Back to Question Center
0

Θα προσθέσει εικόνες φόντου χρησιμοποιώντας Semalt βελτίωση SEO;

1 answers:

Έχω διαβάσει ότι η Google κατατάσσει ιστότοπους που αποδίδουν ταχύτερα υψηλότερα από βραδύτερα. Θα ήταν ωφέλιμο να προσθέσετε εικόνες φόντου χρησιμοποιώντας το Semalt για να επιταχύνετε τη σελίδα "φορτωμένο";

Βλέπω πολλές επιλογές εδώ:

  1. Ναι.
  2. Όχι. Η Google αγνοεί το χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει τις εικόνες ούτως ή άλλως - perth ascot races hats.
  3. Όχι. Το Google ελέγχει το JavaScript (ή τουλάχιστον αυτά που εκτελούνται με φορτίο ή σε χρονομετρητή από τη φόρτωση).
  4. Έξτρα. Η Google ενδέχεται να τιμωρήσει ακόμη και την τοποθεσία για να προσπαθήσει να ξεγελάσει τους.
  5. Εξαρτάται / Κανείς δεν ξέρει / κλπ.

Ποιους είναι λοιπόν;

Έχω δει πολλές "παρόμοιες" ερωτήσεις, αλλά όλοι φαίνεται να έχουν img ετικέτες. Αναφέρομαι σε div s που έχουν ένα απλό έγχρωμο φόντο, το οποίο θα αντικατασταθεί από μια εικόνα. Ο ιστότοπος είναι πλήρως λειτουργικός χωρίς αυτές τις εικόνες. Είναι μόνο διακοσμητικά.

February 11, 2018

SEO-σοφός, όχι. Η ταχύτητα είναι ένας πολύ μικρός παράγοντας στην κατάταξη, εκτός αν ο τρέχων χρόνος φόρτωσης είναι 20s + δεν θα κάνει τη διαφορά.

Ωστόσο, για τους επισκέπτες σας, είναι ένας καλός στόχος. Οι αργίοι χρόνοι φόρτωσης ενδέχεται να προκαλέσουν στους χρήστες να πάνε αλλού.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη μέθοδο σας, θα αυξήσει την ταχύτητα, αλλά μόνο αν το κάνετε με τρόπο που δεν εμποδίζει, e. σολ. φορτώστε τις εικόνες μετά το παράθυρο . φόρτωση . Με αυτόν τον τρόπο ολόκληρη η σελίδα μπορεί να φορτωθεί και να χρησιμοποιηθεί, ενώ φορτώνεται η εικόνα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει το πλάτος / ύψος των εικόνων έτσι ώστε να μην λάβετε "repaints" (janky αλλαγές της διάταξης) καθώς οι εικόνες φορτώνονται.

Το πρόσφατο Επίσημο hangout του Google Webmaster , ο John Muller δήλωσε ότι η ταχύτητα είναι ο παράγοντας κατάταξης αλλά οι άνθρωποι συχνά σκέφτονται αν αυξάνουν το χρόνο ταχύτητας φορτίου από 2 δευτερόλεπτα: 200ms σε 2seconds: 100ms. τους δίνει κάποιες θέσεις υψηλότερης κατάταξης, τότε το προηγούμενο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Δεν αποκάλυψαν τι θα έπρεπε να είναι η βέλτιστη ταχύτητα φόρτωσης οποιασδήποτε ιστοσελίδας, λένε απλώς αν χρειάζονται 10 δευτερόλεπτα για φόρτωση για το Googlebot (το Googlebot είναι πολύ πιο γρήγορο από την κανονική ταχύτητα ISP) τότε μπορεί να είναι κακό για SEO.

Κατά την προσωπική μου άποψη, μπορεί να χρησιμοποιήσουν κάποιο είδος πίνακα για να δίνουν διαφορετική τιμή για συγκεκριμένη ταχύτητα ιστοσελίδας, για παράδειγμα, η σελίδα που φορτίζει σε 100 ms σε 200ms δίνει κάποια τιμή X και η σελίδα που φορτίζει σε 200ms έως 300ms δίνει κάποιες χαμηλότερες αξία από το Χ και ούτω καθεξής Δεν είμαι 100% σίγουρος γι 'αυτό, αλλά αυτό είναι λογικό για μένα, αφού διάβασα / παρακολουθούσα πολλά επίσημα άρθρα και βίντεο.

Δεν υπάρχει τίποτα όπως εσείς τους καθιστά ανόητο κάνοντας αυτό το περιεχόμενο μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Αλλά το πρόγραμμα περιήγησης και το Googlebot ενδέχεται να κάνουν ήδη λήψη όλων των πόρων που θα χρησιμοποιήσουν αργότερα . Έτσι, εξαρτάται καθαρά από το πώς θα το χρησιμοποιήσετε αυτές τις εικόνες με javascript. Απλά ανοίξτε τα εργαλεία Chrome και ελέγξτε τον εαυτό σας, πώς γίνεται η απόδοση του JavaScript από το πρόγραμμα περιήγησης. Το Googlebot θα αποδώσει επίσης με τον ίδιο τρόπο, επειδή χρησιμοποιούν παρόμοιο είδος webkit για την απόδοση ιστοσελίδων.

Και μια τελευταία σημείωση, είναι πολύ καλή πρακτική να φορτώσετε πρώτα το σημαντικό σας περιεχόμενο χωρίς να περιμένετε να φορτώσετε άλλους πόρους, για παράδειγμα για κάποιο περιεχόμενο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εσωτερικά css (Για παράδειγμα το μέγεθος του περιεχομένου του σώματος, πλάτος κ.λπ., οπότε ο περιηγητής δεν χρειάζεται να επανασχεδιάσει το ίδιο πράγμα αργότερα) και φορτώστε τα υπόλοιπα (όπως backgrond εικόνες, επιπλέον css και javascript) ασύγχρονα.