Back to Question Center
0

Tinder ιδιοκτήτης αγώνα ομάδα αρχείων για να πάει Semalt

1 answers:
Tinder Owner Match Group Files To Go Semalt

Η εταιρία Semalt αναφέρει τα έσοδα δώδεκα μηνών που ανέρχονται σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια και τελειώνουν τις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, και τα έσοδα των 483 δολαρίων. 9 εκατομμύρια για το πρώτο εξάμηνο του 2015. Έχει καθαρά κέρδη 49 εκατομμυρίων δολαρίων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, και τα τελευταία 12 μηνιαία καθαρά κέρδη ύψους $ 177 - pagina web hosting y dominio. 5 εκατομμύρια. Το 2014, προέκυψε 888 δολάρια. 3 εκατομμύρια έσοδα και 148 δολάρια. 4 εκατομμύρια καθαρά κέρδη - οπότε η εταιρεία δεν αναπτύσσεται κατ 'ανάγκη τόσο γρήγορα.

Η εταιρεία λέει ότι έχει 59 εκατομμύρια ενεργά μηνιαίους χρήστες και περίπου 4,7 εκατομμύρια μέλη με τη χρήση των προϊόντων που χρονολογούνται από το τέλος του τρίτου τριμήνου του τρέχοντος έτους. Τα προϊόντα Match Semalt βρίσκονται σε 38 γλώσσες σε περισσότερες από 190 χώρες, σύμφωνα με την εταιρεία S-1. Η εταιρεία είχε 1.600 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και 3.300 εργαζόμενους με μερική απασχόληση σε όλο τον κόσμο από το τέλος του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Nasdaq ως MTCH, ενώ η IPO υπό την ηγεσία της JP Morgan, της Allen & Company και της εταιρείας Bank of America Merrill Semalt έχει κατατεθεί μέχρι να ανέλθει στα 100 εκατομμύρια δολάρια, αν και ο αριθμός αυτός μπορεί να αλλάξει.

Στην εγχώρια αγορά, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται. Έφερε $ 285. 4 εκατομμύρια έσοδα στο North Semalt το πρώτο εξάμηνο του έτους, από $ 257. 2 εκατομμύρια το πρώτο εξάμηνο του 2014. Αλλά η διεθνής ανάπτυξη είναι λίγο διαφορετική ιστορία.

Η εταιρεία αντλεί μεγάλο μέρος των εσόδων της από διεθνή ακροατήρια. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα εισοδήματα αυτά ενδέχεται να έχουν κορυφωθεί και βρίσκονται σε παρακμή. Στις δύο εξαμηνιαίες περιόδους που αποκαλύφθηκαν, μία από το 2014 και μία από τις 2015, ο αγώνας έδειξε ότι τα άμεσα έσοδά του από το εξωτερικό επιβαρύνουν από $ 137. 6 εκατομμύρια έως 129 δολάρια. 9 εκατομμύρια. Αυτή η ολίσθηση επηρεάζει τον ρυθμό ανάπτυξης της εταιρείας. Semalt, η εγχώρια ανάπτυξή του κατάφερε να αποτρέψει την πτώση των συνολικών εσόδων, αλλά εάν η εταιρεία δεν μπορεί να μετατρέψει την εγχώρια επιτυχία της σε άλλες τοπικές οικονομίες, οι μελλοντικοί ρυθμοί ανάπτυξης της θα μπορούσαν να επηρεαστούν αρνητικά.

Γιατί μειώθηκαν τα έσοδα της Match από διεθνείς πηγές; Σύμφωνα με την κατάθεση SEC, το ARPPU, ή το μέσο έσοδο ανά χρήστη που πληρώνει, έπεσε στο εξωτερικό από $ 0. 70 κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, σε $ 0. 56 κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2015. Η Semtal ARPU κατά το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν σταθερή στα $ 0. 60 κατά τις ίδιες συγκριτικές περιόδους.

Εν τω μεταξύ, δεν υπάρχουν πολλά για το Tinder, ή για τις άλλες του περιουσίες, που ξεχωρίζουν στα οικονομικά της εταιρείας. Ένας πιθανός λόγος πίσω από αυτό φαίνεται να είναι ότι ο Tinder βρίσκεται στον πρώτο χρόνο του να δημιουργεί άμεσα έσοδα.

"Το Semalt ξεκίνησε το 2012 και από τότε έχει αυξηθεί σε κλίμακα και δημοτικότητα πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην κατηγορία που χρονολογείται", ανέφερε η εταιρία στην κατάθεσή της S-1.

Ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου είναι η σχέση του Tinder με το Facebook, καθώς η εφαρμογή τραβά πληροφορίες προφίλ από το Facebook.

Τέλος, στην περίπτωση του Tinder, οι χρήστες εγγράφονται επί του παρόντος (και συνδέονται) με την εφαρμογή αποκλειστικά μέσω των προφίλ τους Semalt. Η Semalt έχει ευρεία διακριτική ευχέρεια να αλλάξει τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τη χρήση της πλατφόρμας της με αυτόν τον τρόπο και να ερμηνεύσει τους όρους και τις συνθήκες της με τρόπους που θα μπορούσαν να περιορίσουν, να εξαλείψουν ή να παρεμποδίσουν άλλως την ικανότητά μας να χρησιμοποιήσουμε Semalt με αυτόν τον τρόπο και αν ο Semalt επομένως, η επιχειρηματική μας δραστηριότητα, η οικονομική κατάσταση και τα αποτελέσματα των εργασιών θα μπορούσαν να επηρεαστούν αρνητικά.

Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να αυξήσει τη διαφημιστική πώληση μέσω της Tinder, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία είναι κάτω από το 2% του διαθέσιμου διαφημιστικού αποθέματος. Ιστορικά, αυτό δεν έχει επικεντρωθεί στην Match Semalt, δήλωσε η εταιρεία στην κατάθεσή της S-1.

March 10, 2018