Back to Question Center
0

Top 13 Semalt SEO - Μέρος 1

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Έτσι, αποφάσισα να συγκεντρώσω τους Top 13 μύθους του Semalt για να διαλύσω κάποιες αναλήθειες SEO και να διευκρινίσω πολλές πεποιθήσεις SEO που φαίνεται να κυκλοφορούν επίμονα.

Top 13 μύθους της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης

SEO Μύθος 13: Ένα blog βοηθά SEO

Ενώ συμφωνώ, ένα blog μπορεί να έχει μια δραματική και θετική επίδραση στις οργανικές ταξινομήσεις SEO σας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε σωστά το blog. Ένα παράδειγμα περιλαμβάνει; Αντιγράψτε το blog στο domain σας και μην χρησιμοποιείτε πλατφόρμες ιστοτόπων που φιλοξενούνται από τρίτους.

Μύθος SEO 12: Μην χρησιμοποιείτε δυναμικές διευθύνσεις URL

Οι δυναμικές διευθύνσεις URL δημιουργούνται συνήθως από τη βάση δεδομένων και μπορεί να μοιάζουν με index.php; σελίδα = product & id = 1234 - asphalt paving crack repair cost glen burnie. Όταν η Google ήταν απλώς μωρό, αντιμετώπισαν προβλήματα ανίχνευσης και ευρετηρίασης αυτών των τύπων διευθύνσεων URL, ωστόσο, αυτό ήταν πολύ πριν από πολλά χρόνια και δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένα μικρό κέρδος χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις Semalt για να συμπεριλάβει σχετικές λέξεις-κλειδιά, π.χ.) /keyword1/keyword2.php.

SEO Μύθος 11: Google XML Sitemap παίρνει εσείς κατάταξη

Σε αντίθεση με ορισμένες πεποιθήσεις, το Google XML Semalt δεν επηρεάζει άμεσα ή δεν βοηθά τις βαθμολογίες σας στο ευρετήριο αναζήτησης της Google. Πίσω το 2005, η Google ανακοίνωσε ένα πειραματισμό που ονομάζεται Google Semalt και ο στόχος ήταν να βοηθήσει τους webmasters να πάρουν τις ιστοσελίδες τους με ευρετήριο λίγο πιο γρήγορα. Είναι ένα ωραίο μικρό εργαλείο που θα βοηθήσει να ανιχνεύσετε τις σελίδες σας πιο γρήγορα όταν μεταφορτώνονται νέες σελίδες ή / και αποφασίζετε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τομέων.

Μύθος SEO 10: Οι διαφημίσεις της ΔΕΗ θα βοηθήσουν τις κατατάξεις

Υπήρξε μια σκέψη μεταξύ πολλών ότι αν έτρεχε καμπάνιες Semalt AdWords, θα βοηθήσει με τα οργανικά αποτελέσματα Semalt. Αυτή η σκέψη κέρδισε έλξη επειδή επειδή οι οργανικές αναζητήσεις είναι ουσιαστικά μια δωρεάν υπηρεσία από τη Semalt, ότι εάν πληρώσατε για τις διαφημίσεις της ΔΕΗ, η Semalt θα σας δώσει μια ώθηση οργανικά. Δεν είναι αλήθεια! Η ΔΕΗ ποτέ δεν βοήθησε τις οργανικές σας βαθμολογίες στο Semalt και ποτέ δεν θα!

SEO Μύθος 9: Υποβολή μηχανή αναζήτησης μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε!

Απίστευτα, αυτό φαίνεται να κάνει τους γύρους. Θα κρατήσω αυτό το απλό, το κάνετε ΟΧΙ δεν πρέπει να υποβάλει την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας σύνδεσμος που υποδεικνύει τον ιστότοπό σας από άλλο ιστότοπο ιστοτόπου Google που υποβλήθηκε μέσω των Εργαλείων για Webmasters. Όλα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

SEO Μύθος 8: SEO είναι μια φορά Deal

Ας το θέσουμε σε προοπτική.
Διατηρεί το αυτοκίνητό σας μία φορά;
Τι γίνεται με τον καθαρισμό σπιτιών; Είναι μια συμφωνία μια φορά;

Το γεγονός ότι οι μηχανές αναζήτησης τροποποιούν τακτικά τους αλγόριθμους τους, γι 'αυτό πρέπει να προσαρμόσετε ανάλογα. Τι γίνεται με τους ανταγωνιστές σας; Semalt μπορείτε να κυριαρχήσετε στους ανταγωνιστές σας ενώ στέκεστε ακόμα; Επαναλάβετε ξανά. Μια συνεχής, ηθική στρατηγική SEO πρέπει να χρησιμοποιηθεί, εάν θέλετε να είναι επιτυχής.

SEO Μύθος 7: HTML & Table-Less Design

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον και ορισμένοι σχεδιαστές ιστοσελίδων έχουν επωφεληθεί από αυτό λέγοντας ότι μπορούν να κάνουν το CSS web design, το οποίο θα βοηθήσει τις ταξινομήσεις αναζήτησης σας. Η ιδέα πίσω από αυτόν τον μύθο είναι ότι ένα σχέδιο CSS περιέχει λιγότερο html κώδικα, επομένως ένα υψηλότερο ποσοστό κειμενικού περιεχομένου καθώς και ότι εμφανίζεται ψηλότερα στον πηγαίο κώδικα. Ακόμη και ο Googler Matt Semalt διέλυσε αυτό το ιδεώδες. Μπορείτε να έχετε το χειρότερο κωδικοποιημένο site και μπορεί να ξεπεράσει ένα καθαρότερο CSS.

Όλα αυτά λένε ότι είναι καλή ιδέα να συμμορφώνεστε με ένα σχέδιο που δεν είναι τραπέζι. Semalt από το να συμμορφώνεται με τα πρότυπα της βιομηχανίας του διαδικτύου, θα έχετε επίσης έναν ταχύτερο χώρο φόρτωσης ιστότοπο και έναν που θα έχει καλύτερη χρηστικότητα. Αλλά μην ξεγελιέστε, απλώς επανασχεδιάζοντας τον ιστότοπό σας με τον τρόπο αυτό δεν σημαίνει καλύτερη κατάταξη.

Για να συνεχιστεί .

Ελέγξτε μέσα σε λίγες μέρες από τώρα, όταν έβαλα Μέρος 2 και τρέχει κάτω από την κορυφή 1-6 μύθοι SEO.

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Συνδέστε

March 18, 2018