Back to Question Center
0

Semalt Expert Σχετικά με τις ηλεκτρονικές απάτες - Τι πως

1 answers:

Ο επιπολασμός της ηλεκτρονικής απάτης αυξάνεται. Σήμερα κοιτάζοντας εσύ την οθόνηαπλά δεν μπορεί να πει ποιος είναι πραγματικός και ποιος είναι απατεώνας. Αυτοί (οι κακοί) έχουν μάθει πώς να συγκαλύψουν τον εαυτό τους και να αρνηθούν χιλιάδες ανθρώπουςτην ειρήνη του μυαλού μέσα από τους θρήνους.

Ωστόσο, μπορείτε να προστατευθείτε. Είναι εύκολο: εξοικειωθείτε με το κοινόηλεκτρονικές απάτες. Ο Jason Adler, ο ειδικός από το ημιμαλίνη ,πιστεύει ότι αυτό θα διατηρήσει τα εμπιστευτικά σας στοιχεία, τα τραπεζικά σας στοιχεία και τα χρήματα ασφαλή.

Να θυμάστε πάντα ότι ποτέ δεν θα στείλετε χρήματα ούτε θα αποκαλύψετε λεπτομέρειες πιστωτικής κάρτας σε κανέναν που δεν γνωρίζετε ούτε εμπιστεύεστε.

Απάτη ειδύλλιο

Οι χρονολογικοί ιστοχώροι βοήθησαν χιλιάδες να βρουν αγάπη. Δυστυχώς, μερικά κακά στοιχείαέχουν ρίξει online χρονολόγηση σε λάθος προβολέα. Να είστε επιφυλακτικοί. Η χρονολόγηση της απάτης έχει εκδηλωθεί σε legit dating sites και σε εκείνους που δημιουργήθηκαναμαυρώστε τους ανυποψίαστους ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει:

  • Σε έναν ψεύτικο ιστότοπο (ο οποίος περνάει για ένα νόμιμο), ο απατεώνας σας χρεώνεινα δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να συνδεθείτε και να επικοινωνήσετε με τους πιθανούς εραστές / συνεργάτες. Για να αποφύγετε αυτό, ελέγξτε τις αναθεωρήσεις των dating sites, ώστε να ξέρετε τι είναικαλό και τι όχι.
  • Σε έναν νόμιμο ιστότοπο, ο απατεώνας δημιουργεί λογαριασμό. Θα προσποιηθούννα σας ενδιαφέρουν, αλλά με την πραγματική έννοια, δεν είναι καθόλου καλό. Στη συνέχεια θα φέρουν έναν άρρωστο συγγενή ή μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την οποία χρειάζονται χρήματα:ένα μέρος του οποίου θα σας ζητούσαν να τσιπς. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να σας προσφερθεί με δώρα, τότε ζητούν τα τραπεζικά σας στοιχείαμε την υπόσχεση να σας στείλουμε χρήματα.

Απάτη διαγωνισμών, λαχειοφόρων αγορών και κληρώσεων

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ηλεκτρονικής απάτης. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναστο λογαριασμό κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που σας ενημερώνει ότι έχετε κερδίσει ένα βραβείο το οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε εάν πληρώσετε ή δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.Θα προσπαθήσουν σκληρά για να σας πείσουν ότι πρόκειται για φορολογική υποχρέωση ή κάτι τέτοιο..Μην εξαπατήσετε. Είναι μια απάτη. Είναι απάτη. Αν εσύδεν συμμετείχε σε καμία λαχειοφόρο αγορά, σφαίρα ή φιλανθρωπία, τότε προσέξτε.

Απάτες spam

Αυτά πλημμυρίζουν τα εισερχόμενά σας. Σε αυτή την απάτη, ένα άτομο μπορεί να προσποιείται ότι ενδιαφέρεταιτα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας, ή θα μπορούσε να είναι ένας οργανισμός που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί σας. Εάν ζητήσουν χρήματα για να τα βοηθήσουν στη διαδικασίαμια πληρωμή για το τέλος τους, τότε θα μπορούσατε να είστε μέσα για μια δυσάρεστη έκπληξη. Μερικές φορές, ζητούν τα πιστωτικά σας στοιχεία, αν και στην περίπτωση αυτή,θα προσποιούσαν ότι είναι η τράπεζά σας ή οποιαδήποτε νόμιμη οργάνωση με την οποία συχνά αλληλεπιδράτε. Μην κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο εκτός εάν έχετε καλέσει την τράπεζαγια να επιβεβαιώσετε το ίδιο. Εκτός από αυτό μπορεί να συναντήσετε την απάτη υπερπληρωμής στην οποία ένας πελάτης ισχυρίζεται ότι έχει πληρώσει επιπλέον για μια υπηρεσία.Θα ζητούσαν επιστροφή χρημάτων από εσάς.

Απάτη απασχόλησης

Ένα καλό παράδειγμα θα ήταν το παράδειγμα "εργασίας από το σπίτι" το οποίο υπόσχεται χιλιάδεςδολάρια για λίγη δουλειά. Σε άλλες περιπτώσεις, σας εγγυάται καλή δουλειά με όμορφη αμοιβή. Υπάρχει όμως ένα χτύπημα. Πρέπει να πληρώσετε ένα τέλοςασφαλίστε τη δουλειά. Μην χάσετε τα χρήματά σας σε μια τέτοια απάτη.

Αγοράστε / πωλήστε απάτη δημοπρασίας

Με τα άτομα που μεταβαίνουν σε ηλεκτρονικές αγορές και προσφορές, έχει προκύψει μια απάτη:η απάτη δημοπρασίας αγοράς / πώλησης. Όταν κάνετε προσφορά για ένα προϊόν και αποτύχετε να κερδίσετε την προσφορά, μεταβείτε στην επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, καλέστε κάποιονυποστηρίζοντας ότι ο κερδισμένος πλειοδότης αποχώρησε, και τώρα έχετε κερδίσει την προσφορά. Τι θέλουν; Να κάνετε επιχειρήσεις έξω από την πλατφόρμα (δικτυακός τόπος). Μην το κάνετετολμούν να το κάνουν αυτό. Θα σας εξοργιστούν τα χρήματά σας και δεν θα πάρετε την τιμή (ό, τι και αν υποβάλατε).

Απάτη κτηνοτρόφων

Σε αυτό το online scammer, ένας κτηνοτρόφος παρουσιάζει τα κουτάβια του / τηςπώληση. Στέλνουν τα έγγραφα εγγραφής και πολλές εικόνες. Για να ολοκληρώσετε τη συμφωνία, σας ζητείται να πληρώσετε το τέλος αποστολής που θα γίνει στη συνέχειανα επιστραφεί. Στο τέλος, θα πληρώσετε χρήματα και δεν θα πάρετε κανένα κουτάβι. Η γραμμή τους είναι επίσης αναπάντητη Source .

November 28, 2017