Back to Question Center
0

Semalt: Οι απάτες στο Διαδίκτυο εξηγούνται

1 answers:

Η απάτη στο Διαδίκτυο είναι σήμερα μια από τις πιο μεγάλες απώλειες χρημάτων στο διαδίκτυο. Η τιμή τουη διαφυγή στο διαδίκτυο εξαιτίας απάτης είναι με ανησυχητικό ρυθμό. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σημείωσαν απώλειες που ξεπέρασαν τα $ 525 εκατομμύρια, κατά μέσο όρο $ 1.813 ανάθύμα σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Λευκού Εγκλήματος Εγκλήματος. Οι απάτες στο Διαδίκτυο στις Ηνωμένες Πολιτείες αντιπροσώπευαν περίπου το 90% του συνόλουηλεκτρονική απάτη στον κόσμο. Είναι μια απειλή που απαιτεί την προσοχή πολύ επειγόντως.

Τα αστυνομικά τμήματα που ασχολούνται με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο σε ολόκληρο τον κόσμο επενδύουν σε μηχανισμούςκαταπολέμηση της απάτης στο διαδίκτυο, και είναι σκόπιμο για τα θύματα να αναφέρουν είτε νομισματική είτε οποιαδήποτε άλλη μορφή απάτης που συμβαίνει σε απευθείας σύνδεση. Ωστόσο,οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να παραμείνουν σε επαγρύπνηση διαβάζοντας άρθρα σχετικά με την απάτη στο διαδίκτυο, όπως το Blog Security Watch, μεταξύ άλλων υλικών. Υπάρχουναρκετές επιλογές αναφοράς σχετικά με την απάτη στο διαδίκτυο καθώς και με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) ως μία από τις πιο αξιόπιστες οργανώσειςγια την δουλεια.

Τα βήματα που ακολουθούνται για την αναφορά απάτης στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, αλλά πρώτα απ 'όλα εδώμερικούς κοινούς τρόπους, από τον κορυφαίο εμπειρογνώμονα της ημιτάλ ,Jason Adler, που χρησιμοποιείται από τους απατεώνες online.

Επιχειρηματική απάτη

Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις στο διαδίκτυο που προσελκύουν τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε ομάδες. Επιχείρησηοι απάτες που αναπτύχθηκαν για απάτες στο διαδίκτυο απαιτούν μεγάλα χρηματικά ποσά με τη συμμετοχή και την πραγματοποίηση μικρών θέσεων εργασίας στο διαδίκτυο, αλλά απαιτούν υπογραφή και αποστολήτα χρήματα για την ένταξη, την κατάρτιση, τα τέλη ή την απόκτηση ενός στοιχείου. Στο τέλος, φαίνεται να είναι ένας εφιάλτης. Πρόσεχε.

Κλοπή ταυτότητας

Το 2004, η κλοπή ταυτότητας καταγράφηκε στην καταγγελία κορυφαίων καταναλωτών στην UnitedΚράτη μέλη. Οι κίνδυνοι αυτής της απάτης στο Διαδίκτυο είναι τόσο σοβαροί που μπορεί να οδηγήσουν στη συνολική απώλεια όλων των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό των θυμάτων. Σε αυτόπερίπτωση, οι απατεώνες αποκρύπτουν την ταυτότητά τους για να έχουν πρόσβαση στους πιστωτικούς λογαριασμούς των θυμάτων. Τα θύματα θα πρέπει να ειδοποιούν τις τράπεζες τους, το γραφείο πίστωσης ή τοαναφέρετε αμέσως στην αστυνομία.

Απάτη βάσης δεδομένων στο Web

Προσωπικά στοιχεία όπως η άδεια οδήγησης και το διαβατήριο που χρησιμοποιούνται από νοσοκομεία,οι τράπεζες και οι κυβερνητικές οργανώσεις μπορεί συχνά να έχουν πρόσβαση σε απατεώνες και να δημοσιοποιούνται στο Διαδίκτυο. Οι πληροφορίες φθάνουν onlineαπατεώνες για κακοποίηση και επιλογή κερασιών. Οι απάτες στο διαδίκτυο που αφορούν την hacking βάσεων δεδομένων θα πρέπει να κοινοποιούνται σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo,και Bing για αφαίρεση.

Απάτη απίσχυνσης

Η απάτη στο διαδίκτυο μπορεί να έχει τη μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ζητά νομισματική βοήθεια. οοι απατεώνες χάσουν τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φίλου του θύματος και ζητούν οικονομική βοήθεια μέσω της Western Union. Υπάρχουν πολλές συμβουλές στοPCMag για να αποφευχθεί αυτή η μορφή απάτης στο διαδίκτυο.

Λογοτεχνική απάτη

Η απάτη στο Διαδίκτυο μπορεί να έρθει με τη μορφή φαντασίας. Επίσης γνωστό ως catfishing,η απάτη ειδωλίων αφορά ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι ερωτευμένο με το θύμα. Ο απατεώνας προσελκύει το θύμα να του στείλει χρήματα για ταξίδια ή ιατρικάέξοδα. Μην στέλνετε δώρα σε άτομα που δεν γνωρίζετε.

Συναλλαγές καταναλωτών με αλλοδαπές εταιρείες

Το διεθνές δίκτυο προστασίας και επιβολής των καταναλωτών έχει ένα σύστημαπου εξετάζει τις απάτες στο διαδίκτυο που περιλαμβάνουν την πληρωμή των παρόχων σε απευθείας σύνδεση που δεν παραδίδουν προϊόντα. Σε περίπτωση που η ηλεκτρονική παραγγελία δεν φτάσειο αγοραστής, πρέπει να αναφέρετε το περιστατικό για βοήθεια.

Απάτη Επενδύσεων μέσω Διαδικτύου

Το spam μπορεί να οδηγήσει σε απάτη. Συμβουλευτείτε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράςόταν πέσετε θύμα spam απάτης Source .

November 28, 2017