Back to Question Center
0

Semalt: Πέντε βήματα που θα κάνουν μακριά με μολυσματικές ασθένειες

1 answers:

Το διαδίκτυο έχει χιλιάδες απειλές που το περιβάλλουν, καθιστώντας μια επικίνδυνη θέση για τους χρήστες στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πάνω από 74.000 νέοι ιοί που αναπτύσσονται καθημερινά με κακόβουλο λογισμικό που επηρεάζει πάνω από το 30% των υπολογιστών παγκοσμίως .

Το κακόβουλο λογισμικό είναι μια λέξη από κακόβουλο λογισμικό και έχει σχεδιαστεί για να κάνει το δρόμο του μέσα από ένα αμυντικό σύστημα του υπολογιστή και να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή που χρησιμοποιεί για πρόσβαση στο διαδίκτυο, την επιχείρηση ή χειρότερα - oakley feminino original. Ο Nik Chaykovskiy, ο Senior Customer Success Manager, λέει ότι μπορεί να φαίνεται συντριπτική, αλλά μερικές μέθοδοι μπορούν να περιορίσουν ή να αποτρέψουν τη ζημιά στη συσκευή και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό της.

Προγράμματα ανυποχώρησης

Συχνά, όταν κάποιος εκτελεί μια σε απευθείας σύνδεση συνεδρία σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web, πολλά παράθυρα αναδυόμενων παραθύρων εμφανίζονται από το πουθενά. Είναι γνωστό ότι ζητούν από το χρήστη να κατεβάσει και να εκτελέσει ένα συγκεκριμένο λογισμικό. Ο αμυντικός μηχανισμός του λειτουργικού συστήματος πατάει πάντα και ρωτάει αν η πηγή είναι αξιόπιστη. Η συμβουλή εδώ είναι μόνο για την εκτέλεση προγραμμάτων που έχουν ψηφιακή υπογραφή .

Ορισμένες από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται είναι προγράμματα προστασίας από ιούς, τα οποία ανιχνεύουν το σύστημα για να διαπιστώσουν την πρόθεση του αρχείου που έχει ληφθεί και αν ο υπολογιστής είναι ακόμα ασφαλής κάνοντας κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο. Αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα θα μπορούσαν να είναι η εμφάνιση ενός σημαντικού κεφαλαλγικού κακόβουλου λογισμικού, αν τυχαία ληφθεί.

Ενημέρωση του συστήματος

Αποφύγετε το άνοιγμα ύποπτων συνημμένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι χάκερ έχουν πάρει καλύτερα με καινοτόμους τρόπους να κερδίσουν παράνομη είσοδο στον υπολογιστή ενός χρήστη. Το κάνουν τώρα χρησιμοποιώντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα περισσότερα από τα οποία είναι ανεπιθύμητα. Πάντα να διαγράφετε όλο το spam χωρίς να το ανοίξετε. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνεται να προέρχονται από αξιόπιστες πηγές μόνο και μόνο ότι δεν είναι. Τείνουν να κάνουν τις κεφαλίδες και το μήνυμα σημαντικές για να δημιουργήσουν μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης. Όταν αυτά φθάσουν στα εισερχόμενα, σαρώστε τα χρησιμοποιώντας πρώτα ένα πρόγραμμα εντοπισμού ιών. Αν κάποιος δεν μπορεί να διακρίνει από το ποιος έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να το καταργήσει, καθώς θα μπορούσε να τους κοστίσει περισσότερο από την υγεία του υπολογιστή τους.

Χρησιμοποιήστε σύνθετους κωδικούς πρόσβασης

Ο κανόνας αριθ. 1 για την πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι η λήψη προφυλάξεων με τους χρησιμοποιούμενους κωδικούς πρόσβασης. Οι απλοί είναι πιο εύκολο να θυμόμαστε, αλλά είναι ακριβώς το ότι οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου θέλουν να σκεφτεί ο χρήστης. Όταν καταλάβουν αυτούς τους κωδικούς πρόσβασης, προσπαθούν να τις χρησιμοποιήσουν σε άλλους λογαριασμούς στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί συμβουλεύουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης για διαφορετικούς λογαριασμούς. Ένας εξαιρετικός κωδικός πρόσβασης πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρων και να συνδυάζει διαφορετικούς χαρακτήρες. Το quirkier, τόσο το καλύτερο.

Αποφύγετε τα ανοικτά δίκτυα Wi-Fi

Οι χάκερ εκμεταλλεύονται τα ανοιχτά δίκτυα καθώς διασκορπίζουν εύκολα τα κακόβουλα προγράμματα στους συνδεδεμένους υπολογιστές για διάφορους λόγους. Αποφύγετε τέτοια δίκτυα, καθώς δίνουν στον επιτιθέμενο ένα πλεονέκτημα έναντι του συστήματος του χρήστη.

November 28, 2017