Back to Question Center
0

Κατασκευαστικές συμβουλές από Semalt που θα σας κρατήσει μακριά από κακόβουλο λογισμικό

1 answers:

Το κακόβουλο λογισμικό υποδηλώνει σφάλματα που εξαπλώνονται στους υπολογιστές μέσω της χρήσης προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο. Με μια λέξη, είναι μια σύντομη μορφή κακόβουλου λογισμικού, το οποίο έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει έναν υπολογιστή. Συνεπώς, ενεργεί σαν μια ασθένεια που εξαπλώνεται από τους χάκερς - phoenix property appraisals.

Μελέτη του Ινστιτούτου Ponemon αποκαλύπτει ότι σχεδόν το πενήντα πέντε τοις εκατό των κακόβουλων προγραμμάτων βρίσκονται στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, είναι δυνατό για τους χάκερ να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά τραπεζικά στοιχεία κατά την περιήγηση για το υπόλοιπο. Συνεπώς, είναι απαραίτητο για συνεχή ενημέρωση του λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών να αποφεύγεται η ευπάθεια.

Ο Alexander Peresunko, ο Semalt Διευθυντής επιτυχίας του πελάτη, προσφέρει να συγκρίνει αυτό με ένα αυτοκίνητο στις αρχές της δεκαετίας του '90 σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, το οποίο φυσικά είναι πιο προστατευτικό. Έτσι, το ίδιο ισχύει και για το λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών και χρειάζεται περιοδική ενημέρωση .

Εξετάστε την Rachel ως παράδειγμα

Η κυρία είναι μητέρα με δύο παιδιά που χαίρονται από το βόρειο τμήμα του Σίδνεϊ. Είναι επίσης καλά έμπειρο με τις δεξιότητες πληροφορικής, αλλά δεν ενημερώνει το λογισμικό του προγράμματος περιήγησης. Εξομολογεί την αποφυγή της σημασίας της αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή παρά το να πάρει συνεχείς προτροπές. Ως αποτέλεσμα της διατήρησης ενός παλαιού συστήματος, έδωσε τη δυνατότητα για τους χάκερ να εισάγουν κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή της και πήρε τα στοιχεία της. Επιπλέον, ομολογεί ότι σημειώνει συναλλαγές χωρίς την εξουσιοδότησή της..Το παράδειγμά της είναι μεταξύ των πολλών πραγματικών ιστοριών για το πώς οι χάκερ χρησιμοποιούν malware. Για παράδειγμα, η κυβέρνηση της Αυστραλίας εκτιμά ότι το κόστος του κυβερνοεγκληματικού εγκλήματος στην οικονομία είναι 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υπάρχει πάντα διέξοδος

Παρά την πρόκληση της εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο, υπάρχει μια διέξοδος σε μια πενιχρή τιμή για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα σας δεν θα αλλοιωθούν με οποιονδήποτε τρόπο. Πρώτον, έχουμε τους επαγγελματίες του Identity Watch που καταλαβαίνουν καλύτερα το κακόβουλο λογισμικό από τους χάκερ. Δουλεύουν κρατώντας σε επαγρύπνηση στο διαδίκτυο για να καθορίσουν εάν οι εγκληματίες παίρνουν τα στοιχεία των ανθρώπων. Επομένως, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να ακολουθήσει λίγα βήματα που θα καταστήσουν τελικά τον υπολογιστή του ασφαλή από τους χάκερ και άλλες πιθανές απειλές. Τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα και έτσι δεν υπάρχει καμία ανησυχία, όσον αφορά τη διασφάλιση ότι το σύστημά σας είναι ασφαλές.

Τα τρία βασικά βήματα περιλαμβάνουν, ξεκινώντας από την εγγραφή στο Identity Watch, αυτό γίνεται το πρώτο βήμα για τη διασφάλιση του υπολογιστή σας. Δεύτερον, ακολουθήστε την ακολουθία ενημερώνοντας αμέσως το λειτουργικό σύστημα αλλά όχι αργότερα. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείτε είναι αρκετά ισχυρός και ασφαλής. Δηλώνει ότι δεν δίνει χώρο για τέτοιους κοινούς κωδικούς πρόσβασης όπως ένα όνομα μελών της οικογένειας ή γενέθλια ή ακόμα και τις διευθύνσεις σας. Αυτό είναι δυνατό από λέξη, χρησιμοποιώντας μια λέξη που αποτελείται από ένα κεφαλαίο γράμμα, μικρά γράμματα και δεν είναι δυνατόν να υποθέσει κανείς. Αυτό θα σημάνει το τέλος της διασφάλισης του συστήματος του υπολογιστή σας.

Το Identity Watch εξασφαλίζει στους πελάτες την προστασία του υπολογιστή τους προσφέροντας τα τελευταία μέτρα στον κυβερνοχώρο. Ο τελευταίος αιώνας βιώνει την άνοδο των γκουρού των υπολογιστών, όπως και οι χάκερ, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να παρέχουμε την καλύτερη ασφάλεια που κανείς άλλος δεν μπορεί να παρακάμψει. Τέλος, με την είσοδο στο Identity Watch, δεν μπορεί κανείς να ανησυχεί για την ασφάλεια του υπολογιστή του ξανά.

November 28, 2017