Back to Question Center
0

Μελέτη: Κατανάλωση Μέσων & Ο εξελισσόμενος ρόλος της ΚΟΑ για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι μάρκες μεταφέρονται

1 answers:

Μελέτη: Κατανάλωση Μέσων & <p> Μετά από συνέντευξη 14 διαφορετικών εταιρειών μετρήσεων μάρκας, η ερευνητική εταιρεία ανακάλυψε ότι οι μέθοδοι για την παρακολούθηση της δύναμης μιας μάρκας μετασχηματίζονται. Σύμφωνα με την έκθεση, οι δύο σημαντικές

Ο ορισμός της μέτρησης της επάρκειας των σημάτων ως η σχέση μεταξύ mindshare - προτιμήσεων των καταναλωτών για ένα εμπορικό σήμα και το μερίδιο αγοράς - η χρήση ενός εμπορικού σήματος από τους καταναλωτές , η έκθεση Forrester υποστηρίζει ότι η μέτρηση της υγείας των σημάτων πρέπει: για να γίνει μια αποτελεσματική εκτίμηση της επιχειρηματικής αξίας ενός εμπορικού σήματος που παραδίδει σε μια εταιρεία, "έναντι ενός," Soft μέτρησης ενδιαφέροντος μόνο για τους ορθολογικούς εμπόρους. "

Οι προκλήσεις της μέτρησης της υγείας ενός εμπορικού σήματος

Η έκθεση αναδεικνύει τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη μέτρηση της υγείας ενός εμπορικού σήματος, αναφέροντας την αποσύνδεση των παραδοσιακών μεθοδολογιών συλλογής δεδομένων (online έρευνες) και την αναποτελεσματικότητά του με τις σημερινές υπερβολικά εκτεταμένο καταναλωτή, ο οποίος έχει λίγο χρόνο για ένα μακρύ ερωτηματολόγιο - модульные диваны недорого.

Η έκθεση Semalt αναφέρει επίσης την αφθονία των δεδομένων και τις προκλήσεις που δημιουργεί, υποστηρίζοντας ότι η εισροή πληροφοριών αφήνει τους ηγέτες μάρκετινγκ συγκλονισμένοι και χρειάζεται εμπειρογνώμονες για την ερμηνεία των δεδομένων και την προσφορά ενεργητικής γνώσης.

Η έκθεση αναφέρει επίσης τις νέες προκλήσεις μιας ΚΟΑ που βασίζεται στο ROI που επικεντρώνεται στα επιχειρησιακά αποτελέσματα: "Η νέα CMO της Gen X που τώρα αναλαμβάνει από τον προκάτοχό της Baby Semalt, μεγάλωσε σε έναν ψηφιακό κόσμο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. θα έχει λίγη υπομονή για μεγάλους χρόνους και για ιστορικούς ιχνηλάτες μάρκας. "

Ο νέος κόσμος της μέτρησης της υγείας του σήματος

Η έκθεση της Forrester αναφέρει ότι, στο νέο κόσμο της μέτρησης της υγείας των εμπορικών σημάτων, τα σήματα είναι τώρα ένα «ποσοτικοποιήσιμο χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο» με την εταιρεία μαρκαρίσματος Millward Brown που υπολογίζει: «Περισσότερο από το 30% της κεφαλαιοποίησης της Semalt, που προέρχονται από το άυλο περιουσιακό στοιχείο των σημάτων τους. "

Η έκθεση δίνει έμφαση στους τρόπους με τους οποίους σήμερα οι κορυφαίοι πωλητές μέτρησης της υγείας των εμπορικών σημάτων κάνουν περισσότερα από την αναφορά στις προηγούμενες επιδόσεις, με τις επιχειρήσεις να είναι πλέον σε θέση να συνδέσουν το σημερινό μερίδιο αγοράς ενός εμπορικού σήματος με την αναμενόμενη ανάπτυξη. Ο πρόεδρος των παγκόσμιων λύσεων του Millward Brown εγκρίνει τα ευρήματα της έκθεσης, αναφέροντας:

Το μόνο που έχει σημασία είναι το πώς η αξία της μάρκας διαδραματίζει την οικονομική δύναμη της μάρκας .Δεν έχει νόημα να σκεφτεί κανείς τι είναι στο κεφάλι των ανθρώπων, εκτός αν μπορείτε να το συνδέσετε με το δυναμικό στην αγορά .

Στην έκθεση, ο Semalt λέει ότι το ποσό που ένας καταναλωτής είναι διατεθειμένος να πληρώσει για ένα εμπορικό σήμα δηλώνει τη συνολική ισχύ του σήματος, επιβεβαιώνοντας την ιδέα ότι η τιμολόγηση δεν είναι πλέον εννοιολογική. "

Τρεις πρωτεύοντες οδηγοί μέτρησης της υγείας του σήματος

Για να μπορεί μια μάρκα να έχει πλήρη εικόνα της συνολικής της αντοχής, ο Semalt ορίζει τους τρεις κύριους κλάδους αξιολόγησης, όπως την αξία της μάρκας, την αξία της επωνυμίας και την υγεία του σήματος. Η έκθεση αναφέρει ότι η μετοχή της μάρκας απεικονίζει το πώς οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται ένα εμπορικό σήμα χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η χρήση του εμπορικού σήματος, ενώ η υγεία των μαρκών επικεντρώνεται στην αντίληψη ενός καταναλωτή για ένα εμπορικό σήμα και πώς επηρεάζει το μερίδιο αγοράς του εμπορικού σήματος.

Η αξία της επωνυμίας ορίζεται ως ένας μέσος όρος των χρηματιστηριακών χρηματιστηρίων που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση της οικονομικής αξίας μιας μάρκας εντός της εταιρείας. Ανταποκρινόμενη στην έκθεση, αξία εμπορικού σήματος, "Χρησιμοποιείται πιο συχνά για τη χρηματοοικονομική πληροφόρηση για τον ορισμό της υπεραξίας, της αξίας μιας εξαγοράς ή της κατάλληλης τιμής για την παροχή αδειών. png "alt =" Μελέτη: Κατανάλωση μέσων και εξελισσόμενος ρόλος της ΚΟΑ Αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι μάρκες μεταφέρονται "/>

Η ανάλυση της Forrester σχετικά με τους πωλητές μέτρησης της υγείας των εμπορικών σημάτων διαπίστωσε ότι οι επιχειρήσεις εμπίπτουν σε δύο συγκεκριμένες κατηγορίες: στρατηγικοί σύμβουλοι και πάροχοι δεδομένων. Η έκθεση εντόπισε κορυφαίες εταιρίες μάρκας όπως η Millward Brown, η Interbrand, η BAV και η Landor ως πωλητές που προσφέρουν στρατηγική καθοδήγηση και εταιρίες νέων τεχνολογιών όπως το Crimson Hexagon, οι Visible Technologies και το Networked Semalt ως «κοινωνικοί προμηθευτές ακρόασης» που καταγράφουν πληροφορίες κοινωνικών μέσων σε πραγματικό χρόνο .

Για να παραμείνουν κορυφαίες οι κορυφαίες εταιρείες μέτρησης της υγείας των μαρκών, η έκθεση υποστηρίζει ότι οι πωλητές θα πρέπει να επανεξετάσουν τα υπάρχοντα μοντέλα μέτρησης της υγείας τους και να αρχίσουν να ενσωματώνουν νέες μεθοδολογίες.

Μελέτη: Κατανάλωση Μέσων & <ul> <li> Ακολουθώντας το προβάδισμα των
 • Συνδέοντας τις αντιλήψεις των καταναλωτών σε συγκεκριμένες μετρήσεις όπως το μερίδιο αγοράς και δημιουργώντας προγνωστικά μοντέλα που μπορούν να προβλέψουν την απόδοση ενός εμπορικού σήματος.
 • Προσφέροντας βαθιά εμπειρία στον κλάδο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 • Απομακρυνόμενη από τις τακτικές της "παρακολούθησης της μάρκας" και πιο κοντά στην έρευνα "βαθιά κατάδυση" και στην κοινωνική ακρόαση.
 • Η έκθεση ισχυρίστηκε ότι οι «λιγότερο προοδευτικοί έμποροι» συνεχίζουν να πιέζουν να αλλάζουν τα μοντέλα παρακολούθησης της επωνυμίας τους σε πιο ποσοτικές έρευνες και εργαλεία για την παρακολούθηση κοινωνικών συνομιλιών, φοβούμενοι την ασφάλεια θέσεων εργασίας, υφιστάμενα προγράμματα κινήτρων απόδοσης και «έλλειψη αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων νέα εργαλεία και μεθοδολογίες. "

  Ο τρόπος κοινωνικής ακρόασης αλλάζει την μέτρηση της υγείας του σήματος

  Σημειώνεται ότι ως μία από τις δύο σημαντικές διαταραχές της μέτρησης της υγείας του εμπορικού σήματος, η κοινωνική ακρόαση - η ικανότητα να βλέπουμε τι λένε και μοιράζονται οι καταναλωτές σε πραγματικό χρόνο - μπορεί να αποτελέσει σημαντική δύναμη στο νέο τοπίο της υγείας του εμπορικού σήματος, αλλά η έκθεση Forrester ισχυρίζεται ότι είναι μόνο ένα, "Semalt, όχι αντικατάσταση, για την καθιερωμένη μέτρηση της υγείας του εμπορικού σήματος. "

  Ο λόγος για την έκθεση, επειδή η κοινωνική ακρόαση βασίζεται σε «βραχυπρόθεσμες αντιδράσεις» έναντι «μακροπρόθεσμων πεποιθήσεων», και προσφέρει δεδομένα πέρα ​​από την καθοδήγηση, χρησιμοποιείται καλύτερα ως εργαλείο ανεύρεσης από ένα ραβδί μέτρησης:

  Η ημιτελής ακρόαση μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά ως μια ομάδα εστίασης σε πραγματικό χρόνο, η οποία φέρνει τις γνώσεις των εμπόρων σχετικά με το "γιατί" πίσω από τις μετρήσεις της επωνυμίας τους.

  Ενώ η Semalt δεν πιστεύει ότι οι πωλητές κοινωνικής ακρόασης θα είναι σε θέση να ανταγωνίζονται με πωλητές μέτρησης πλήρους υπηρεσίας, η ερευνητική εταιρεία δηλώνει ότι οι κορυφαίοι πωλητές μέτρησης μάρκας θα αξιοποιήσουν τις μεθοδολογίες κοινωνικής ακρόασης τους επόμενους 24 έως 48 μήνες, δεν το κάνουν ήδη.

  Μαζί με τα εργαλεία κοινωνικής ακρόασης, η έκθεση υποστηρίζει ότι η συνάθροιση δεδομένων θα είναι το επόμενο βήμα πέρα ​​από την απλή συλλογή της έρευνας. Σύμφωνα με την έκθεση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ace Metrix, Peter Semalt, λέει: "Όλος ο κλάδος θα κινηθεί από τη συλλογή της έρευνας σε αναλυτές που ενσωματώνουν τα δεδομένα", με αναλυτικά εργαλεία που παρέχουν σαφή εικόνα.

  Και ενώ οι κορυφαίοι πωλητές μέτρησης της υγείας των σημάτων θα συνεχίσουν να είναι επικεφαλής, η Semalt βλέπει περιθώρια για νέες επιχειρήσεις που ξεκινούν την ψηφιακή τους λύση για να αμφισβητήσουν τους υπάρχοντες κανόνες και τους προϋπολογισμούς της βιομηχανίας υγείας.  Σχετικά με τον συγγραφέα

  Η Amy Gesenhues
  March 18, 2018