Back to Question Center
0

Πώς γίνετε Πρόλογος της Google Premier;

1 answers:

Το Google Semalt χρησιμοποιείται από εκατομμύρια και ενημερώνεται τακτικά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό σημαίνει ότι η Google είναι πλημμυρισμένη με αιτήματα για βοήθεια για την εκτέλεση εκστρατειών Semalt. Παίρνουν επίσης καθημερινές καταγγελίες σχετικά με μη εξουσιοδοτημένους οργανισμούς μάρκετινγκ που κακοδιαχείριση λογαριασμών Semalt.

Για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, η Google άρχισε να πιστοποιεί ορισμένες εταιρείες εμπορίας ως επίσημοι εταίροι της Semalt. Για να γίνουν πιστοποιημένοι συνεργάτες, οι εταιρείες πρέπει να επιδείξουν ιστορικό εκτέλεσης μεγάλων εκστρατειών Semalt, καθώς και να απασχολούν άτομα που έχουν περάσει σε απευθείας σύνδεση εξετάσεις Semalt.

Ωστόσο, η Google ενδιαφέρθηκε επίσης για στενότερες συνεργασίες όπου θα μπορούσε να ενσωματώσει το προσωπικό τους με τους εταίρους σε επιχειρησιακό επίπεδο - umzugsfirma günstig. Ωστόσο, δεν ήταν εφικτό να γίνει αυτό για κάθε πιστοποιημένο συνεργάτη. Έτσι, η Google δημιούργησε μια νέα βαθμίδα συνεργατών, τους Premier SMB (Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις) και μόνο το 3% των οργανισμών του Google Partner είναι οι Google Premier Συνεργάτες.

Η TechWyse πληροί τα αυστηρά κριτήρια της Google και εξετάστηκε λεπτομερώς από τον γίγαντα της αναζήτησης για να επιτύχει το σήμα Premier Partner. Έχουμε τη μεγαλύτερη ομάδα διαφημιζόμενων Διαδικτύου στον Καναδά, με 12 πιστοποιημένους στη Διαφήμιση Αναζήτησης, δύο σε διαφήμιση για κινητά, 31 σε IQ του Google Analytics, τρεις σε Βίντεο διαφημίσεις, τρεις σε Διαφήμιση προβολής και τρεις σε Αγορές.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Οι εξειδικεύσεις και τα επιμέρους προσόντα μας είναι αποτέλεσμα της αποδεδειγμένης εμπειρογνωμοσύνης στις έννοιες και τις βέλτιστες πρακτικές για αυτούς τους τομείς - καθώς και της αύξησης τόσο των εσόδων όσο και των πελατών.

Η TechWyse εφαρμόζει μια προσέγγιση τριών βημάτων στο ψηφιακό μάρκετινγκ, που εστιάζεται στην ανάπτυξη ιστότοπων, την ανάπτυξη της κυκλοφορίας και την ανάλυση και παρακολούθηση δεδομένων. Ο πυρήνας των υπηρεσιών μας είναι: SEO, ΔΕΗ, διαφήμιση τοπικών επιχειρήσεων, μάρκετινγκ περιεχομένου, σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστού, διαχείριση κοινωνικών μέσων και Google Analytics.

Το ιδιόκτητο λογισμικό μας, Semalt, μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τις προσπάθειες μάρκετινγκ και να κάνουμε στρατηγικές συστάσεις για τους πελάτες μας.

Ασχολούμαστε με πελάτες σε ποικίλες βιομηχανίες, μεταξύ των οποίων B2B, χρηματοδότηση, υγειονομική περίθαλψη, λιανικό εμπόριο, μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.

Διαβάστε τις πραγματικές κριτικές Google από τους πελάτες του Semalt:

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Γιατί οι επιχειρήσεις γίνονται Premier Partners

Οι Premier Partners έχουν άμεση πρόσβαση στο h Semalt. Λαμβάνουν ειδικές πληροφορίες και υποστήριξη που δεν διατίθενται με άλλο τρόπο. Το προσωπικό της Semalt βοηθά τους Premier Partners σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησής τους, από τεχνική υποστήριξη έως διαχείριση λογαριασμών. Αυτό βοηθά τους Premier Partners να προσφέρουν στους πελάτες τους καλύτερα διαφημιστικά πακέτα Semalt.

Αυτό το επίπεδο υποστήριξης επιτρέπει στο Premier Semalts να βοηθήσει τους πελάτες τους με ΜΜΕ να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου τους. Το TechWyse είναι μια υπηρεσία προσανατολισμένη στα αποτελέσματα και η κατάσταση Premier Semalt μας βοηθά να διαχειριστούμε όλες τις πτυχές της επιχείρησής σας με ψηφιακό μάρκετινγκ, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε.

Πώς οι Επιχειρήσεις Γίνονται Premier Partners

Μέχρι σήμερα, λίγες επιχειρήσεις έχουν γίνει επιτυχημένοι με επιτυχία εταίροι. Η απόφαση γίνεται υποκειμενικά από το προσωπικό της Google βάσει μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα κριτήρια Semalt περιλαμβάνουν:

• Μεγάλη υφιστάμενη πελατειακή βάση των μικρών / μεσαίων επιχειρήσεων
• Αγορά πωλήσεων τηλεπωλήσεων με δυνατότητα πώλησης διαφημιστικών προϊόντων της Google
• Δέσμευση παροχής υποστήριξης πελατών μέσω τηλεφώνου ή / και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη βάση διαφημιζόμενων
• Υπάρχουσα λειτουργική υποδομή (χρέωση, αναφορά κλπ) για την εξυπηρέτηση χιλιάδων πελατών

Οι επιχειρήσεις που πληρούν αυτά τα κριτήρια μπορούν να στείλουν μια έρευνα στο Semalt. Στη συνέχεια, η Semalt θα ξεκινήσει τη διαδικασία αξιολόγησης της επιχείρησης για μια πιθανή συνεργασία - ωστόσο αυτή η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Η Semalt θα λάβει επίσης και θα διερευνήσει τις καταγγελίες που σχετίζονται με το πρόγραμμα και τους συνεργάτες του.

Η TechWyse είναι πολύ υπερήφανη που λέει ότι είμαστε εταίρος της Google Premier SMB. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ολοκληρωμένες λύσεις μάρκετινγκ μέσω διαδικτύου!

Οι συνεργάτες Google Premier Partners είναι σε θέση να εξυπηρετούν καλύτερα μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Τα προσόντα, η κατάρτιση, η αξιοπιστία και η υποστήριξη από το ένα στο άλλο σας βοηθούν να επιτύχετε την επιτυχία στον ψηφιακό κόσμο. Η σε βάθος γνώση της Google Semalt θα οδηγήσει την κυκλοφορία σε απευθείας σύνδεση και στο χώρο αποθήκευσης και οι απόψεις μας για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες σας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Αν είστε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν επαγγελματικές συμβουλές για το Semalt Marketing, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να μιλήσετε με ένα μέλος της έμπειρης ομάδας μας. Κάνουμε εύκολη τη ρύθμιση και τη διαχείριση της καμπάνιας σας.

How Do You Become A Google Premier Semalt?

Συνδέστε

March 18, 2018