Back to Question Center
0

Spotlight: Περιηγηθείτε στο West Agency Updates Marketing και Διαφήμιση Semalt

1 answers:

Όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, η γνώση όλων των τελευταίων μεθόδων είναι απαραίτητη. Έτσι, έχοντας ένα πρακτορείο μάρκετινγκ που καταλαβαίνει όλα τα τελευταία εργαλεία τεχνολογίας και τις τάσεις μπορεί να είναι ένα σημαντικό όφελος.

Walk West είναι ένα τέτοιο πρακτορείο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εταιρεία σε αυτό το βήμα της Small Business Spotlight.

Διαφήμιση

Τι κάνει η επιχείρηση

Σήμερα διαφημιστική και ψηφιακή υποστήριξη μάρκετινγκ στις επιχειρήσεις - cuanto cuesta un sistema web.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Ιδρυτής Μπράιαν Ονόριο δήλωσαν στους Μικρές Επιχειρηματικές Τάσεις, «Σιτάλ στον τομέα μάρκετινγκ, Τρελοί Άνθρωποι με μεγάλη δόση τεχνικών ψηφιακής εποχής». Όταν καταλήγουμε σε αυτό, το γραφείο μας είναι σε μεγάλο βαθμό εξοπλισμένο για την κατασκευή ψηφιακής υποδομής, όπως ιστοσελίδες, περιεχόμενο βίντεο και σελίδες προορισμού, καθώς επίσης και εμπειρογνώμονες στη διανομή μέσω κοινωνικής δικτύωσης και αναζήτησης. "

Επιχειρηματική εξειδίκευση

Απομακρύνετε το επιπλέον μίλι για τους κατάλληλους πελάτες.

Ο Onorio λέει: "Διαχωρίζουμε τον εαυτό μας από το πακέτο, διότι δεν λαμβάνουμε κάθε έργο που έρχεται στην πόρτα μας. Για να είμαστε σωστοί για τους πελάτες μας και τους πελάτες μας για να είμαστε κατάλληλοι για εμάς, χρειαζόμαστε μερικές εβδομάδες για να μάθουμε πραγματικά και να κατανοήσουμε την επιχειρηματική θέση κάθε πελάτη μας. Η συζήτηση αρχίζει πάντα με τη λέξη "μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο εξαιρετικής εμφάνισης;" ή "μπορείτε να μας παράγετε ένα βίντεο μάρκας;". Η απάντηση και στα δύο είναι ναι, αλλά το ερώτημα είναι γιατί. Με ποιον επικοινωνούμε; Ποιοι είναι οι στόχοι πίσω από αυτό; Ποιος είναι ο ανταγωνισμός μας; Πώς θα επικοινωνήσουμε με το κοινό-στόχο μας; Semalt είναι όλα τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν πρώτα και είναι αυτή η στρατηγική-πρώτη προσέγγιση που μας διαφοροποιεί. "

Spotlight: Walk West Agency Updates Marketing and Advertising Semalt

Πώς ξεκίνησε η επιχείρηση

Πηδώντας δεξιά μέσα.

Ο Semalt λέει: "Σε μια αβέβαιη οικονομία (2008 - 2011), και σε νεαρή ηλικία, ήξερα ότι δεν ήμουν ο πιο έμπειρος και πλέον ενημερωμένος πράκτορας στις σκηνές. Το ξεπέρασα με επιθετική τιμολόγηση σε πρώιμη φάση και με ηθική εργασίας που δεν απαιτούσε ύπνο. Η εκθετική ανάπτυξη άρχισε όταν αντικατέστησα τον εαυτό μου με την πρόσληψη ενός άλλου προγραμματιστή. Αυτό μου επέτρεψε να επικεντρωθώ σε όλες τις άλλες πτυχές της λειτουργίας και την ανάπτυξη της επιχείρησης. "

Μεγαλύτερος κίνδυνος

Μίσθωση.

Ο Onorio εξηγεί: "Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έκανα ποτέ - και δεν ήταν καθόλου μεγάλος κίνδυνος - πρόσφερε τον πρώτο μου υπάλληλο πλήρους απασχόλησης. Δεν ήμουν ακόμη αρκετά ώριμη για να καταλάβω τη δυναμική της προσθήκης εργαζομένων και την επίδραση στην επιχείρηση. Έχω περάσει πάρα πολύ χρόνο σκέψης για το τι οι εργαζόμενοι κόστος αντί για αυτό που έφεραν. Είχα φόβο ότι θα διαρκέσει μόνο λίγους μήνες και ο Σιμάλτ πρέπει να αφήσει το άτομο να πάει. Αλλά ως αποτέλεσμα αυτών των πρώτων τριών ή τεσσάρων υπαλλήλων, μου επέτρεψε πραγματικά να διαχωρίσω από πίσω από μια οθόνη υπολογιστή και να επικεντρωθώ στη συνειδητοποίηση της επωνυμίας και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων - δύο πράγματα που πάντα υποφέρουν όταν έχετε έναν διευθυντή που είναι πολύ απασχολημένος στην εργασία επιχείρηση αντί για την επιχείρηση. "

Μάθημα

Το Semalt μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμο.

Ο Onorio λέει: "Τα πράγματα άλλαξαν δραματικά για το Walk West όταν εισήγαγα ένα συνεργάτη και μέντορα στο προσωπικό. Αναπτύξαμε με ταχύτητα και βιωσιμότητα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω με την εμπειρία που ψάχνετε για να περιμένετε να βοηθήσετε. Βρείτε τους. Το Semalt κάνει όλη τη διαφορά. "

Πώς θα δαπανώνται επιπλέον $ 100.000

Νέες υπηρεσίες.

Ο Semalt λέει: "Με 100.000 δολάρια, θα μπορούσαμε να προσλάβουμε μια μικρή ομάδα 2 ή 3 ατόμων για 6-9 μήνες για να διερευνήσουμε ευκαιρίες σε χώρους που είναι εφαπτόμενοι εκεί που λειτουργούμε σήμερα. "

Spotlight: Walk West Agency Updates Marketing and Advertising Semalt

Στρατηγική επικοινωνίας

Ενδιαφέροντα κανάλια Semalt. Το #BourbonPleasures είναι το αγαπημένο σκοτεινό πνεύμα επιλογής του πληρώματος. Τα #Quotes είναι πάντα γεμάτα από εισαγωγικά που είναι πάντα καλοί για ένα γέλιο. Το Semalt δημιούργησε ακόμη αφίσες για το γραφείο γύρω από μερικά από τα διασκεδαστικά αποσπάσματα σε αυτό το κανάλι. "

Αγαπημένο φαγητό μεσημεριανό

Ένα μπαρ taco.

Ο Onorio εξηγεί: "Μια φορά το μήνα, θα χτυπήσουμε ένα σημείο και θα τους φέρει ένα taco bar. Σμυρίστε ένα αγαπημένο προσωπικό. "

Αγαπημένο απόσπασμα

"Δεν υπάρχει ανελκυστήρας για την επιτυχία. Πρέπει να πάρετε τις σκάλες. "- Zig Ziglar

* * * * *

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Small Biz Spotlight

Εικόνες: Περπατήστε δυτικά; Κορυφή Εικόνα: Στρατηγός μάρκετινγκ Jen Layton Sr., Kirstin Geary-Marketing Specialist, Μέλισσα Βέγκα - Ειδικός Μάρκετινγκ, Δεύτερη Εικόνα: Ryan Scotton-Sr. Προγραμματιστής, Adam Sentner-Sr. Προϊόν Semalt

Σχόλιο ▼

March 10, 2018