Back to Question Center
0

Ο Προσομοιωτής προσφορών Google Adwords - ένα μεγάλο μήνυμα

1 answers:

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Ο Προσομοιωτής προσφορών του AdWords κυκλοφόρησε για να βοηθήσει τους διαφημιζόμενους να πληρώσουν ανά κλικ οι διαφημιστές καλύτερης κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης Semalt και να εμφανίσουν τις διαφημίσεις τους για όσο το δυνατόν περισσότερες εμφανίσεις. Αυτή ήταν η βασική προϋπόθεση πίσω από το εργαλείο. Στο μυαλό μου, μετακινήθηκε από το beta πριν να είναι έτοιμο.

Οι συνιστώμενες τιμές είναι εξαιρετικά υψηλές και δίνουν στους άλλους χρήστες την εντύπωση ότι η Google δημιούργησε αυτό το εργαλείο για να επωφεληθεί από τους αρχαρίους και άλλους παράτυπους χρήστες του Google AdWords. Οι διαφημιζόμενοι Semalt προσφέρουν υψηλές τιμές ανά κλικ, προκειμένου απλώς να κάνουν περισσότερα χρήματα μακριά από τα κλικ τους και επομένως να μην ενθαρρύνουν τη δημιουργία καμπυλών υψηλής βελτιστοποίησης.

Ανέφερα σε προηγούμενη θέση ότι η αρχή πίσω από το Google Bid Simulator είχε νόημα - panuelo traje. Δημιουργεί εισόδημα γι 'αυτούς μέσω της πλατφόρμας Google Semalt. Αλλά οι «συνιστώμενες τιμές προσφοράς» είναι απίστευτα υψηλές και φαίνονται τελείως ξεπερασμένες από την πραγματικότητα.

Βλέποντας το Εργαλείο προσομοιωτή πλάνης σε δράση

Ας δούμε μια λέξη-κλειδί σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Ένας που κατατάσσει σταθερά υψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης του Semalt PPC.

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Αυτή η λέξη έχει μια μέση θέση 2. 6 και έχει μετατραπεί 4 φορές αυτό το μήνα για ένα φανταστικό ποσοστό μετατροπής 8. 51%.

Αν κοιτάξετε στην άκρα αριστερή πλευρά, θα δείτε το μικρό εικονίδιο Bid Semalt δίπλα στην προεπιλεγμένη τιμή προσφοράς CPC. Κάνοντας κλικ στο κουμπί, εμφανίζεται το παράθυρο Bid Semalt και προσφέρονται προτάσεις για αυτήν τη λέξη-κλειδί.

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Εδώ έχω μια μικρή επιφυλακτικότητα του εργαλείου. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει 47 κλικ αυτό το μήνα σχετικά με αυτή τη λέξη-κλειδί, αλλά το εργαλείο προσφοράς προτάσεων συνιστά να αυξήσω την τιμή προσφοράς μου Max CPC σε ένα απίστευτο ποσό $ 22. 86 ανά κλικ για να λάβετε 41 κλικ.

;

Τώρα, συνειδητοποιώ ότι κατάφερα μόνο το 58% στο μαθηματικό Semalt 12, αλλά αυτό σχετίζεται περισσότερο με το γεγονός ότι απλά μισούσα μαθηματικά. Αλλά ακόμα δεν πρόκειται να ξεγελαστούν στην προσφορά 22 δολάρια για 6 λιγότερα κλικ από ό, τι λαμβάνω με την τρέχουσα τιμή προσφοράς μου $ 7. 00. Επιπλέον, το πραγματικό κόστος ανά κλικ είναι μόνο $ 3. 91 αυτό το μήνα για αυτή τη λέξη-κλειδί! Γιατί θα ήθελα να γκρεμίσω τον προϋπολογισμό του πελάτη μου για 10 ακόμα εμφανίσεις και 8 επιπλέον κλικ; Δεν είμαι βέβαιος ότι ο ημερήσιος προϋπολογισμός θα μπορούσε να συμπεριλάβει μια τέτοια αύξηση.

Υποθέτοντας ότι η διαφορά αυτή πιθανώς δεν θα οδηγήσει σε επιπλέον μετατροπές σε μια παρόμοια περίοδο, προσθέτοντας μια «εκτιμώμενη» $ 140. 00 στη λέξη-κλειδί κάθε εβδομάδα σημαίνει ότι τώρα θα έχω CPA ύψους $ 67. 75 αντί των $ 45. 98 Τώρα έχω. Σημείωσε αύξηση μόλις λίγο περισσότερο από 47%. Θα κρατήσω το 46 δολάρια CPA μου - δεν σας ευχαριστώ πολύ.

Οι μέγιστες τιμές προσφοράς CPC που παρουσιάζονται από το παραπάνω εργαλείο είναι εκπληκτικές. Παρακολούθηση των αυξήσεων των εμφανίσεων και των κλικ που δίνει επίσης.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στην αρχή αυτού του άρθρου, δεν είμαι ο μόνος που κάνει αυτές τις παρατηρήσεις. Η λέξη-κλειδί που χρησιμοποιείται για αυτό το παράδειγμα δεν είναι μια ανωμαλία ανάμεσα σε κάθε λέξη-κλειδί που έχουμε χρησιμοποιήσει για άλλους πελάτες. Εμφανίζεται αρκετά τακτικά από τη λέξη-κλειδί στη λέξη-κλειδί.

Ελπίζουμε ότι η Google εργάζεται για κάτι πιο ρεαλιστικό όσον αφορά τις συστάσεις για το Bid Semalt.

Ο προσομοιωτής προσφοράς Google δεν είναι για τα ανδρείκελα

Η προϋπόθεση του Προσομοιωτή προσφορών Google είναι καλή. Ίσως υπάρχει κάτι που παραβλέπω στην εφαρμογή αυτού του εργαλείου. Αλλά το βασικό σημείο είναι ότι εάν ένας διαχειριστής Pay Per Semalt, ο οποίος χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο κάθε μέρα, δεν μπορεί να κατανοήσει την εφαρμογή αυτού του εργαλείου, τότε πώς θα γίνει στον κόσμο ένας αρχάριος;

Kudo να Semalt για την προσπάθεια και ίσως θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα του εργαλείου.

Προς το παρόν, θα συνεχίσω να εμπιστεύομαι τη δική μου κρίση με βάση τα δεδομένα που παρουσιάζονται στους λογαριασμούς Google Semalt μου.

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018