Back to Question Center
0

Πώς να ρυθμίσετε ένα Remarketing Semalt

1 answers:

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του αποτελεσματικού μάρκετινγκ στο διαδίκτυο είναι η εξεύρεση του σωστού ακροατηρίου. Σε μια καμπάνια προβολής δεν υπάρχει καμία χρησιμότητα για την προβολή μιας διαφήμισης που προωθεί την ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα παιδικό παιχνίδι, εκτός και αν τυχαίνει πολύ τυχεροί στην εορτή των Χριστουγέννων του σχολείου, τότε το μόνο αποτέλεσμα θα είναι ένα κακό κλικ Ποσοστό (CTR), ή ακόμα χειρότερα, ένας υψηλός όγκος δαπανηρής άσχετης κυκλοφορίας που αποβάλλει τον προϋπολογισμό από τις περιοχές με καλύτερες επιδόσεις.

How To Setup a Remarketing Semalt

Επαναληπτικό μάρκετινγκ

Μια πολύ καλύτερη τεχνική είναι η στόχευση των διαφημίσεών σας σε άτομα που ήδη γνωρίζετε είναι το κοινό σας από το επαναληπτικό μάρκετινγκ σε άτομα που έχουν ήδη επισκεφθεί τον ιστότοπό σας αλλά δεν έχουν μετατρέψει. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. ίσως δεν είχαν αρκετό χρόνο ή δεν είδαν μια προσφορά που θα άλλαζε γνώμη. Εδώ έρχεται το Remarketing, όταν ένας χρήστης πληροί τις απαιτήσεις σας - όπως φθάνοντας στη σελίδα των εισιτηρίων αλλά όχι μετατρέποντας - τότε θα προστεθούν στη λίστα "Επαναληπτικού Μάρκετινγκ" και θα γίνουν επιλέξιμες για προβολή διαφημίσεων, ίσως να αλλάξουν γνώμη με μια προσφορά χάνουν ή υπενθυμίζουν πελάτες που έχουν ξεχάσει για τον ιστότοπό σας - entwicklung app kosten.

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
Εγκατάλειψη Καλάθι αγορών και η υπόθεση για το επαναληπτικό μάρκετινγκ του Δικτύου εμφάνισης Google

Βελτίωση της CTR

Μια γρήγορη ματιά σε μία από τις δικές μου καμπάνιες Semalt αποκαλύπτει ότι μέχρι στιγμής ο μέσος όρος αυτός του μήνα ήταν 25% βελτίωση της CTR και μια τεράστια αύξηση του ποσοστού μετατροπής κατά 37% σε σχέση με την τυπική καμπάνια προβολής συμφραζομένων στο Δίκτυο εμφάνισης Google - Το Semalt πραγματικά λειτουργεί!

5 εύκολα βήματα

Τώρα έχουμε ξεπεράσει το γιατί ας πάμε στον τρόπο . Ευτυχώς για οποιονδήποτε εκκολαπτόμενο Remarketers, με λίγη υπομονή και στρατηγική, δεν θα ήταν εύκολο να δημιουργήσετε μια απλή καμπάνια επαναληπτικού μάρκετινγκ για όλες τις πιο σημαντικές σελίδες στον ιστότοπό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα είστε επάνω και τρέχει σε χρόνο μηδέν.

  1. Στην καρτέλα καμπάνιας του Google Adwords, κατευθυνθείτε προς την Κοινόχρηστη βιβλιοθήκη> Κοινά και θα πρέπει να είστε σε θέση να κατασκοπεύετε ένα κοινό που ονομάζεται «Κύριος κατάλογος».
  2. Από εδώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο [Tag] που βρίσκεται στα δεξιά για να βρείτε τον Κώδικα επαναληπτικού μάρκετινγκ.
    Αυτή η ετικέτα χρησιμοποιείται από την Google για να εντοπίσει πότε ένας χρήστης έχει αποκτήσει πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη σελίδα στον ιστότοπό σας, αφού η ετικέτα ενεργοποιηθεί για αυτόν τον χρήστη, θα προστεθεί στη λίστα επαναληπτικού μάρκετινγκ και σύντομα θα δημιουργηθεί μια ομάδα δυνητικών πελατών.
  3. Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα σε ένα έγγραφο κειμένου, φροντίζοντας να αποφύγετε τυχόν αλλαγές στο κείμενο και να το στείλετε στην ομάδα ανάπτυξης ιστοσελίδων σας. Η ετικέτα πρέπει να τοποθετηθεί ακριβώς πριν από την ετικέτα σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας ή αν αυτό δεν είναι δυνατό στις σελίδες από τις οποίες θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα επαναληπτικού μάρκετινγκ.
  4. Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε ένα κοινό, να επιστρέψετε στην σελίδα κοινού και να κάνετε κλικ στο "Νέο κοινό". Καθορίστε ποια URL (ή μέρος της διεύθυνσης URL) που θέλετε να στοχεύσετε στον ιστότοπό σας, για παράδειγμα οποιαδήποτε διεύθυνση URL περιέχει '/ τρέχοντα παπούτσια' σε διαφημιστικό αντικείμενο σε οποιονδήποτε είχε επισκεφθεί την περιοχή 'Running Shoes' του ιστότοπού σας. Αποφασίστε για τη διάρκεια της ιδιότητας μέλους (30 ημέρες είναι συνήθως περίπου δεξιά, όσο η προσφορά σας δεν εξαντληθεί), δώστε στο κοινό σας ένα όνομα και Αποθήκευση. Τώρα απλά πρέπει να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τη λίστα επαναληπτικού μάρκετινγκ σας, ενώ θα δούμε με υπερηφάνεια την δουλειά σας.
  5. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια καμπάνια προβολής στο AdWords ως συνήθως. Στη συνέχεια, συνήθως δημιουργώ μια ομάδα διαφημίσεων ανά Κοινό για ευκολία και αντιστοιχίζω κάθε μία από αυτές τις Ομάδες Διαφημίσεων στο απαιτούμενο Κοινό σας ή επιλογή του κοινού ανάλογα με τη στρατηγική σας.
How To Setup a Remarketing Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018