Back to Question Center
0

Semalt Expert: 7 απάτες στο Internet και πώς να αποφύγετε να πέσετε θύματα σε αυτούς

1 answers:

Οι απατεώνες μπορεί να ακολουθούν κάθε σας tweet και post, ψάχνοντας για μια ευκαιρία να σας ξεγελάσουν. Εδώ είναι τα μέσα που προσφέρει ο Igor Gamanenko, ο Semalt Διευθυντής Επιτυχίας Πελατών, με τον οποίο μπορείτε εύκολα να παζάρετε επτά γρήγορα αναπτυσσόμενα μειονεκτήματα

Δωρεάν Προσφορά! (Απλά πληρώστε για την αιωνιότητα)

Πώς λειτουργεί: Βλέπετε μια προσφορά Web για μια δωρεάν δοκιμή ενός μηνός για κάποιο εκπληκτικό στοιχείο - πολύ συχνά πρόκειται για λεύκανση δοντιών ή για σχέδιο βελτίωσης της υγείας. Το μόνο που πληρώνετε είναι $ 5,95 για τη μεταφορά και τη φροντίδα.

Τι συμβαίνει πραγματικά: Καλύπτονται στη λεπτή εκτύπωση, συχνά σε μια σκίαση που ξεπλένει μακριά από την απλή όραση, είναι οι όροι που σας δεσμεύουν να πληρώσετε $ 79 έως $ 99 το μήνα σε τέλη;

Το Not Really Sweet Tweet (Είναι ένα γνήσιο μακρινό σουτ)

Πώς λειτουργεί: Παίρνετε ένα "tweet" από έναν υποστηρικτή του Twitter, αναγκάζοντας για μια πρόκληση για ένα δωρεάν iPad ή κάποιο άλλο δαπανηρό έπαθλο:

Τι συμβαίνει πραγματικά: Η σύνδεση κατεβάζει ένα "bot" (προγραμματισμός ρομπότ), προσθέτοντας τον υπολογιστή σας σε ένα botnet "ζόμπι" που οι tricksters χρησιμοποιούν για να στείλουν μηνύματα spam.

Η συνολική άποψη: Οι καλλιτέχνες εκμεταλλεύονται τις διοικήσεις που μειώνουν τις διευθύνσεις URL που επιτρέπουν στους χρήστες Twitter να μοιράζονται συνδέσεις

Το πρόβλημα του χώρου Sham (Είναι κοντά, γνήσιο κλείσιμο)

Πώς λειτουργεί: Καθίζετε σε ένα τερματικό αέρα ή ένα καφέ, και συνδέεστε στην κοντινή ζώνη Wi-Fi. Θα μπορούσε να είναι δωρεάν ή θα μπορούσε να μοιάζει με ένα όφελος αποζημίωσης όπως το Boingo Remote.

Τι συμβαίνει πραγματικά: Ο ιστότοπος φαίνεται πραγματικά πραγματικός. Διατηρείται πραγματικά από έναν παρακείμενο εγκληματία από ένα φορητό σταθμό εργασίας..

Ο υπολογιστής σας είναι μολυσμένος! (Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια)

Πώς λειτουργεί: Ένα παράθυρο πετάει πάνω σε ένα γνήσιο ηχητικό πρόγραμμα προγραμματισμού antivirus όπως το "Antivirus XP 2010" ή "Device Security", το οποίο σας ανησυχεί ότι το μηχάνημά σας έχει μολυνθεί από επικίνδυνο σφάλμα.

Τι πραγματικά συμβαίνει: Όταν πατήσετε στη σύνδεση, ο ψεύτικος οργανισμός εισάγει προγραμματισμό κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας.

Τηλεφωνική κλήση για δολάρια (Με δακτύλιο ψευδών δηλώσεων)

Πώς λειτουργεί: Παίρνετε ένα άμεσο μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο από τον πάροχο της τράπεζας ή της κάρτας δωρεάν.

Αυτό που συμβαίνει πραγματικά: Η "τράπεζα" είναι ένας καλλιτέχνης που πιστεύει ότι θα αποκαλύψει τα δεδομένα σας.

Είμαστε ο κόσμος (το σύμπαν των κόλπα φιλανθρωπίας)

Πώς λειτουργεί: Παίρνετε ένα email με μια φωτογραφία ενός υποσιτισμένου αθλήματος - από την Αϊτή ή άλλη δημιουργώντας χώρα. "Θα ήταν ιδανικό εάν δώσατε ό, τι μπορείτε σήμερα", πηγαίνει η παρακίνηση της φιλανθρωπίας, που έρχεται από ζήτηση για χρήματα.

Τι πραγματικά συμβαίνει: Η φιλανθρωπία είναι ένα τέχνασμα που προορίζεται για τη συλλογή των χρημάτων σας και τη διαχείριση δεδομένων λογαριασμού.

Η περιεκτική άποψη: Το Web, η ηλεκτρονική αλληλογραφία και η ενημέρωση περιεχομένου έδωσαν νέα ζωή σε ηλικιωμένα κόλπα φιλανθρωπίας

Η αγάπη που πρέπει να αγοραστεί (The crurest con)

Πώς λειτουργεί: Γνωρίζετε κάποιον σε μια χρονολογώντας περιοχή, στο Facebook, σε ένα δωμάτιο επισκεπτών ή παίζοντας μια εικονική διασκέδαση.

Τι συμβαίνει πραγματικά: Η νέα σας αγάπη είναι τεχνίτης τέχνης. Δεν θα υπάρξει καραμειακή αγκαλιά στο τερματικό του αεροπλάνου, δεν είναι χαρούμενα πολλά.

Η περιεκτική άποψη: Η ηλεκτρονική επικοινωνία μεγάλης εμβέλειας άνοιξε έντονους νέους δρόμους για τους απατεώνες που έχουν πρακτική εμπειρία στην προσέλκυση ερημωμένων ατόμων σε ψεύτικες συγγένειες και σχέσεις, για να πάρουν τα μετρητά τους Source .

November 28, 2017