Back to Question Center
0

Ηλεκτρονική απάτη και ασφάλεια στο διαδίκτυο - Εύχρηστες συμβουλές από το Semalt για όλους τους χρήστες του Διαδικτύου

1 answers:

Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά το Διαδίκτυο, και συγκεκριμένα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε πρέπει να γνωρίζετετων ηλεκτρονικών απάτες και των ηλεκτρονικών απάτες.

Η απάτη στο Διαδίκτυο είναι ένας τύπος απάτης που εμφανίζεται σε διάφορες μορφές. Κυμαίνεται απόηλεκτρονικές απάτες σε απειλές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. δυστυχώς, δεν υπάρχουν καθορισμένοι κανόνες και κανονισμοί για την αποφυγή απάτης στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικές απάτες. Οι απατεώνεςμην σταματήσετε τίποτα για να λάβετε τις ευαίσθητες πληροφορίες και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Είναι έξυπνοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εντοπίσετε κλέφτες.Είναι πάντα δυνατό να απαλλαγείτε από αυτά και να κρατάτε τις πληροφορίες σας ασφαλείς, ειδικά αν έχετε κατά νου τις ακόλουθες συμβουλές που παρέχονται απόΑλέξανδρος Περέσουνκο, διευθυντής επιτυχίας πελατών της Σμαλτ Ψηφιακές υπηρεσίες.

Αναζητήστε εγκατεστημένες επιχειρήσεις ή πωλητές

Ενώ ασχολούνται με εταιρείες στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να αναζητήσουμε εγκατεστημένους προμηθευτέςή τις επιχειρήσεις. Για αυτό, μπορείτε να νοικιάσετε έναν καλό δικηγόρο επιχειρήσεων ή έναν λογιστή για να σας βοηθήσει με τη γραφειοκρατία. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα πάντασχετικά με την τοποθεσία, τον αριθμό τηλεφώνου και το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πωλητή. Για αυτό, μπορείτε να ζητήσετε μερικές ερωτήσεις πριν τελειώσετε μια συμφωνία. Μπορεί να ακούγεταιόπως έχετε ζητήσει πολλά πριν αποδεχτείτε την προσφορά τους, αλλά ποτέ δεν είναι πολύ αργά από τότε που θέλετε να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο..Θα πρέπει επίσηςβεβαιωθείτε ότι αγοράζετε τα εμπορικά σήματα, όχι τα τοπικά προϊόντα. Εάν ο πωλητής σας προσφέρει να έχετε τοπικά προϊόντα χωρίς εγγύηση,αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ανησυχητικό σημάδι.

Ακόμη και με τις δεσμίδες των βιβλίων που γράφονται για ηλεκτρονικές απάτες, οι επιχειρηματίες συχνάδεν εντοπίζουν τους σωστούς πωλητές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ερευνήσετε τον πωλητή πριν τελειώσει μια συμφωνία. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους δεν ενοχλούνδιεξάγουν πολλή έρευνα καθώς αισθάνονται ότι χάνουν χρόνο. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι απαραίτητο να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Αν είστεπου ασχολούνται με ορισμένους νέους πωλητές, πρέπει να ζητήσετε τις προσωπικές πληροφορίες, την ταυτότητα και την πλήρη διεύθυνση πριν από την επεξεργασία των τελών. Αν εσύέχουν αποφασίσει να αγοράσουν κάτι από έναν συγκεκριμένο πωλητή, είναι σημαντικό να γνωρίζετε το στοιχείο, την τιμή του και το εμπορικό σήμα. Μερικοί από τους απατεώνες προσπαθούννα πουλήσετε προϊόντα χαμηλής ποιότητας ή που έχουν λήξει. βεβαιωθείτε ότι το στοιχείο που αγοράζετε είναι σε καλή κατάσταση και η τιμή του δεν πρέπει να είναι υψηλότερη από την αγοράτιμή.

Να είστε επιφυλακτικοί με ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για κάποιο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι παραπονιούνται για τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα έπρεπεδεν θα παγιδευτούν από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς ενδέχεται να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Οι χάκερ προσπαθούν να παγιδεύσουν τους ανθρώπους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείουσυνημμένα και παρόμοια πράγματα. είναι σημαντικό να μην κάνετε λήψη οτιδήποτε προέρχεται από άγνωστο αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατά την παραγγελία,θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας μόνο όταν έχετε ελέγξει σωστά έναν ιστότοπο. Είναι σημαντικό να μην εισάγετε την πιστωτική σας κάρταλεπτομέρειες ή PayPal ID σε έναν ιστότοπο για τον οποίο δεν είστε σίγουροι.

Μην συμβάλλετε ποτέ τα χρήματά σας

Ναι, δεν πρέπει ποτέ να στείλετε τα χρήματά σας καθώς είναι επικίνδυνο. Οι περισσότεροι εγκληματίεςαναζητήστε πληρωμές μέσω άμεσων τραπεζικών μεταφορών και αν συναντήσετε κάποιο από αυτά, πρέπει να συμβουλευτείτε το δικηγόρο σας Source .

November 28, 2017