Back to Question Center
0

Απάτες & Ασφάλεια - Be Crime Smart με το Semalt

1 answers:

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από διαφορετικά άτομα με πολλές προθέσεις. Όπως ορισμένοι πολλοί άνθρωποιοι εμπορικοί ιστοτόποι και τα ιστολόγια, άλλοι συνεχίζουν να επενδύουν το χρόνο τους για να κάνουν μεθόδους για να εκτελέσουν τις παράνομες πράξεις τους. Όταν φτιάχνουμε ιστοσελίδες,εστιάζουμε στην παροχή υπηρεσιών μας καθώς και στην εμπειρία που αισθάνεται ο χρήστης καθώς χρησιμοποιεί το δικτυακό σας τόπο. Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά ανάπτυξης ιστοσελίδωνπεριλαμβάνουν το μάρκετινγκ Διαδικτύου και τα χαρακτηριστικά σχεδίασης όπως η Search Engine Optimization (SEO), η ανάπτυξη του UX καθώς και η ανάπτυξη περιεχομένουδομές όπως η ανάπτυξη ιστού.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι χάκερς προχωρούν και συνεχίζουν να βελτιώνονταιαπό τις προηγούμενες εκδόσεις με την πάροδο του χρόνου. Είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι χάκερ καθώς και άλλες τεχνικές που επιτρέπουντο πεδίο της πειρατείας καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας χρήσης του διαδικτύου. Η πλειοψηφία των ηλεκτρονικών απάτες περιστρέφονται γύρω από τα έργα των χάκερκαι απατεώνες.

Είναι σημαντικό να μάθετε μερικές από αυτές τις επιθέσεις και να είστε ασφαλείς από αυτούς.

Jason Adler, Διευθυντής Διαχείρισης Πελατών του ημιτάλ ,επεξεργάζεται τις τυπικές επιθέσεις απάτης στο διαδίκτυο.

Απάτη

Το έγκλημα αυτό περιλαμβάνει την αποστολή μηνυμάτων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των οποίων η πρόθεση δεν είναι εντάξει.Οι απατεώνες χρησιμοποιούν τεχνικές όπως οι επιθέσεις ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing) ή δόλωσης και διακόπτη. Σε άλλες περιπτώσεις, οι απατεώνες χρησιμοποιούν συνδέσμους που είναι δυνητικά επιβλαβείςή να χρησιμοποιήσετε ιούς. Μπορούν να στείλουν συνημμένα που περιέχουν Trojans. Με το άνοιγμα τους, μπορούν να μολύνουν το πρόγραμμα περιήγησής σας και να κλέψουν πολλούς κωδικούς πρόσβασης χρηστώνκαι άλλες προσωπικές πληροφορίες. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προηγμένα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς και να χρησιμοποιείτε ασφαλές πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου..Εξασφαλίστε τους κωδικούς πρόσβασής σαςείναι ισχυρά και τα plugins είναι ενημερωμένα.

SQL Ένεση

Η συγκεκριμένη επίθεση χρησιμοποιεί την πιθανότητα να αποκτήσετε κωδικοποιημένους ιστότοπους. Μερικοίιστοσελίδες των οποίων ο κώδικας είναι PHP έχουν ευπάθεια SQL. Ορισμένες από τις βάσεις δεδομένων μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο hacking. Επιπλέον, SQLη ένεση μπορεί να επιτρέψει σε έναν χάκερ να διαβάσει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν σε ένα διακομιστή σε στήλες και σειρές. Αυτή η εκμετάλλευση μπορεί να κάνει έναν ιστότοπο ευάλωτο.Ορισμένες από τις πληροφορίες που μπορούν να διαρρεύσουν με αυτόν τον τρόπο περιλαμβάνουν πληροφορίες πιστωτικών καρτών.

Διαδικτυακή δέσμη ενεργειών (XSS)

Αυτή η επίθεση εκτελεί μερικές από τις πιο εκτεταμένες διαδικτυακές απάτες. Το XSS χρησιμοποιεί τογια να εκτελέσετε σενάρια σε διαφορετικό ιστότοπο. Σε αντίθεση με τις επιθέσεις του botnet, το XSS αποκτά πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων που κάνει όλη την εμπειρία περιήγησηςπυρετώδης. Οι χάκερ μπορούν να κλέψουν πληροφορίες πιστωτικής κάρτας μέσω XSS. Σε άλλες περιπτώσεις, οι άνθρωποι μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια ενός ιστοτόπου μέσω της πειρατείαςτο. Επιπλέον, οι προσπάθειες SEO δεν μπορούν να φέρουν καρπούς σε μια τοποθεσία την οποία οι μηχανές αναζήτησης θεωρούν ανασφαλείς.

Συμπέρασμα

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο πολλά προβλήματα και προβλήματα. Επιπλέον, υπάρχουν διαφορετικάπροθέσεις και κίνητρα πίσω από τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου. Τα περισσότερα κτίρια ιστοτόπων συμβαίνουν χωρίς χάκερ και διαδικτυακές απάτες στο μυαλό. Ως αποτέλεσμα, τοη βελτιστοποίηση των λειτουργιών του ιστοτόπου επικεντρώνεται στην πραγματοποίηση της παράδοσης των υπηρεσιών καθώς και στην αποτελεσματικότητα της αγοράς του site καλά. Ωστόσο, υπάρχουνελάχιστα μέτρα για την αποφυγή των χάκερ. Μπορείτε να μείνετε μακριά από τις απάτες στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μερικές από τις συμβουλές σε αυτή την κατευθυντήρια γραμμή. Επιπλέον, μπορείτεαποκαταστήστε την ασφάλεια της εμπειρίας περιήγησης καθώς και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την ασφάλεια των πελατών σας Source .

November 28, 2017