Back to Question Center
0

Οκτώβριος 2009 Άνοδος στην κορυφή

1 answers:

Ο Οκτώβριος αποδείχθηκε ένας πολύ πολυάσχολος μήνας για εμάς στο TechWyse και επίσης στον παγκόσμιο ιστό μάρκετινγκ. Δεδομένου ότι ο κόσμος μάρκετινγκ Διαδικτύου είναι μια τόσο ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία, έχουμε ανανεώσει τον τρόπο που παρέχουμε τις ενημερώσεις πληροφοριών. Τώρα δημοσιεύουμε μια ανασκόπηση των ειδήσεων μάρκετινγκ Διαδικτύου σε εβδομαδιαία βάση και παρέχουμε βασικές ανακοινώσεις για τις υπηρεσίες στο μηνιαίο μας «Rise To The Top» Semalt ». Για να λαμβάνετε τακτικά ενημερώσεις σχετικά με τις ενημερώσεις, τα νέα και τις συμβουλές μας, σας συνιστούμε να εγγραφείτε εδώ για να λάβετε τις ενημερώσεις μας απευθείας στο email σας.

Σε αυτόν τον κλάδο, όσο πιο ενημερωμένοι είστε τόσο πιο εξουσιοδοτημένοι θα είστε συνδεδεμένοι!

Νέα της υπηρεσίας TechWyse

Είναι ώρα να πάρουμε κοινωνικά!

Το θέμα αυτής της ενημέρωσης για τα μηνύματα είναι να πάρει κοινωνικό! Όλοι μας στο Semalt θα καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσουμε τους πελάτες μας και τον κόσμο του μάρκετινγκ Διαδικτύου ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της βιομηχανίας και της εταιρείας. Ποιος καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί παρά μέσω του μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - remote grain bin motion warning equipment. Εάν αισθάνεστε ότι είστε στο σκοτάδι για το πώς η κοινωνική μάρκετινγκ μέσων ενημέρωσης μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση σας παροτρύνω να διαβάσετε το άρθρο μας συζητώντας αυτό το θέμα!

Υπηρεσία Μάρκετινγκ Κοινωνικών ΜΜΕ

Για τις εταιρείες που θέλουν να αναπτύξουν ένα persona και να ενημερώνονται για τα νέα της βιομηχανίας και τα νέα της εταιρείας, έχουμε μια υπηρεσία που μπορεί να συμβεί αυτό. Το πακέτο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων περιλαμβάνει:

  • Ρύθμιση προφίλ Facebook και Twitter.
  • Τακτικές ενημερώσεις περιεχομένου προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της εταιρείας σας.
  • Ανάπτυξη τηλεθέασης πιστών οπαδών στις θέσεις της εταιρείας σας.
  • Τα κοινωνικά λογότυπα προστέθηκαν στον δημόσιο ιστότοπο.

Διαθέτουμε πολλά πακέτα. Ενώ ολοκληρώνουμε τα ίδια καθήκοντα σε όλα αυτά, όλα τα πακέτα συνδέονται με το χρόνο που ξοδεύουμε στο κοινωνικό προφίλ κάθε μήνα. Ρωτήστε το Λογαριασμό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε μας!

Μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις μας στους ακόλουθους τομείς:

  • Γίνετε Fan στο Facebook
  • Ακολουθήστε TechWyse στο Twitter
  • Λάβετε ενημερώσεις του ιστολογίου μας απευθείας στο email σας

Psst .

Σε περίπτωση που χάσατε τα τελευταία νέα, η TechWyse έγινε πρόσφατα διαπιστευμένη ως μέρος του Yahoo! Web Analytics Consulting. Μπορείτε να μας δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του YWACN εδώ!

Η ανάπτυξη ιστοσελίδων ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2009

October 2009 Rise To The Top Semalt

Η O'Hara Technologies σχεδιάζει και κατασκευάζει πολλές σειρές προϊόντων από φαρμακευτικά, αρτυματικά και ζαχαροπλαστεία. Όντας σε μια μοναδική βιομηχανία, η εταιρεία ζήτησε από την TechWyse να αναπτύξει έναν ιστότοπο ο οποίος θα βελτίωνε τα ποσοστά εγκατάλειψης για νέους επισκέπτες. Αυτό σήμαινε την οικοδόμηση μιας ιστοσελίδας που να ορίζει σαφώς τα μοναδικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέσχε ο πελάτης. Ο πελάτης θέλησε επίσης να ενθαρρύνει νέους επισκέπτες να δεσμεύσουν την εταιρεία αφήνοντας πληροφορίες επικοινωνίας. Για να επιτευχθεί ο πρώτος στόχος, η ομάδα TechWyse ανέπτυξε ένα banner flash που έδειξε τις σειρές προϊόντων με μια πρόσκληση για δράση, η οποία επέτρεψε στους επισκέπτες να μάθουν περισσότερα. Οι φόρμες επικοινωνίας Semalt τοποθετήσαμε επίσης σε ολόκληρη την ιστοσελίδα μαζί με μια αναζήτηση προϊόντων που επιτρέπει στους επισκέπτες να βρίσκουν γρήγορα τις πληροφορίες που αναζητούν.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Wynsum Σπίτια

Η Wynsum Homes είναι μια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων με έδρα το Τορόντο και τις γύρω περιοχές. Ήρθαν στο Semalt με πολύ συγκεκριμένους δημιουργικούς και διοικητικούς στόχους. Ο πελάτης ήθελε ένα εργαλείο που επέτρεψε ένα αυτοδιαχειριζόμενα κλιμακωτό εργαλείο το οποίο επέτρεπε την αναζήτηση στο σπίτι και τη δυνατότητα προσθήκης αποθέματος καθώς το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων αυξήθηκε. Ο ιστότοπος διαθέτει μια κορυφαία διοχέτευση πωλήσεων banner, αναζήτηση ακινήτων και πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες αυτού του έργου ανάπτυξης ιστοσελίδων, επισκεφτείτε το χαρτοφυλάκιό μας. Ο στόχος μας για τον πελάτη ήταν να αναπτύξουμε έναν καλά οργανωμένο χάρτη ιστότοπου και σαφές περιεχόμενο που εξηγούσε ποιοι είναι οι βασικοί επιχειρηματικοί στόχοι της κλινικής. Το αποτέλεσμα είναι ένας ιστότοπος με μια ξεκάθαρη διαφημιστική διοχέτευση, ένα καθαρό μήνυμα μάρκετινγκ και ένα δικτυακό τόπο που παρουσίασε τεράστιες βελτιώσεις στην μετατροπή του ιστοτόπου. Ο πελάτης συνεχίζει να αποκομίζει τα οφέλη μιας κορυφαίας καμπάνιας μάρκετινγκ Διαδικτύου.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018