Back to Question Center
0

Semalt: Βασικοί λόγοι για να αποκλείσετε το Spam Referrer στο WordPress και στο Google Analytics

1 answers:

Το Spam μπορεί είτε να χρησιμοποιήσει χώρο διακομιστή για να στείλει κακόβουλα προγράμματα, ιούς τύπου Trojans ή ιούς ή να εκμεταλλευτεί τις ευπάθειες του χρήστη και να τους στείλει άμεσα επιβλαβή κακόβουλο λογισμικό και ιό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το spam χρειάζεται τον χρήστη, αλλά ο χρήστης σίγουρα δεν το χρειάζεται. Κατά το άνοιγμα του WordPress, είναι επιτακτική η εφαρμογή εργαλείων για την παρεμπόδιση της διείσδυσης μέσω spam.

Το spam spam παραπομπής είναι ένας από τους τύπους που επηρεάζουν το WordPress και μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για το σύστημα Google Analytics - vitality oral b. Προσελκύει την κατάταξη του ιστότοπου και μετατρέπει τους αλγόριθμους αναζήτησης σε αυτό. Ο Jack Miller, Διευθυντής Senior Customer Success της Semalt , δηλώνει ότι η καλύτερη τεχνική είναι να αποκλείσει το spam spam παραπομπής τόσο στο Google Analytics όσο και στο WordPress .

Ανεπιθύμητη αλληλογραφία

Έχει έναν σκοπό που είναι να στρεβλώσει τη λειτουργία των μηχανών αναζήτησης. Οι spammers στέλνουν πολλαπλούς συνδέσμους και διευθύνσεις URL σε μια προσφορά για την ενίσχυση της κατάταξης μιας συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Συνήθως είναι ψεύτικοι σύνδεσμοι, αλλά πάντοτε συνδέονται με τον συγκεκριμένο ιστότοπο. Με λίγα λόγια, αποτελεί συντόμευση για τη βελτίωση της κατάταξης αναζήτησης χωρίς την παροχή πολύτιμου περιεχομένου. Εάν η αναφορά αναλυτικών στοιχείων περιλαμβάνει αυτήν την κίνηση στην αναφορά της, αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπος συνδέεται με έναν ιστότοπο χαμηλής ποιότητας. Βελτιώνει την κατάταξη για τον ιστότοπο, αλλά εάν η Google εντοπίσει αυτή την τεχνική, τιμωρεί τον ιστότοπο για να συνεργαστεί με ένα ιστότοπο σκουπίδια .

Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης έχουν δημιουργήσει έναν αμυντικό μηχανισμό για να αποτρέψουν το μεγαλύτερο μέρος των παραπομπών σε ιστό. Παρόλα αυτά, συνιστάται στους χρήστες να λαμβάνουν προφυλάξεις και να μειώνουν τα προβλήματα .

Η παραπομπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων παίρνει το όνομά της από τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά με το Google Analytics. Ως ιδιοκτήτης ιστότοπου, θα θέλαμε να δούμε ποιοι ιστότοποι αναφέρονται στην επισκεψιμότητα στον ιστότοπο. Οι spammers επωφελούνται από αυτό και ελπίζουν ότι κάνουν κλικ στις ιστοσελίδες τους ενώ αναφέρουν την αναφορά του Google Analytics .

Πλεονεκτήματα του αποκλεισμού ανεπιθύμητων παραπομπών

Μία από τις συνέπειες του spam spam παραπομπής είναι ότι θα επηρεάσει τις μελλοντικές ταξινομήσεις αναζήτησης της ιστοσελίδας. Για να παραμείνει επιτυχής σε μια καμπάνια μάρκετινγκ, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος συνεχίζει να παρέχει ποιοτικό περιεχόμενο στους επισκέπτες του. Η παρουσία ανεπιθύμητων μηνυμάτων παραπέμπει σε αυτόν τον στόχο. Ως εκ τούτου, η πρόληψη παρακινεί τον ιστότοπο του ιδιοκτήτη από την ακαταστασία των κακών συνδέσεων στην πλατφόρμα τους..Το μόνο που κάνουν είναι να δυσκολευτεί ο επισκέπτης να βρει σχετικό περιεχόμενο. Τέλος, υπάρχει επίσης η πιθανότητα κάποιος να κάνει κλικ σε έναν ιστότοπο που περιέχει επιβλαβές περιεχόμενο .

Αποκλεισμός του Spam Referrer στο WordPress και στο Google Analytics

  • Εγκατάσταση πρόσθετου ανεπιθύμητου παραπομπής

Περιηγηθείτε στη σελίδα προσθήκης ανεπιθύμητων μηνυμάτων παραπομπής και κατεβάστε και εγκαταστήστε τα plugins στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Ανοίγει όλες τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις του. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την προσθήκη. Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι το Sucuri, το SpamReferrerBlock ή το Spam Referrer Spam .

  • Διαμόρφωση ρυθμίσεων

Υπάρχει μια καρτέλα στην αριστερή πλευρά του WordPress με κλίση Referrer Spam. Κάντε κλικ σε αυτό και στην ακόλουθη επιλογή spamrererere που ακολουθεί. Επιλέξτε την επιλογή αυτόματης ενημέρωσης, για να βεβαιωθείτε ότι μπλοκάρει ανεπιθύμητα μηνύματα σε καθημερινή βάση. Στη λειτουργία Block, επιλέξτε Rewrite Block καθώς λειτουργεί πιο γρήγορα και τρέχει σε επίπεδο διακομιστή. Κάτω από τη Χειροκίνητη Ενημέρωση, είναι εκεί που κάποιος ενημερώνει τους ορισμούς ανεπιθύμητου ανεπιθύμητου περιεχομένου, ειδικά αν υπάρχει ύποπτος σύνδεσμος που δεν έχει ακόμη καθαριστεί.

  • Έλεγχος τελευταίων ενημερώσεων και προσαρμοσμένων μπλοκ

Μία σελίδα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας παραπομπής, υπάρχει μια επιλογή από την κορυφή προς τα κάτω για την τελευταία ενημέρωση, η οποία ενημερώνει για το πότε ο χρήστης πραγματοποίησε την τελευταία ενημέρωση. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που υποδεικνύει την απόδοση του plugin. Εάν υπάρχουν ορισμένες ανεπιθύμητες διευθύνσεις URL στην αναφορά, αντιγράψτε και επικολλήστε το σύνδεσμο στο πλαίσιο προσαρμοσμένων τεμαχίων για μια χειροκίνητη προσέγγιση. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε όλες τις αλλαγές και εξόδου.

  • Προβολή αποκλεισμένων ιστότοπων

Κάντε κλικ στην καρτέλα Referrer Spam και επιλέξτε All Sites Blocked. Στη συνέχεια ανοίγει ένα παράθυρο με όλες τις αποκλεισμένες διευθύνσεις URL και μπορεί κανείς να τις ανοίξει χωρίς καμία απειλή.

  • Να απαλλαγούμε από το ανεπιθύμητο ανεπιθύμητο ανεπιθύμητο

Ανοίξτε το Google Analytics για να διαπιστώσετε αν βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας. Ορισμένες από τις τοποθεσίες μπορεί να περάσουν επειδή είναι παραπομπές Ghost που σημαίνουν ότι δεν φτάνουν στον ιστότοπο έτσι ώστε τα plugins να μην μπορούν να τα μπλοκάρουν. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: κάντε κλικ στο Κοινό, επιλέξτε Τεχνολογία και στη συνέχεια Δίκτυο. Βρείτε και επιλέξτε Όνομα κεντρικού υπολογιστή ως κύρια ιδιότητα. Σημειώστε όλους τους τομείς και κάντε μια λίστα όλων των νόμιμων. Κάντε κλικ στο στοιχείο Διαχειριστής, φιλτράρετε, προσθέστε φίλτρα, προσαρμοσμένο τύπο φίλτρου και, στη συνέχεια, συμπεριλάβετε. Επιλέξτε αποθήκευση και έξοδο. Πηγαίνετε πίσω στο ταμπλό για να δείτε αν λειτουργεί τώρα.

November 28, 2017