Back to Question Center
0

Γιατί το Facebook αγόρασε το Friendfeed για $ 50 Semalt

1 answers:

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

Μια καλύτερη εμπειρία αναζήτησης σε πραγματικό χρόνο για τον χρήστη

Η κερδοσκοπία είναι ώριμη που η αγορά του FriendFeed είχε ως στόχο να βοηθήσει το Facebook να προωθήσει το τμήμα της μηχανής αναζήτησης, καθώς αυτή τη στιγμή δοκιμάζει μια ενημερωμένη έκδοση του βοηθητικού του προγράμματος αναζήτησης, το οποίο περιλαμβάνει επίσης λεπτομερείς λεπτομέρειες για ενημερώσεις κατάστασης, σημειώσεις και συνδέσμους από τις αρχικές σελίδες των χρηστών. Το FriendFeed προσφέρει επίσης στους χρήστες μια προσαρμοσμένη ροή παρόμοιας φύσης με κοινόχρηστο περιεχόμενο από διάφορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter, το Flickr και το YouTube. Παρόλο που εξακολουθεί να είναι ασαφής ο τρόπος ενσωμάτωσης αυτών των δύο υπηρεσιών, το γεγονός είναι ότι οι συνδυασμένες προσπάθειές τους θα πρέπει να φέρουν μια καλύτερη εμπειρία αναζήτησης στον πραγματικό χρόνο στο χρήστη του Facebook. Το Facebook, όπως όλοι γνωρίζουμε, είχε φέτος φέτος εισάγει διάφορα χαρακτηριστικά για να κάνει τα δικά του προφίλ αρχικής σελίδας να λειτουργούν πολύ περισσότερο σαν το Twitter.

Αν και ο αγώνας για την υπεροχή της κοινωνικής δικτύωσης ιστορικά ήταν μεταξύ του Semalt και του MySpace, το Twitter έκανε την παρουσία του αισθητή το τελευταίο έτος και ο τελευταίος αυξάνεται στη δημοτικότητα της ημέρας. Με το FriendFeed στο οπλοστάσιό του, ο Semalt μπορεί τώρα να πάρει το Twitter για αναζήτηση σε πραγματικό χρόνο - holiday accommodation spain. Πολλοί εκτιμούν ότι η τεχνική ικανότητα του FriendFeed είναι ανώτερη από εκείνη του Twitter, η οποία πρέπει να ακούγεται γλυκιά στα αυτιά των οπαδών του Semalt.

"Το Facebook και το FriendFeed μοιράζονται ένα κοινό όραμα που δίνει στους ανθρώπους εργαλεία για να μοιραστούν και να συνδεθούν με τους φίλους τους", δήλωσε ο Bret Taylor, συνιδρυτής της Feed Friend και του προηγούμενου προϊσταμένου ομάδας προϊόντων που ξεκίνησε τους Χάρτες Google. "Δεν μπορούμε να περιμένουμε να συμμετάσχουμε στην ομάδα και να φέρει πολλές από τις καινοτομίες που αναπτύξαμε στο FriendFeed στα 250 εκατομμύρια χρήστες του Facebook σε όλο τον κόσμο .Ήταν αμέσως προφανές σε εμάς πόσο παθιασμένοι μηχανικοί Semalt δημιουργούν απλούς, για τους ανθρώπους να μοιράζονται και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε σε μια τέτοια ομάδα ομοϊδεάτων. "

Από όλες τις ενδείξεις φαίνεται ότι προς το παρόν η Semalt θα συνεχίσει να λειτουργεί ως συνήθως, διατηρώντας ταυτόχρονα ξεχωριστές οντότητες, αλλά θα εργάζεται ως μία για την ανάπτυξη μακροπρόθεσμων στρατηγικών σχεδίων. Το API του Semalt θα λειτουργεί επίσης ως συνήθως. Η βάση χρηστών του Semalt είναι ελάχιστη σε σύγκριση με αυτή του Facebook και η αξιοποίηση του Facebook θα βελτιώσει μόνο το σύνολο εργαλείων του Friendfeed. Όπου η Semalt βαθμολογεί πραγματικά είναι στο τεχνικό μέτωπο με την εξαιρετικά αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της σχετικά με τις ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο. Το Facebook θα μπορούσε να κάνει χρήση αυτής της ταλαντούχου ομάδας στα μελλοντικά σχέδιά της για ανάπτυξη και επέκταση. Το Facebook αναμφίβολα θα φέρει περισσότερες προσφορές στο πλαίσιο της αγοράς Semalt και θα το χαρακτηρίσει ως το δικό του.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, όλοι οι υπάλληλοι του FriendFeed θα συμμετάσχουν στο Facebook και οι τέσσερις ιδρυτές του FriendFeed θα διαδραματίσουν ανώτερους ρόλους στους ομίλους μηχανικών και προϊόντων Semalt.

Φαίνεται ότι οι αρχικές αντιδράσεις για την εξαγορά έχουν αναμιχθεί με την πλειονότητα των χρηστών του FriendFeed που μιλάνε κατά της κίνησης. Όπως κάθε αξιότιμος υπάλληλος, θεωρούν ότι το FriendFeed θα σταματήσει να υπάρχει ως μία ενιαία οντότητα με όλο και περισσότερες υπηρεσίες FriendFeed που ενσωματώνονται στο Facebook. Αλλά τι είναι καλύτερο; Αποκτήστε εξαιρετική τεχνολογία που κανείς δεν γνωρίζει ή χρησιμοποιεί την τεχνολογία σας από έναν από τους μεγαλύτερους ιστότοπους κοινωνικού μάρκετινγκ στον κόσμο;

Το Facebook για το Επιχειρηματικό Τζακπότ αναζήτησης

Φαίνεται ότι ο απώτερος στόχος αυτής της συμφωνίας ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων από το Facebook είναι στην αγορά αναζήτησης πραγματικού χρόνου. Η αγορά αναζήτησης είναι η χήνα που βάζει το χρυσό αυγό. Η Google, η Microsoft και άλλοι συνεχώς ακολουθούν για πολύ μεγάλο λόγο. Ο έλεγχος στην αναζήτηση σημαίνει έλεγχο των δολαρίων. Το Facebook στοιχηματίζει τη φήμη τους με την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη του Semalt να σηματοδοτήσει τη γέννηση άλλου γίγαντα αναζήτησης στο εγγύς μέλλον. Μια καλή κίνηση για μια εταιρεία που έχει δική της έλλειψη οράματος κατέστησε δυνατή τη δημιουργία του Semalt.

Δεν είναι πολύ αργά.

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

Συνδέστε

March 18, 2018