Back to Question Center
0

Αποκτήστε προστασία με το Semalt: Πώς λειτουργεί η απάτη στο Διαδίκτυο

1 answers:

Υπάρχουν διάφορες μορφές κατά τις οποίες διαπράττεται απάτη στον ιστό. Οι τίτλοι καιΗ Επιτροπή Ανταλλαγής υπογραμμίζει διάφορους τύπους απάτης στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα τους. Λίζα Μίτσελ, διευθυντής επιτυχίας πελατών της ημιτάλ ,έχει συζητήσει εν συντομία ορισμένα από αυτά για να προστατεύεστε από τις online επιθέσεις.

Προσφορές επενδύσεων

Είναι μια διαδικασία στην οποία οι legit χρηματιστές επικοινωνούν με πελάτες μέσω του τηλεφώνουνα τους πείσουν να επενδύσουν σε ένα συγκεκριμένο απόθεμα. Έχει επίσης προσελκύσει απατεώνες που χρησιμοποιούν μεροληπτικά ενημερωτικά δελτία στους επενδυτές με μοναδικό σκοπόκλοπής.

Κοινά σχέδια

Περιλαμβάνει την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τυχαίους ανθρώπους που υποδεικνύουν ότι μπορείτε να κερδίσετεμαζικά κέρδη με ελάχιστες εισροές. Η πιο γνωστή είναι η νιγηριανή απάτη, όπου απαιτείται ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που υποτίθεται ότι προέρχεται από κάποιον που διατρέχει κίνδυνοτη βοήθειά σας να μεταφέρετε κάποια χρήματα στο λογαριασμό σας. Ο απατεώνας σας προτείνει να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας για να μεταφέρετε τα χρήματα, τα οποία με μια πραγματική έννοια,ο στόχος τους είναι να σας εξαπατήσουν τα τέλη καλωδίων και τους φόρους. Εάν πέσετε στην παγίδα τους, θα χάσετε όλα τα προχωρημένα κεφάλαια.

Συμβουλές για επενδύσεις

Αυτό συμβαίνει μέσω μιας κοινής προσπάθειας ηλεκτρονικών συγγραφέων ενημερωτικών δελτίων και επενδύσεωνεταιρείες. Οι εταιρείες επενδύσεων πληρώνουν αυτούς τους συγγραφείς ώστε να μπορούν να γράψουν πληροφορίες που ευνοούν την επένδυση σε μια συγκεκριμένη εταιρεία.Επιπλέον, δεν αποκαλύπτουν ότι πληρώνονται για τις συστάσεις τους. Αυτό αποτελεί προκατειλημμένη πληροφορία που ένας δυνητικός επενδυτήςυποτίθεται ότι είναι αμερόληπτη κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων.

Απάτες Δημοπρασίας

Αυτό περιλαμβάνει τα καταστήματα ηλεκτρονικών εμπορευμάτων. Κυρίως συμβαίνει με τέσσερις τρόπους.Πρώτον, ο πωλητής παίρνει όλα τα χρήματα από τους αγοραστές αλλά ποτέ δεν παραδίδει τα εμπορεύματα καθόλου. Ο δεύτερος τρόπος είναι όπου ο πωλητής δίνει ένα προϊόντης οποίας η αξία είναι μικρότερη από την διαφημιζόμενη. Σε αυτή την περίπτωση, δίνει εσφαλμένες πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν με στόχο την προσέλκυση περισσότερων αγοραστών. οο πελάτης καταλήγει να πληρώνει περισσότερα. Ο τρίτος τρόπος περιλαμβάνει το ψέμα για το χρονικό πλαίσιο παράδοσης. Στη συνέχεια ο πωλητής παραδίδει αργότερα από ό, τι υποδεικνύεται. Τέλος, αο πωλητής μπορεί να αποτύχει να κάνει γνωστές κρίσιμες πληροφορίες που θα επηρέαζαν την απόφαση ενός αγοραστή.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου και η Απάτη Δημοπρασιών

Περιλαμβάνονται οι άτακτοι πωλητές που τοποθετούν προσφορές στο προϊόν του πωλητή σεπιέζοντας την τιμή ψηλά, υποβάλλοντας ψηλά για να απομακρύνουν τους υπόλοιπους πλειοδότες στη συνέχεια να αποσύρουν τις προσφορές για να πάρουν το προϊόν σε χαμηλότερη τιμή και τέλος ψέματαστους πελάτες ότι μπορούν να αποκτήσουν διαφημιστικά προϊόντα σε νόμιμους ιστότοπους σε χαμηλότερη τιμή εκτός της πλατφόρμας. Όταν ακολουθούν τους δράστες,καταλήγουν να είναι conned.

Κλοπή ταυτότητας

Τα στοιχεία του θύματος χρησιμοποιούνται για να αποκτήσουν σημαντικά πράγματα όπως η οδήγησηάδειες και πιστωτικές κάρτες. Όλες οι ληφθείσες πιστώσεις καταβάλλονται αργότερα από το θύμα και οι παραβιάσεις της κυκλοφορίας καταγράφονται στο θύμαιστορία. Το θύμα γνωρίζει μόνο όταν θυμάται ότι καθυστερούν να πληρώσουν τα πρόστιμα.

Το ηλεκτρονικό "ψάρεμα"

Ο επιτιθέμενος πείθει το θύμα να παρέχει εμπιστευτικές προσωπικές πληροφορίεςυποτιμώντας ότι είναι νόμιμη οντότητα που το θύμα είναι εξοικειωμένο, π.χ. με μια τράπεζα.

Cyber ​​Stalking

Αυτό συνεπάγεται απειλή για ένα άτομο ηλεκτρονικά. Μπορεί να γίνειμέσω της χρήσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω Διαδικτύου ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων Source .

November 28, 2017