Back to Question Center
0

Semalt προτείνει τους τρόπους για την αναφορά απάτες στο Διαδίκτυο και απάτες

1 answers:

Πολλοί ιδιοκτήτες ιστοτόπων και προγραμματιστές έχουν βιώσει απάτες και ηλεκτρονικές απάτες.Παραδόξως, τα περισσότερα από τα θύματα δεν αναφέρουν τίποτα. Συχνά, τα θύματα ντρέπονται να έχουν πέσει σε απάτες ή ακόμα και να χάσουν ελπίδα.Από την άποψη αυτή, είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναφέρετε ηλεκτρονικές απάτες και απάτες για να αποτρέψετε τους εγκληματίες του Διαδικτύου από το να εισβάλλουν σε άλλους ιστότοπους ή ανθρώπους. Εναςπρέπει να έχει ένα αγωνιστικό πνεύμα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές οργανώσεις που είναι πρόθυμες να βοηθήσουν τα θύματα. Ένα έγκλημα διαπράχθηκε μέσωτο Διαδίκτυο είναι επίσης τιμωρείται.

Πώς μπορεί λοιπόν ένας χρήστης του διαδικτύου, ένας ιδιοκτήτης ιστοτόπου ή ένας προγραμματιστής να αναφέρει απάτη ή απάτες;Ποιες είναι ορισμένες από τις διαθέσιμες πηγές αναφοράς απάτης / απάτης; Μάθετε σε αυτό το γράψιμο που παρέχεται από τον Andrew Dyhan, τον Διευθυντή Επιτυχίας Πελατών του Semalt .

Διαδικτυακοί πόροι αναφοράς απάτης / απάτης.

Το Κέντρο Internet Complaint Criminal Internet (ICCC) είναι ο πρώτος χρήσιμος πόρος. Αυτό είναιμια σύμπραξη μεταξύ του Εθνικού Κέντρου Εγκλημάτων Λευκού Κόλπου και του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με το διαδίκτυοεμπειρογνώμονες, η ICCC συγκαταλέγεται στις καλύτερες πλατφόρμες για την αναφορά πιο σοβαρών περιπτώσεων απάτης που αφορούν την πειρατεία (ή την εισβολή υπολογιστών), την Κλοπή ΕμπορίουΜυστικά (Οικονομική Κατασκοπεία), κλοπή ταυτότητας και άλλες μεγάλες επιθέσεις Cyber. Ωστόσο, μπορεί κανείς να αναφέρει ακόμη κάθε άλλο έγκλημα που δεν το κάνειεμπίπτουν στις εν λόγω κατηγορίες, ακόμα κι αν θεωρούν ότι το έγκλημα που διαπράττεται είναι ήσσονος σημασίας..Επιπλέον, εάν ένα έγκλημα δεν εμπίπτει στις κατηγορίες ICCC,ο οργανισμός μπορεί να στείλει ένα θύμα σε σχετική υπηρεσία. Έτσι, το ICCC είναι μια πλατφόρμα που ανοίγει τις πόρτες για όλα τα θύματα online απάτης και απάτης.

Δεύτερον, το Online Better Business Bureau των ΗΠΑ και του Καναδά παρέχει μια ιστοσελίδαγια τους πελάτες που βοηθούν τα θύματα απάτης στην αναφορά καταγγελιών σχετικά με διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης και άλλους απατεώνες. Επιπλέον, θύματα απάτηςμπορεί επίσης να αναζητήσει τη βάση δεδομένων αυτού του οργανισμού για να διαπιστώσει εάν ένας συγκεκριμένος έμπορος έχει οποιαδήποτε άλλη καταγγελία που κατατίθεται εναντίον του. Επίσης,οι καταγγέλλοντες ενθαρρύνονται να προβούν σε παρακολούθηση και να προσδιορίσουν αν έχουν επιλυθεί τυχόν καταγγελίες κατά ενός διανομέα διαδικτύου.

Τρίτον, η ιστοσελίδα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με την απάτη στο Διαδίκτυο είναι άλληγια την κατάθεση εγκλημάτων στο Διαδίκτυο. Η πλατφόρμα είναι καταλληλότερη για καταγγελίες όπως οι επιθέσεις ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing), ηλεκτρονικά μηνύματα απάτης (spam emails), καταγγελίες καταναλωτώναφορούν την ηλεκτρονική εμπορία και τις απάτες στον τομέα των επενδύσεων στο Διαδίκτυο. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης συνδέσμους σε κατάλληλους οργανισμούς που χειρίζονται αναφορές απάτης για ένασυγκεκριμένου τύπου έγκλημα στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια, Craigslist έχει μια σελίδα που είναι αφιερωμένη στην πρόληψη scamming επιπλέονγια την παροχή πληροφοριών σχετικά με τις διαδικασίες υποβολής εκθέσεων σε περίπτωση που κάποιος έχει εξαπατηθεί από μέλη της Craigslist. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες για τοCraigslist ιστοσελίδα για το πώς να ασχοληθεί με τις απάτες κάθε φορά που προκύπτουν.

Το Κέντρο Ασφαλείας eBay είναι μια άλλη πλατφόρμα για την Ασφάλεια Γενικής Αγοράς. Τοβοηθά τα θύματα των πειρατείας με την αναφορά απάτες και απάτες που σχετίζονται με τη δημοπρασία στις αρμόδιες αρχές. Επιπλέον, το eBay Security Center παρέχειεπιβολή νόμου για τεχνικές για να διαπιστωθεί αν ένας απατεώνας επιχειρεί να κάνει δημοπρασία κλεμμένων εμπορευμάτων. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα σημαντικόστα θύματα της κλοπής ιδιοκτησίας.

Τέλος, η σελίδα Facebook Security επιτρέπει σε ένα θύμα απάτης να αναφέρει απάτες, αδίστακτουςεφαρμογές, αχρήματα λογαριασμού, ανεπιθύμητα μηνύματα ή άλλες επιθέσεις που σχετίζονται με το Facebook. Μην ντροπιάζεστε. Αναφέρετε τους απατεώνες για να αποτρέψετε μελλοντικές ζημίες Source .

November 28, 2017