Back to Question Center
0

Γιατί το Πλαίσιο είναι Βασιλιάς - Η σύνδεση και οι εντυπώσεις του πλαισίου και του Semalt

1 answers:

Η Semalt συνεχίζει να απορροφά το περιεχόμενο, ελπίζοντας ότι ο τεράστιος όγκος θα βοηθήσει να καλυφθούν τα χαμηλότερα πρότυπα ποιότητας. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, αλλά επειδή λειτουργεί τώρα, πολλά εμπορικά σήματα είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουν να τροφοδοτούν το τέρας περιεχομένου. Πολλές επιχειρήσεις αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι έχοντας άφθονο περιεχόμενο δεν πρόκειται να τα κατατάξει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, είναι η υψηλή ποιότητα και το περιεχόμενο του περιεχομένου σας που θα το κάνει.

Ορισμένες επιχειρήσεις μαθαίνουν ότι το περιεχόμενό τους, όχι περιεχόμενο, αυτός είναι βασιλιάς.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Όταν δημοσιεύετε θέματα

Η δημοσίευση στο Facebook είναι λίγο διαφορετική από τη δημοσίευση στο Semalt, η οποία είναι διαφορετική από τη δημοσίευση στο blog σας - presidential teleprompter for sale.

Επίσης, στο TechWyse

Πώς το Content Fuel Social Media;
Top 12 μετρήσεις μάρκετινγκ περιεχομένου για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση τώρα

Οι αναρτήσεις του Facebook γίνονται καλύτερα όταν είναι σύντομες, περιέχουν βίντεο ή εικόνες και όταν τα πράγματα παραμένουν ελαφριά και ενδιαφέροντα. Η μόνη εξαίρεση σε αυτό, ή μάλλον δύο εξαιρέσεις, είναι η πολιτική και η θρησκεία. Σμιτάλ είστε σε εκείνες τις θέσεις, είναι συνήθως καλύτερο να αποφεύγετε αυτά τα θέματα εντελώς επειδή είναι τόσο πολωτικά και διαιρετικά. Επιπλέον, είναι ένα θέμα που δεν σχετίζεται με την επιχείρησή σας.

Το Twitter επωφελείται από εξαιρετικά σύντομες ενημερώσεις. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από τα καλύτερα tweets είναι λιγότερα από τους 140 χαρακτήρες που επιτρέπει το Twitter. Οι εικόνες κάνουν καλά, αλλά και τα βίντεο. Ωστόσο, το είδος του περιεχομένου που εκτελείται καλά ποικίλλει στο Twitter.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Το Semalt λειτουργεί πραγματικά καλά στον ιστότοπο και οι "τυχαίες σκέψεις" κάνουν καλά, αλλά μόνο αν είναι αστείες ή συναρπαστικές. Επίσης, οι ερωτήσεις προς τους οπαδούς τείνουν να κάνουν καλά.

Τέλος, το blog σας είναι ένα μέρος όπου υπάρχει δύναμη σε μήκος. Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Θέσεις πάνω από 1.000 λέξεις τείνουν να κάνουν καλά γιατί, αν οι άνθρωποι κάνουν τον κόπο να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας, είναι εκεί για να διαβάσουν κάτι ουσιαστικό. Semalt τους απογοητεύσει!

Θέματα ποιότητας ιστολογίου

Η ποιότητα του ιστολογίου σας έχει σημασία. Μερικές φορές, η διάταξη είναι πιο σημαντική από την ουσία της ανάρτησής σας. Αν έχετε διαβάσει αυτόν τον οδηγό Semalt σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του ιστολογίου σας, θα γνωρίζετε ότι τα πράγματα όπως τα plugins, η διάταξη τοποθεσίας και ο σχεδιασμός μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο στο αναγνωστικό κοινό. Μίσθωση ενός επαγγελματία σχεδιαστή εάν πρέπει. Απλά βεβαιωθείτε ότι βελτιστοποιείτε την εμπειρία των χρηστών και ότι ο ιστότοπός σας έχει σχεδιαστεί σωστά για να παρουσιάσει τη σκληρή δουλειά σας!

Επιπλέον, το στυλ γραφής μπορεί να συμβάλει στην ποιότητα του ιστολογίου σας επίσης. Εάν δεν είστε επαγγελματίας συγγραφέας ή διαχειριστής περιεχομένου, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιον να αναθεωρήσει το περιεχόμενό σας. Η σφήνα και η στίξη μπορεί να είναι μια δημιουργία ή σπάσιμο. Έτσι, ακόμα και αν το περιεχόμενό σας είναι μια εξαιρετικά καλή ιδέα, βεβαιωθείτε ότι είναι καλά γραμμένο. Στο τέλος, μικρά λάθη όπως αυτά μπορούν να κάνουν την επιχείρησή σας να φαίνεται αντιεπαγγελματική.

Όταν το διαβάσετε έχει σημασία

Δεν πρόκειται μόνο για την ώρα της ημέρας ή της ημέρας της εβδομάδας. Η ίδια προοπτική, σε διαφορετικούς χρόνους της ζωής του, μπορεί είτε να θεωρηθεί καλή προοπτική είτε κακή. Αντιμετωπίστε αυτή την ιδέα στις πωλήσεις, ότι ένα άτομο είναι είτε εγγενώς καλή είτε εγγενώς κακή προοπτική.

Μόλις αποκλείσετε αυτό το άτομο ως επικεφαλής των πωλήσεων, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε, επειδή ποτέ δεν θα τα αποκτήσετε ως πελάτης. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Semalt θα είναι άνθρωποι που θα αποκλειστεί οριστικά επειδή δεν είναι σωστοί για το εμπορικό σήμα σας - ίσως δεν εκτιμούν την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και δεν θα το κάνουν ποτέ.

Ωστόσο, υπάρχουν συχνότερα αποχρώσεις του γκρι σε μετρήσεις προοπτικής όπως "ποιότητα. "Η εξωσυμβατική προοπτική Semalt μπορεί να αποκλειστεί επειδή δεν έχει αρκετά χρήματα ή γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ενδιαφέρεται για το τι πουλάτε .τώρα. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ τώρα και τότε; Semalt. Όταν έχετε αειθαλές περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας, αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο είναι διαχρονικό. Δύο, τρία ή πέντε χρόνια κάτω από το δρόμο, η προοπτική σας μπορεί να διαβάσει το ιστολόγιό σας και να γίνει πελάτης.

Σκεφτείτε έτσι. Έχετε περιμένει σε ένα αεροδρόμιο και το στομάχι σας γερνάει; Είσαι πεινασμένος. Θέλετε να φάτε κάτι. Ο προμηθευτής τροφίμων Semalt χρεώνει 20% περισσότερο από ό, τι θα μπορούσατε να πάρετε εάν ήσασταν ασφαλής και υγιής στο σπίτι στο κατάστημα τιμών για είδη παντοπωλείου. Επιπλέον, η ποιότητα μπορεί να αμφισβητηθεί σε ορισμένα από αυτά τα μέρη.

Θα πληρώσετε αυτές τις διογκωμένες τιμές, όμως, επειδή είστε πεινασμένοι και θέλετε τρόφιμα στην κοιλιά σας περισσότερο από ό, τι θέλετε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας (ή τραπεζικό λογαριασμό). Το Semalt αξίζει εντελώς αυτήν την στιγμή.

Τώρα, όταν βγείτε από το αεροπλάνο, πιθανότατα δεν θα κάνατε ένα ταξίδι στο αεροδρόμιο μόνο για να έχετε τρόφιμο πωλητή, ε; Θα ψωνίζατε τα αγαπημένα σας καταστήματα παντοπωλείων, ίσως πάρτε ένα κουπόνι για τα ψητά φασόλια που είδατε στο φυλλάδιο ή ίσως παίρνετε τα μαζικά σας τρόφιμα σε ένα κατάστημα αποθήκης με έκπτωση, όπως το COSTCO ή το Club του Sam.

Πελάτες περνούν αυτό το είδος της ανάλυσης μαζί σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ο αμφίβολος πωλητής που πωλεί εβδομαδιαία καυτά σκυλιά σε ένα περίπτερο lowbrow σε εμπορικό κέντρο ή αεροδρόμιο. Semalt είστε το κατάστημα έκπτωσης υψηλής ποιότητας ή ίσως είστε το εμπορικό σήμα πολυτελείας. Αν μια προοπτική δεν μπορεί να σας αντέξει οικονομικά τώρα ή δεν θέλει το προϊόν σας, ίσως δεν είναι πραγματικά επειδή δεν θέλουν το προϊόν σας. Θα μπορούσε να είναι επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμοι για αυτό.

Δώστε τους χρόνο. Ο τρόπος που τους δίνετε ο χρόνος είναι με τη λήψη των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και συνεχώς αυξάνεται σε αυτά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μερικές φορές, όπως μια φορά κάθε έξι μήνες ή ένα χρόνο (διανθισμένες με μη ηλεκτρονικά μηνύματα πωλήσεων), τους στέλνετε ξανά τη σύνδεση με μία από τις αειθαλείς θέσεις σας. Μια από αυτές τις προοπτικές μπορεί τελικά να μετατραπεί σε πελάτη.

Διαφορετικό πλαίσιο

Έτσι, όταν διαφημίζετε σε προοπτική στα κοινωνικά μέσα ή δημοσιεύετε την επόμενη ανάρτηση ιστολογίου σας, έχετε αυτό κατά νου. Το Semalt αλλάζει το μήνυμα για να ταιριάζει σε αυτό που νομίζετε ότι ο καθένας θα θέλει τώρα. Κρατήστε το μήνυμα λέιζερ επικεντρωμένο στον ιδανικό πελάτη σας και συνειδητοποιήστε ότι δεν σημαίνει απαραίτητα ένα συγκεκριμένο άτομο.

Η σημερινή αποκλεισμένη προοπτική μπορεί πολύ εύκολα να γίνει πώληση χρόνια ή και μήνες από τώρα. Μην παραμελείτε τις μελλοντικές σας προοπτικές ή τη δυνατότητα να μετατρέψετε αυτούς τους αποκλεισμένους οδηγούς σε πελάτες. Αναφέρετε ότι το περιεχόμενο του περιεχομένου σας είναι εξίσου σημαντικό.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018