηφόρες σε σύγκριση με τους επιθέσεις του Trojan virus και των κινητών. Το καλό είναι ότι οι επαγγελματίες και οι εμπειρογνώμονες τεχνολογιών πληροφορικής έχουν το θέμα στο χέρι, καθώς αναπτύσσουν νέες εκδόσεις αντι-κακόβουλου λογισμικού για την προστασία των επιχειρήσεων από απώλειες .

Για να αποφύγετε να χάσετε από κακόβουλους επιτιθέμενους, πρέπει να εφαρμόσετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού και CryptoLocker Anti-malware για να εμποδίσετε τα προγράμματα ιών να επηρεάσουν τις επιχειρήσεις σας. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε συνεχείς απώλειες κάθε χρόνο. Να μισθώσετε επαγγελματίες για να χειριστείτε την ασφάλεια του ιστότοπού σας και να αποκλείσετε τα κακόβουλα προγράμματα και τους ιούς να επηρεάζουν τις επιχειρησιακές σας δραστηριότητες στο διαδίκτυο.

November 28, 2017