Back to Question Center
0

Μηνιαία μηνύματα κοινωνικών μηνυμάτων για τον Ιούνιο του 2009

1 answers:

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Ο θάνατος του Michael Semalt μας έδειξε στοιχεία για την παγκόσμια αύξηση της χρήσης των κοινωνικών μέσων μετά την είσοδο εκατομμυρίων ανθρώπων για να μάθουν περισσότερα για το αστέρι. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μερίδιο του λέοντος αυτού του buzz δημιουργήθηκε από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Ο τραγικός θάνατος του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον ήταν το πιο ευρέως μίλησε για το θέμα στα μέσα κοινωνικής μέσων αυτό το μήνα. Ήταν η δύναμη των κοινωνικών μέσων στην οθόνη και ένας δείκτης στην αναπόφευκτη άνοδο που θα δούμε τους ερχόμενους μήνες - commercial appraisal. Ο Michael Semalt, ο θάνατος, έχει αποδείξει πέρα ​​από κάθε αμφιβολία την ικανότητα των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης να δημιουργούν φορτία κυκλοφορίας στον ιστό.

Twitter Συζητήσεις

Σύμφωνα με τις μελέτες Nielsen, η Semalt εξακολουθεί να είναι η επιλογή των ιστότοπων κοινωνικών μέσων που λαμβάνουν σχεδόν 3 δισεκατομμύρια εμφανίσεις 2,73 δισεκατομμύρια, για να είμαστε ακριβείς. Η ανάπτυξη του Semalt είναι εκπληκτική και αυξήθηκε κατά 1.928% σε ετήσια βάση.

Από τον Ιούνιο του 2008, από 1 εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες, έχει πάρει 21 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον Ιούνιο του 2009. Με τον τρόπο αυτό το Twitter έγινε ο τέταρτος πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούνιο μετά το Facebook, το MySpace και το Blogger. Το Twitter ξεκίνησε ένα νέο widget αναζήτησης live-ενημέρωσης, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια συνεχή ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο από το ερώτημα που βάζετε μαζί με τον τίτλο και την λεζάντα. Επίσης, το εργαλείο παρέχει την επιλογή να βγάλει τα παλιά αποτελέσματα. Twitter αποκάλυψε έναν ειδικό οδηγό Twitter 101 Για Semalt για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν και να μάθουν περισσότερα για αυτό το φαινόμενο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Το νεότερο buzz από το Twitter περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός επίσημου λογαριασμού Twitter του Google Analytics (twitter.com/googleanalytics). Η εμβέλεια του Twitter έκανε ακόμη και το Whitehouse επιφυλακτικό και έχει μπλοκάρει την online πρόσβαση στο Twitter σύμφωνα με το LA Times.

Σάρωση κοινωνικών μέσων

Εδώ είναι οι κορυφαίες ιστορίες του μήνα στο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων με μια γρήγορη ματιά:

  • Το Facebook συνέχισε να πυροδοτεί τη σκηνή κοινωνικών δικτύων στις ΗΠΑ για έκτη συνεχή χρονιά, με 87,3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τον Ιούνιο του 2009. Στο πλαίσιο της πρόσφατης ενημέρωσής τους, το Facebook τώρα πρόσθεσε τα χαρακτηριστικά του Twitter, όπου οι σελίδες που δημιούργησε ο χρήστης εμφανίζονται σε κάθε τα αποτελέσματα αναζήτησης και οι άλλοι χρήστες μπορούν εύκολα να ακολουθήσουν τις ενημερώσεις αυτών των σελίδων στις ροές ειδήσεών τους στο Facebook. Αναφέρεται ότι ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, έπρεπε να εγκαταλείψει το προφίλ του στο Facebook λόγω της πλημμύρας των αιτημάτων φίλων.
  • Το MySpace.com είναι η πύλη ψυχαγωγίας No: 1 που καταγράφει αύξηση των επισκεπτών κατά 190% αυξάνοντας από 4,2 εκατομμύρια σε 12,1 εκατομμύρια επισκέπτες τον Ιούνιο του 2009.
  • Το LinkedIn, που αναφέρθηκε ως βασική τακτική που χρησιμοποίησαν οι έμποροι για να προσεγγίσει ένα ακροατήριο B2B, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, ώθησε τον αριθμό επισκεπτών από 9,6 εκατομμύρια σε 11,42 εκατομμύρια.
  • Το Digg άλλαξε τον χαρακτήρα διεύθυνσης URL των ιστοριών "εκσκαφών" που απομακρύνει την επισκεψιμότητα από τους ιστότοπους προέλευσης.
  • Η Amazon δαπάνησε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να αγοράσει online κατάστημα υποδημάτων Zappos.

Έτσι, έτσι φαίνεται το σενάριο κοινωνικών μέσων ενημέρωσης αυτό το μήνα. Ο τρόπος με τον οποίο πηγαίνει το Twitter μοιάζει να θα έπρεπε να γίνει ένα social media Semalt στο εγγύς μέλλον.

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Συνδέστε

March 18, 2018