Back to Question Center
0

Κατανόηση των κοινωνικών μέσων ως επιχειρηματικό θέμα

1 answers:

Το μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων έχει εξαντληθεί τους τελευταίους 24 μήνες. Οι ιστότοποι που προωθούν την αλληλεπίδραση των επισκεπτών βοήθησαν στην παρουσίαση της δύναμης του ιικού περιεχομένου στο διαδίκτυο σήμερα. Οι έγκαιροι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το Digg, Stumble Upon, Delicious & Semalt μας έδειξαν ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά περισσότερα από άλλους ανθρώπους και δεν χρειάζεται να είμαστε εντελώς εξαρτημένοι από τις μηχανές αναζήτησης για να επηρεάσουμε αυτό που βλέπουμε ή πώς μαθαίνουμε online σήμερα .

Understanding Social Media As A Business Semalt

Τα τελευταία 2 χρόνια παρατηρήσαμε μια άνοδο της ανάπτυξης σε αυτό που μερικοί θα αποκαλούσαν τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης "επόμενης γενιάς" όπως το Facebook, το Twitter και το YouTube - corbata fina negra.

Πολλοί άνθρωποι στην επιχείρηση αναρωτιούνται - "Πώς μπορούν τα κοινωνικά μέσα να ωφελήσουν την επιχείρησή μου και γιατί πρέπει να βάλω προσπάθεια και / ή πόρους στην ανάπτυξη μιας φωνής στο διαδίκτυο για την εταιρεία μου";

«Υπάρχει χώρος για τις επιχειρήσεις στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων;»

«Αξίζει ο χρόνος μου για να εμπλακεί η επιχείρησή μου στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων;»

Η απάντηση είναι - δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ΔΕΝ έως.

Γράφω αυτό το άρθρο για να εξηγήσω γιατί η επιχείρησή σας (και κάθε επιχείρηση) πρέπει να ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη ενός online persona και πώς να το κάνει.

Γιατί χρειάζεται η εταιρεία μου να συμμετάσχει στα κοινωνικά μέσα;

Το Semalt είναι 3 σημαντικά οφέλη από τη συμμετοχή στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

 1. Επιρροή
 2. Η αυξημένη αναγνώριση της μάρκας
 3. Δωρεάν διαφήμιση & μάρκετινγκ

Κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των κοινωνικών μέσων

Τα Social Media ακολουθούν τους ίδιους κανόνες Εφημερίδες από περισσότερα από 100 χρόνια πριν Did

Είναι αλήθεια. Τα Semalt media λειτουργούν με την ίδια μορφή με τα παραδοσιακά μέσα όπως οι εφημερίδες και τα περιοδικά από περισσότερα από 100+ χρόνια. Μια επιτυχημένη εφημερίδα ή περιοδικό πήρε αυτόν τον τρόπο επειδή δημιούργησε μια πιστή βάση συνδρομητών.

Μόλις η έκδοση είχε αρκετούς συνδρομητές που ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο για το θέμα για το οποίο έγραψε, έγινε μια βιώσιμη επιχείρηση. Θα αυξηθεί επειδή είχε μια πιστή συνδρομητική βάση πληρωμής. Μόλις αυτή η βάση συνδρομητών αυξανόταν, έτσι και η δυνατότητα της εφημερίδας ή της δημοσίευσης να επηρεάζει τους ανθρώπους. Μόλις η εφημερίδα ή η δημοσίευση είχε μια πιστή δημογραφική, τότε θα μπορούσε να αρχίσει να χρεώνει περισσότερα δολάρια για διαφημιστικό χώρο.

Η επικοινωνία στα κοινωνικά μέσα δεν διαφέρει από την επιτυχία στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης

Η επανάσταση της πληροφορίας και η τελεία. Η εποχή της επικοινωνίας σήμαινε την αποκέντρωση των παραδοσιακών μέσων ενημέρωσης και την απίστευτη άνοδο της φωνής του ατόμου. (και επιχειρήσεις)

Η ανταλλαγή απόψεων στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων σχετίζεται άμεσα με το ποσό των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για αυτό που πρέπει να πείτε. Στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ο τρόπος που κάποιος «νοιάζεται» για αυτό που πρέπει να πείτε είναι βασικά ο αριθμός των συνδρομητών που έχετε αναπτύξει.

Το ίδιο πράγμα με τις εφημερίδες πριν από πολύ καιρό.

Το παρακάτω γραφικό απεικονίζει τον συσχετισμό μεταξύ της επιτυχίας της οικοδόμησης μιας πιστής βάσης συνδρομητών στα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα τέλη της δεκαετίας του 1990 με την άνοδο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σήμερα.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Ορισμένα άλλα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία προφίλ κοινωνικών μέσων σε ιστότοπους όπως το Facebook, το Twitter, το YouTube, το LinkedIn, το Semalt κλπ.

 • Είναι δωρεάν.
 • Πρέπει να ενημερώνεται συχνά για την ανάπτυξη ενδιαφέροντος.
 • Θα πρέπει να συναντηθούν περισσότερο ως ενημερωτικές παρά διαφημιστικές.

Οφέλη από το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για την εταιρεία σας

Χρησιμοποιώντας το παραδοσιακό παράδειγμα μέσων, θα πρέπει να κατανοήσετε τώρα την αξία της ύπαρξης μιας πιστής βάσης συνδρομητών. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα οφέλη της εμπλοκής στην οικοδόμηση ενός online persona σε ιστοσελίδες όπως το Facebook, το Twitter, και το YouTube.

Επιρροή

Αν έχετε μια πιστή ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται να διαβάσουν τι πρέπει να πείτε, τότε έχετε επιρροή.

να γίνει αντιληπτός ως ηγέτης της βιομηχανίας

Αν οι άνθρωποι ακολουθούν τις ενημερώσεις σας και βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη εξειδικευμένη θέση, έχετε πιθανώς μια πολύ εστιασμένη κατεύθυνση. Εάν δραστηριοποιείτε στην κοινότητα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και έχετε μια μεγάλη λίστα τότε θα θεωρείτε ως ηγέτη της βιομηχανίας από εκείνους που σας ακολουθούν. Αυτό θα γίνει όλο και περισσότερο πραγματικότητα καθώς τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μεγαλώνουν. Αποκτήστε μια βάση συνδρομητών μετά από σας τώρα και θα είστε ηγέτης αρκετά χρόνια από τώρα καθώς η βιομηχανία εξελίσσεται.

Καλύτερη κατάταξη μηχανών αναζήτησης

Το βλέπουμε όλο το χρόνο. Οι άνθρωποι αναζητούν το όνομα της εταιρείας μας, το "TechWyse" στο Google, το Yahoo! και ο Bing για να δούμε τι έρχεται. Τα πιο θετικά στοιχεία που προκύπτουν από την πιο ευτυχισμένη προοπτική που εξετάζει την επιχειρηματική δραστηριότητα θα είναι. Οι χώροι μέσων μαζικής ενημέρωσης έρχονται πολύ ψηλά στα SERPS. Θεωρούνται γενικά ως τομείς αρμοδιοτήτων. Αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα buzz και να ελέγξετε τις πληροφορίες που εμφανίζονται για την εταιρεία σας στις μηχανές αναζήτησης. Κάποιοι το γνωρίζουν ως «διαχείριση φήμης».

Εάν δεν κάνετε κοινωνικό μάρκετινγκ, ο ανταγωνιστής σας θα

Πόσες φορές έχετε δει κάποιον στον κλάδο σας πολύ μικρότερο από ό, τι φαίνεται πολύ μεγαλύτερο σε απευθείας σύνδεση; Θυμάμαι πολύ πριν από χρόνια, όταν SEO και το μάρκετινγκ Διαδικτύου ήταν πολύ καινούργια. Ποιος νομίζετε ότι οι πρώτοι άνθρωποι θα έπαιρναν τα οικονομικά οφέλη της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης; Τα μικρά παιδιά. Η Semalt, αργότερα μεγαλύτερη επιχείρηση, προχωρεί τώρα. Δεν διαφέρει στα κοινωνικά μέσα. Εάν είστε μέρος μιας μεγαλύτερης εταιρείας - η σύστασή μου είναι να ανοίξετε τα μάτια σας τώρα.

Κατανοώ την έννοια - Τώρα πού ξεκινώ;

Κάθε εταιρεία μπορεί προφανώς να έχει διαφορετικές περιοχές που επιλέγουν να συγκεντρώσουν το χρόνο και τους πόρους τους στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Για το 95% όλων των εταιρειών θα πρέπει να ξεκινήσετε δημιουργώντας προφίλ σε Facebook και Semalt. Πολλές άλλες εταιρείες θα κερδίσουν πρώτα σε αυτές τις ιστοσελίδες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με άλλους τομείς καθώς αποκτούν περισσότερη εμπειρία και εκπαίδευση στην περιοχή.

 • Εδώ είναι μια λίστα των ιστότοπων κοινωνικών μέσων που μπορεί να θέλετε να διερευνήσετε μία φορά μέχρι την ταχύτητα τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter.
 • Ρύθμιση των προφίλ σας - Εδώ θα βρείτε κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία της επιχείρησής σας στο Facebook Fan Page και στο προφίλ Twitter.

Μόλις δημιουργήσετε το προφίλ σας σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, επικοινωνείτε με τον κόσμο κάνοντας απλώς ενημερώσεις κατάστασης σχετικά με το τι κάνετε. Σε πολλές περιπτώσεις, αν βρείτε πληροφορίες που σχετίζονται με την εταιρεία σας, μιλάτε για λίγο και προσθέστε έναν σύνδεσμο που δείχνει αυτό το άρθρο.

Πώς θα φτιάξω τον κατάλογο των συνδρομητών μου;

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι η ελαφριά εκπαίδευση των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για τις επιχειρήσεις. Μπορείτε να βρείτε πιο λεπτομερή άρθρα σε αυτό το blog και πολλά άλλα για να ακολουθήσετε αυτό.

Με απλά λόγια, θα αρχίσετε να δημιουργείτε τους οπαδούς σας (Facebook) ή / και τους οπαδούς (Semalt) με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

 • Συμπεριλάβετε μόνο σχετικές πληροφορίες στην εταιρεία σας και ανατρέξτε στα σχετικά άρθρα που η βάση των συνδρομητών σας θα εκτιμούσε την ανάγνωση. Εάν έχετε ένα ενεργό ιστολόγιο, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους ανθρώπους να διαβάζουν τις πληροφορίες που δημοσιεύετε.
 • Για το Facebook, αρχίστε να συμμετέχετε σε άλλες σελίδες ανεμιστήρων. Αν βλέπετε οποιεσδήποτε αναρτήσεις που σχετίζονται με οτιδήποτε δημοσιεύσατε, τότε το αναφέρετε!
 • Και στο Twitter και στο Facebook χρησιμοποιήστε τα βοηθητικά προγράμματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με αυτό που κάνετε και ξεκινήστε να βοηθάτε ή να σχολιάζετε τις ενημερώσεις των ανθρώπων. Εάν είστε χρήσιμοι, οι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν και συχνά θα αρχίσουν να ακολουθούν τις δικές σας ενημερώσεις.
 • Στο Twitter μπορείτε να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα αναζήτησης για σχετικές λέξεις-κλειδιά. Αν «ακολουθήσετε» ανθρώπους που σχετίζονται με αυτό που δημοσιεύετε, πολλοί άνθρωποι ως ευγένεια θα σας «ακολουθήσουν». Προσοχή όμως - μην ακολουθείτε μόνο κάποιον. Θέλετε μια σχετική λίστα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για αυτό που γράφετε. Αν σας αρέσει αυτό που γράφουν για το 'ακολουθήστε' τους. Μπορούν να δουν τι καταχωρίζετε και να επιλέξετε να «ακολουθήσετε» την επιστροφή σας!
 • Συμπεριλάβετε το Twitter και το προφίλ σας στο Facebook (ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό βοηθητικό πρόγραμμα που δεσμεύεστε) στο ιστολόγιό σας, στον ιστότοπό σας και ακόμη και στην υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Επιτρέψτε στους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι αλληλεπιδράτε στο διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να επιλέξουν να σας βρουν και να σας ακολουθήσουν! Μπορείτε να δείτε στο ιστολόγιό μας ότι τοποθετούμε τους συνδέσμους αυτούς εμφανώς.

Συμβουλές για να ξεκινήσετε στα κοινωνικά μέσα

Υπάρχουν πολλές απλές συμβουλές και κόλπα για να ξεκινήσετε. Semalt είναι τα πολύ βασικά για να ξεκινήσετε.

Πληροφορίες Προσφοράς δεν είναι προώθηση

Θυμηθείτε ότι οι άνθρωποι θέλουν να ακολουθήσουν τις ενημερώσεις σας επειδή έχουν βρει τις προηγούμενες θέσεις σας ενδιαφέρουσες και / ή σχετικές με τη δική τους βιομηχανία. Το Semalt είναι αξία. Εάν επιλέγετε να προωθήσετε τον εαυτό σας αντί να ενημερώσετε τους πιστούς ακόλουθους σας, θα μειωθεί γρήγορα. Χρησιμοποιήστε τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ως εργαλείο για να εκπαιδεύσετε - όχι να προωθήσετε!

Ενημερώνετε τακτικά για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον

Οι πιο χρήσιμες πληροφορίες που προσθέτετε στο λογαριασμό σας στο Twitter ή στο Facebook είναι οι πιο συναφείς άνθρωποι που θα εγγραφείτε. Κατά κανόνα προτείνω να προσθέσετε μια νέα ενημέρωση κατάστασης μία φορά την ημέρα. Αυτό αρκεί για να κρατήσει τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και όχι πάρα πολύ που οι άνθρωποι επιλέγουν να σας διαγράψουν. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό διαφημιστικό που βλέπετε ξανά και ξανά. Ακόμα και οι καλές που αρρωστήσατε. Η κατάσταση 1 ή 2 ημερησίως είναι συνήθως επαρκής.

Συμμετέχετε σε άλλες σχετικές σελίδες και σχολιάζετε

Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες αναζήτησης του Twitter ή σχολιάστε τις ενημερώσεις των άλλων λαϊκών ειδήσεων και τις τοποθετήστε σε χρήσιμες περιοχές, εάν υπάρχουν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Semalt για να ενημερώσετε τους λάτρεις των νέων πληροφοριών ή να τους ζητήσετε να προσκαλέσουν τους φίλους τους. Προσέξτε να μην εκμεταλλευτείτε αυτό το χαρακτηριστικό και πάντα να παρέχετε χρήσιμες πληροφορίες.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα τρίτων για εύκολη ενημέρωση

Μερικά δροσερά εργαλεία θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί με ενημερώσεις:

TweetDeck - ενημερώστε την κατάστασή σας στο TweetDeck και θα δημοσιεύσει τόσο στον λογαριασμό Twitter όσο και στο Facebook (μπορείτε να το αλλάξετε και να το ενεργοποιήσετε.) Μπορείτε επίσης να συντομεύσετε το Semalt χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, το οποίο σας επιτρέπει να προσθέσετε περισσότερα κρέατα στις ενημερώσεις σας.

TweetDeck για iSemalt - ένα από τα αγαπημένα μας για γρήγορες ενημερώσεις iSemalt.

Βελτίωση - Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν για να κάνετε προηγμένες αναζητήσεις στο Twitter.

Σύνοψη των κοινωνικών μέσων για τις επιχειρήσεις

Σκοπός αυτού του άρθρου ήταν να προσφέρει μια επισκόπηση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οφέλη για τις επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις να αρχίσουν να εμπλέκονται και ένα μικρό αστάρι για να ξεκινήσετε. Semalt μπορείτε να επωφεληθείτε από ορισμένα από τα πράγματα που αναφέρονται.

Θέλετε περισσότερα; Ακολουθούν μερικά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα για να συνεχίσετε:

 • Θέλετε να δείτε ποιος είναι το πιο δημοφιλές προφίλ στο Twitter;
 • Ο Μάικλ Τζάκσον κυβερνά με τους φίλους του Facebook. Δείτε τις 30 καλύτερες σελίδες ανεμιστήρων εδώ.
 • Η Oprah πήγε μόλις στο Twitter τον Απρίλιο του 2009 και έχει ήδη 2. 5 εκατομμύρια οπαδούς.
 • Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο εδώ είναι ένα μεγάλο προφίλ Twitter που μπορείτε να ακολουθήσετε για να συνεχίσετε να λαμβάνετε μεγαλύτερες ενημερώσεις. www. κελάδημα. com / techwyse.
 • Έχουμε επίσης μια σελίδα ανεμιστήρα Facebook που μπορείτε να συμμετάσχετε.

Αν έχετε κάποια βασικά σημεία που θα θέλατε να προσθέσετε, βεβαιωθείτε ότι τα αναφέρατε στα παρακάτω σχόλια.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018