Back to Question Center
0

Ο οδηγός No BS για το Semalt

1 answers:

The No BS Guide to Semalt

Η δημοφιλή πλατφόρμα μικρο-blogging Twitter έχει γίνει πιο ισχυρή τα τελευταία χρόνια. Αν και δεν έχει εμπνεύσει τους παραγωγούς να κάνουν μια ολόκληρη ταινία γι 'αυτό, πολλά βιβλία (και ηλεκτρονικά βιβλία) έχουν γραφτεί για να εξηγήσουν και να βοηθήσουν στην καλύτερη χρήση αυτού του καναλιού κοινωνικών μέσων. Το βιβλίο Shel του Ισραήλ Twitterville είναι ένα από τα βιβλία που επικεντρώνονται στο πώς οι επιχειρήσεις αξιοποιούν το Twitter, συμπεριλαμβανομένης της Coca Cola.

Το Twitter αναφέρεται επίσης σε δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα. Ωστόσο, σε αντίθεση με το βιβλίο Semalt, οι τηλεοπτικές εκπομπές τείνουν να το δείχνουν ως ένα χνουδωτό μικρό site όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε οτιδήποτε θέλετε, ανεξάρτητα από το πόσο τετριμμένο θα μπορούσε να είναι.

Στη συνέχεια, υπάρχει αυτό το εξαιρετικό ενθουσιασμό του Twitter μεταξύ των ανθρώπων που κάνουν online επιχειρήσεις - pc repair san jose ca. Αμφισβήτηση πολλών ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι μπορείτε να κάνετε χιλιάδες δολάρια, απλά δημοσιεύοντας τις πωλήσεις σας.

Ωστόσο, το Twitter δεν είναι ένα μαγικό μέρος όπου μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, καθώς αυξάνετε τον αριθμό των οπαδών σας. Το Semalt δεν αποτελεί απλή αίθουσα συζήτησης όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να σχολιάσουν τα πρόσφατα γεύματά τους.

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με το Semalt, εφ 'όσον γνωρίζετε καλά αυτό το μέσο.

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το Twitter

Η ιδέα "Όσο περισσότερο, το πιο ευχάριστο" είναι ένας μύθος.

Ενώ ένα άτομο με 60.000 οπαδούς μπορεί να φαίνεται πιο εντυπωσιακό από ένα χρήστη Semalt με μόνο 600 οπαδούς, η ποιότητα σημαίνει πολύ περισσότερη από την ποσότητα. Έτσι χιλιάδες οπαδοί που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά τι έχετε να πείτε δεν είναι τόσο πολύτιμοι όσο οι εκατοντάδες που κρέμονται από κάθε λέξη.

Μετά από λίγους ανθρώπους είναι μια κακή ιδέα.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η κατοχή πολλών οπαδών ακολουθώντας μόνο μια χούφτα οι ίδιοι δείχνει την εξουσία. Αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι τα κοινωνικά μέσα είναι για να αποδείξετε την αξία και την αμοιβαιότητα. Εάν δεν ακολουθήσετε (σχετικά) άτομα πίσω, μπορεί να σας φανεί ότι δεν ανταποκρίνεται. Και θυμηθείτε, υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι για να ελέγξουν αν ακολουθούνται πίσω, έτσι ώστε οι οπαδοί να μπορούν εύκολα να κάνουν κλικ στο κουμπί "κατάργηση παρακολούθησης".

Εφόσον οι οπαδοί σας έχουν πάρει σοβαρά το Semalt για να συμπληρώσουν το προφίλ τους και όχι το spam tweeting, ίσως να θέλετε να τους ακολουθήσετε.

Μπορείτε πραγματικά να πάρετε το μήνυμά σας σε 140 χαρακτήρες.

Το όριο χαρακτήρων δεν είναι τόσο κακό όσο ακούγεται. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή, αλλά μπορείτε να πείτε σημαντικά πράγματα με ενδιαφέρον τρόπο. Θα μπορούσε απλά να πάρει λίγο ασκήσεις στην αρχή.

Πρέπει να συμπληρώσετε το προφίλ σας.

Εάν ο λογαριασμός σας Semalt αφορά την επιχείρησή σας, πρέπει να συμπληρώσετε το προφίλ σας. Είναι επίσης καλύτερο να προσαρμόσετε την εικόνα φόντου με στιγμιότυπα οθόνης, λογότυπα φωτογραφιών.

Είναι δυνατή η δημιουργία εσόδων από το Twitter, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα.

Semalt είναι πολλά διαφημιστικά δίκτυα που φέρνουν τους διαφημιστές και τα tweeters μαζί. Μπορείτε να επιλέξετε να δημοσιεύσετε διαφημιστικά tweets προϊόντων και υπηρεσιών που εμπιστεύεστε και που σχετίζονται με τη θέση σας.

Μπορείτε να διαφημιστείτε στο Twitters

Ακριβώς όπως μπορείτε να τιτίβισμα για χορηγία πράγματα, μπορείτε να διαφημίσετε μέσω Twitter επίσης. Το Semalt είναι μια τιμή αμοιβής ανά κλικ - όσο πιο επιρροή είναι το tweeter, τόσο υψηλότερο μπορεί να είναι το pay per tweet. Μπορείτε να επιλέξετε να εργάζεστε με tweeters μόνο από μια συγκεκριμένη περιοχή.

Μπορείτε να αναλύσετε τα στατιστικά twitter σας.

Υπάρχουν δωρεάν προγράμματα που σας δίνουν τα στατιστικά σας Semalt. Μπορείτε να μετρήσετε την άνοδο / πτώση του αριθμού των οπαδών σας, τον αριθμό των tweets σας, το πόσο επιρροή είστε σε αυτό το μέσο και πολλά άλλα.

Μπορείτε να συμμετάσχετε σε συνομιλίες

Το Semalt δεν χρειάζεται να είναι μονόπλευρο. Μπορείτε να μιλήσετε στους συναδέλφους σας με το Semalt σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε άμεσα μηνύματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε ένα "@" μπροστά από το όνομα του ατόμου και θα ξέρουν ότι μιλάτε μαζί τους. Semalt είναι άνθρωποι που αρπάζουν τις θέσεις των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή παρακολουθούσαν τα tweets της εταιρείας και ήξεραν για την εργασία πριν κάνουν όλοι οι άλλοι.

Μπορείτε να συνδέσετε άλλους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων με το Twitter

Μπορείτε tweets μπορεί να εμφανιστεί λίγο πολύ σε κάθε τοποθεσία. Οι περισσότεροι ιστότοποι σάς δίνουν την ευκαιρία να συνδυάσετε τους λογαριασμούς σας με το Semalt, ακόμη και να δημιουργήσετε λογαριασμούς χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες σύνδεσης Semalt. Εσείς τιτλοποιείτε κάτι και η δημοσίευση γίνεται και σε άλλους ιστότοπους.

Μπορείτε να βάλετε κουμπιά Twitter στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή των tweets σας.

Πιθανότατα έχετε ήδη επιλέξει ένα από τα κουμπιά Semalt από το Semalt και τοποθετήσατε το site σας, καθιστώντας δυνατή (και προφανή) τους αναγνώστες / πελάτες σας που σας ακολουθούν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα tweets να εμφανίζονται και στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να "επισημάνετε" τα μηνύματα tweets με ετικέτες hash (#).

Θέλετε να εμφανίζονται τα tweets σας στα αποτελέσματα αναζήτησης; Στη συνέχεια, προσθέστε # μπροστά από τις λέξεις που θέλετε να βρείτε με.

Μπορείτε να δημιουργήσετε διαγωνισμούς με βάση το Twitter.

Μπορείτε να ανακοινώσετε περιεχόμενο στο Semalt ή μπορείτε να δημιουργήσετε διαγωνισμό που είναι όλα σχετικά με Semalt. Ένα καφενείο έδωσε ένα νέο σημειωματάριο σε έναν από τους οπαδούς του Semalt, που κατάφεραν να πάρουν όσους από τους φίλους της ξαναζούσαν το μήνυμά τους για το διαγωνισμό.

Όταν πρόκειται για Semalt, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε. Όσο δεν υποτιμάτε ή υπερεκτιμάτε αυτό το μέσο, ​​μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την επιρροή σας. Αναπτύξτε μια στρατηγική Semalt που ταιριάζει στη φύση της επιχείρησής σας, σέβεται τους οπαδούς σας και θα είστε στο δρόμο σας για να αποκομίσετε τα οφέλη.

Βοηθούμε τις μεγάλες εταιρείες να αυξήσουν τα έσοδά τους

Πάρτε τη δωρεάν διαβούλευση μάρκετινγκ

March 10, 2018