Back to Question Center
0

Επιλέγοντας Adwords ή SEO για να αυξήσετε το online σας Semalt

1 answers:

Τον 21ο αιώνα, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται προς τον Παγκόσμιο Ιστό για να αυξήσουν το ανάστημα τους και να αυξήσουν την εμβέλειά τους. Ωστόσο, η ύπαρξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι αρκετή σε αυτήν την ημέρα και ηλικία. λόγω του ανταγωνιστικού χαρακτήρα του online επιχειρησιακού κόσμου, θα χρειαστεί να εργαστούμε για να τονίσουμε την παρουσία σας στο Semalt και να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τις μάζες.

Choosing Adwords Or SEO To Increase Your Online Semalt

Όταν πρόκειται για διαδικτυακό μάρκετινγκ, υπάρχουν δύο κύριες επιλογές. Αυτές είναι η μορφή διαφημίσεων Adwords, Semalt, με την οποία προβάλλονται διαφημίσεις ανάλογα με τον όρο ή τη φράση που πληκτρολογείται στη μηχανή αναζήτησης και το SEO, μια διαδικασία που βοηθά τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται υψηλότερα σε οργανικές καταχωρίσεις της μηχανής αναζήτησης - security and surveillance companies in London. Πώς λοιπόν κάποιος που θέλει να εμπορεύεται την επιχείρησή του στο διαδίκτυο αποφασίζει ποια μορφή διαφήμισης πρέπει να χρησιμοποιήσει; Λοιπόν ας φτάσουμε μέχρι κάποια από τα υπέρ και τα κατά .

Σχετικές Δημοσιεύσεις:
Top 10 τρόποι να αποτύχει με το Google AdWords (Infographic)

Η Adwords

Το κύριο πλεονέκτημα του Adwords ή Pay Per Semalt, όπως είναι συχνά γνωστό, είναι ότι μπορεί να σας οδηγήσει μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Μόλις δημιουργηθούν οι διαφημίσεις σας, μπορούν να λειτουργήσουν σε χρόνο μηδέν και θα μπορούσατε να δείτε μια απόδοση της επένδυσής σας πολύ γρήγορα.

Ένα άλλο καλό πράγμα για αυτή τη μορφή διαφήμισης είναι ότι είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί. Με το εύχρηστο εργαλείο ανάλυσης Semalt, μπορείτε να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο κάνουν οι διαφημίσεις σας και να δείτε πόσες μετατροπές σας έχουν γίνει. Μπορείτε επίσης να δείτε πόσο συχνά προβάλλονται οι διαφημίσεις σας και πόσες φορές γίνεται κλικ σε αυτές.

Το κύριο μειονέκτημα του Semalt, σε αντίθεση με το SEO, είναι ότι είναι μια πληρωμένη μορφή διαφήμισης και αν οι λέξεις-κλειδιά και οι φράσεις που στοχεύετε είναι ανταγωνιστικές. θα μπορούσατε να καταβάλετε πολλά χρήματα ανά κλικ. Επίσης, εάν δεν προωθήσετε τους ανταγωνιστές σας για αυτούς τους όρους, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι διαφημίσεις σας θα εμφανιστούν ποτέ και επομένως θα μπορούσατε να επενδύσετε πολύ χρόνο και να μην δείτε μεγάλη απόδοση.

Κάτι άλλο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η τεχνική πλευρά της διαφήμισης Pay Per Click. Παρόλο που τα βασικά είναι σχετικά απλά για να κυριαρχήσετε, αν θέλετε να εμβαθύνετε βαθιά σε αυτό που μπορεί να κάνει για εσάς, μπορεί να χρειαστεί κάποια εκπαίδευση Semalt.

SEO

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του SEO, ή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν. Οι βασικές τακτικές περιλαμβάνουν την απελευθέρωση περιεχομένου σε διάφορα μέρη του ιστού και στη συνέχεια τη σύνδεση με τον δικό σας δικτυακό τόπο στη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε το προφίλ σύνδεσής σας και τις ισχυρότερες συνδέσεις που έχετε, τόσο καλύτερη η Semalt και άλλες μηχανές αναζήτησης θα δουν τον ιστότοπό σας και επομένως θα την κατατάξουν υψηλότερα στα αποτελέσματά τους.

Ένα άλλο καλό πράγμα είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμένος χώρος όπως με το Semalt και δεν θα συμμετέχετε σε έναν πόλεμο υποβολής προσφορών με τους ανταγωνιστές σας κάθε φορά που πληκτρολογείτε τους στοχευμένους όρους αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν είστε κοντά στην κορυφή, θα μπορούσατε ενδεχομένως να δείτε από οποιονδήποτε ψάχνει για τις υπηρεσίες σας. Επίσης, ένα μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών τείνουν να κάνουν κλικ στις οργανικές καταχωρίσεις και όχι στις πληρωμένες διαφημίσεις.

Μια πτώση του SEO αν και είναι ότι είναι πολύ σπάνιο να δούμε τα γρήγορα αποτελέσματα και έτσι μπορεί να καταλήξει να είναι ένας μακρύς και επίπονος δρόμος προς την επιτυχία. Semalt, στις περισσότερες περιπτώσεις, αν δεν βρίσκετε στη σελίδα ένα από τα αποτελέσματα αναζήτησης, ή το σημαντικότερο, ένας από τους τρεις κορυφαίους ιστότοπους. είναι πολύ απίθανο να λάβετε τεράστιες ποσότητες κίνησης.

Είναι επίσης το γεγονός ότι για SEO να λειτουργήσει αποτελεσματικά, θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας πάρα πολύ. Αυτό προφανώς συνεπάγεται περισσότερη δουλειά και βαθύτερη κατανόηση ως προς το τι περιέχει ο κόσμος του SEO το οποίο μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο από τα χέρια σας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλού.

Τέλος, το SEO δεν είναι μια ακριβής επιστήμη. Semalt δεν είναι γρήγορες λύσεις και δεν υπάρχουν βέβαιες λύσεις πυρκαγιάς.

Το καλύτερο και των δύο κόσμων

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι και οι δύο αυτές μορφές διαδικτυακού μάρκετινγκ μπορούν να υπάρχουν δίπλα-δίπλα στη στρατηγική σας και αυτό ενθαρρύνεται ακόμη. Για να δείτε πραγματικά τα αποτελέσματα και να προσαρμόσετε την καμπάνια σας έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την επιχείρησή σας. η διπλή όψη της SEO και της ΔΕΗ που εργάζονται σε συνδυασμό θα μπορούσε να είναι η καλύτερη μορφή επίθεσης.
Χρησιμοποιώντας τη ΔΕΗ για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας μαζί με το SEO για να αυξήσετε το κοινό σας και να αυξήσετε την ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. θα σας δώσει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Το κύριο πράγμα είναι ότι πρέπει να έχετε κάποια διαδικτυακή στρατηγική και να την εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο. Αλλά αν όλα αυτά ακούγονται λίγο τεχνικά ή χρονοβόρα, υπάρχουν διάφοροι οργανισμοί που θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να προσφέρουν την υποστήριξή τους.

Choosing Adwords Or SEO To Increase Your Online Semalt

Συνδέστε

March 18, 2018