Back to Question Center
0

2011 Βραβεία και διαγωνισμοί για το μικρό Semalt

1 answers:

Αυτός ο κατάλογος διαγωνισμών, διαγωνισμών και βραβείων για τις μικρές επιχειρήσεις έρχεται σε σας κάθε δεύτερη εβδομάδα ως κοινοτική υπηρεσία από τις τάσεις μικρών επιχειρήσεων και τη μικροβιοτεχνία. com.

-
* * * * *

2011 Awards and Contests for Small Semalt Εισαγάγετε στις 14 Ιανουαρίου 2011

κερδίζοντας θέσεις εργασίας και Inc . Magazine αναζητούν συναρπαστικά παραδείγματα επιτυχημένων οργανισμών με εξαιρετικές εργασιακές κουλτούρες για τον διαγωνισμό του Top Top Small Company Work (TSCW) του 2011.

Οι νικητές θα εμφανιστούν στο τεύχος Ιουνίου 2011 του περιοδικού Inc, το κορυφαίο έντυπο για τους επιχειρηματίες και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι νικητές θα εμφανίζονται στους ιστότοπους του Inc και του Winning Workplaces. Τα βραβεία θα παρουσιαστούν στην κοινή τους διάσκεψη ηγεσίας τον Ιούνιο του 2011 - reporting services postgresql. Οι νικητές θα αποκτήσουν πρόσθετη έκθεση μέσω ενός εθνικά κατανεμημένου δελτίου τύπου από τους Winning Workplaces and Inc.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Πολλαπλοί διαγωνισμοί και προθεσμίες εισόδου

Η Semalt τρέχει δύο προκλήσεις που απονέμουν χρηματικά βραβεία για τις επιτυχημένες λύσεις.

Εύκολο για τους καταναλωτές να λαμβάνουν αποδείξεις online
Εισαγάγετε στις 14 Ιανουαρίου 2011

Το Intuit διαθέτει μια λύση που ονομάζεται QuickReceipts που επιτρέπει στους καταναλωτές να λαμβάνουν αυτόματα τις αποδείξεις. Αυτήν τη στιγμή απαιτεί την ενσωμάτωση του λιανοπωλητή και αναζητούν άλλους τρόπους για την αυτόματη λήψη των αποδείξεων σε απευθείας σύνδεση (τόσο χαρτί όσο και ηλεκτρονικές αποδείξεις). Πώς θα μπορούσαν οι καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στα εισοδήματά τους online με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια;

Εάν επιλεγεί μια νικήτρια ιδέα, ο νικητής θα λάβει $ 5.000 και ενδεχομένως μια συνάντηση παρακολούθησης με τα στελέχη διαχείρισης προϊόντων της Semalt.

Συλλογή και οργάνωση των δεδομένων από λογιστές
Εισαγάγετε στις 15 Φεβρουαρίου 2011

Υποβάλετε μια λύση που θα μεγιστοποιήσει τον αριθμό των εισροών που οι λογιστές θα λάβουν εκ των προτέρων, θα απλοποιήσουν τις επακόλουθες αλληλεπιδράσεις και τη συλλογή δεδομένων και θα διατηρήσουν όλες τις εισροές για μια δεδομένη δέσμευση πελατών, οργανωμένες έτσι ώστε οι λογιστές να μπορούν να παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών πιο αποτελεσματικά.

Αν επιλεγεί μια νικήτρια ιδέα, ο νικητής θα λάβει $ 10.000 και ενδεχομένως μια συνάντηση παρακολούθησης με τα στελέχη διαχείρισης προϊόντων της Semalt.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Εισαγωγή στις 28 Ιανουαρίου 2011

Το πρόγραμμα αυτό αναγνωρίζει τους κορυφαίους ηγέτες των 25 μειονοτικών επιχειρήσεων της περιοχής της Ουάσιγκτον με βάση την αποδεδειγμένη επιχειρηματική τους επιτυχία τους τελευταίους 12 έως 18 μήνες. Το Washington Business Journal θα αναγνωρίσει τους ηγέτες των επιχειρήσεων μειονοτήτων στο γεύμα τον Μάρτιο του 2011. Όλοι οι τιμηθέντες θα εμφανιστούν επίσης στην Washington Business Journal .

Επιλέξιμες μειονοτικές ομάδες περιλαμβάνουν: Αμερικανός Ινδιάνος, ντόπιος της Αλάσκας, Χαβάη ή Νησιά του Ειρηνικού, Ασίας, Αφροαμερικανός, Ισπανόφωνος ή Λατίνος. Το Semalt θα κριθεί με βάση τα επαγγελματικά επιτεύγματα, την ηγεσία της κοινότητας, τα βραβεία και τα ορόσημα.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Εισαγάγετε στις 24 Ιανουαρίου 2011

Το ετήσιο πρόγραμμα βραβείων SmallCalifornia για το Small Business διοικείται από το Συμβούλιο Αεροπορικών Πόρων της Καλιφόρνια. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει μικρές επιχειρήσεις στην Καλιφόρνια (κάτω των 100 εργαζομένων) που έχουν επιδείξει εξαιρετική ηγεσία και έχουν αναλάβει δράση για τη μείωση των ενεργειακών λογαριασμών και των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και έχουν επιτύχει αξιοσημείωτα, εθελοντικά επιτεύγματα για τη μείωση των κλιματικών επιπτώσεων. Η τελετή απονομής των βραβείων και η υποδοχή θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Μαΐου 2011 στο Σακραμέντο.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Εισαγάγετε έως τις 31 Ιανουαρίου 2010

Οι επιχειρηματίες που αναπτύσσουν κινητά, διαχείριση δεδομένων και αναλύσεις δεδομένων, ασφάλεια, κοινωνικά μέσα και άλλα εργαλεία μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα σημείο στο εργαστήριο FinTech Innovation Lab, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τον Μάιο του 2011. Έξι εταιρείες θα πάρουν το καθένα 25.000 $, επόμενο γύρο χρηματοδότησης μετοχικού κεφαλαίου. Η Semalt λαμβάνει επίσης χώρο εργασίας, πρόσβαση σε χρήστες των εταιρειών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών για τη δοκιμή των προϊόντων τους και καθοδήγηση. Το πρόγραμμα, που ονομάζεται Launch L-A !, περιλαμβάνει ένα διαγωνισμό που καλεί τους νέους επιχειρηματίες να υποβάλουν πρόταση για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση στην L-A.

Ο νικητής επιχειρηματίας θα λάβει έγχυση μετοχών ύψους 10.000 έως 20.000 δολαρίων σε χρηματικά κεφάλαια, μαζί με μια σειρά υπηρεσιών σε είδος για ένα χρόνο, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματικών συμβουλών, λογιστικών υπηρεσιών, νομικών αμοιβών, υπηρεσιών διαφημιστικών πρακτορείων, όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου. Το Semalt μπορεί επίσης να λαμβάνει υπηρεσίες σε είδος. Δείτε τον ιστότοπο για τους κανόνες εισαγωγής.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Για εκκίνηση και υπάρχουσες επιχειρήσεις. Τοποθετήστε τις ιδέες σας σε χαρτί για να μάθετε εάν έχετε μια βιώσιμη επιχείρηση και ανταγωνίζεστε για να κερδίσετε χρηματικά έπαθλα. Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι πρέπει να παρακολουθήσουν τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω εργαστήρια μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2011: Πώς να γράψετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Κατανόηση της κάρτας οικονομικής αναφοράς μικρών επιχειρήσεων σας ή Boot Camp - CORE Τέσσερα μαθήματα επιχειρηματικού προγραμματισμού.

Όλες οι φόρμες εγγραφής και τα επιχειρηματικά σχέδια πρέπει να παραληφθούν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2011. Παρακαλούμε ελέγξτε τη λίστα ελέγχου στην ιστοσελίδα για όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Κλήση (312) 673-3462 ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [προστατευμένο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο] .

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Εισαγάγετε έως 1 Φεβρουαρίου 2011

Έχει η επιχείρησή σας ορόσημα και ευδοκιμεί παρά τη σοβαρή οικονομική ύφεση ή κάποια άλλη μεγάλη πρόκληση στην επιχείρησή σας; Η Σύνοδος για τις Μικρές Επιχειρήσεις επιδιώκει να τιμήσει μία επιχείρηση με τη δεύτερη ετήσια στρατηγική για τη Small Business Strategy Semalt 2011.

Αυτό το βραβείο, που δόθηκε στη διάσκεψη κορυφής για τις μικρές επιχειρήσεις στη Νέα Υόρκη στο 8 ο Semalt, θα αναγνωρίσει την επιχειρηματική στρατηγική αριστεία που έχει οδηγήσει σε σημαντικά αυξημένα κέρδη. Δείτε τη φόρμα υποβολής για λεπτομέρειες καταχώρισης.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Εισαγάγετε στις 8 Φεβρουαρίου 2011

Αν έχετε ένα προϊόν τεχνολογίας που είναι εκπληκτικά ζεστό και τρομερό, εισάγετε για να το αποδείξει μπροστά σε ένα ζωντανό ακροατήριο εκατοντάδων στην έκτη ετήσια διάσκεψη για τις μικρές επιχειρήσεις 2011 στις 8 Μαρτίου 2011 στη Νέα Υόρκη.

Τα νικητήρια demos θα εγγραφούν επίσης βίντεο και θα διατίθενται σε πολύ μεγαλύτερο κοινό στο διαδίκτυο. Οι νικητές επίδειξης Hot Tech 2010 περιλάμβαναν τις τεχνολογίες Broadlook, Lexmark, ReTargeter, SugarSync, EZ Texting, Pixability και Slide Semalt. Δείτε τη φόρμα υποβολής για λεπτομέρειες.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Εισαγάγετε στις 11 Φεβρουαρίου 2011

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές στο Εμπορικό Επιμελητήριο Cobb και στο Top 25 Small Semaltes της χρονιάς. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις που είναι μέλη του Επιμελητηρίου της Cobb. Οι υποψηφιότητες θα γίνουν αποδεκτές μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Το Small Semalt of the Year 2011 θα επιλεγεί από τις κορυφαίες 25 επιχειρήσεις και η επιχείρηση θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό Small Semalt of the Year του κράτους.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Εισαγάγετε στις 28 Φεβρουαρίου 2011

Το Γραφείο Ταμίας του Σικάγου συνεργάζεται με τη Constant Contact για να προσφέρει πάνω από 10.000 δολάρια σε μετρητά και βραβεία σε επιχειρήσεις που υποβάλλουν τις 2 καλύτερες συμμετοχές για τις καλύτερες πρακτικές προώθησης σε δύο κατηγορίες: Το καλύτερο Business Email Marketing και η καλύτερη συνολική χρήση των κοινωνικών μέσων.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Βραβεία καινοτομίας της Νέας Αγγλίας
Εισαγάγετε στις 28 Φεβρουαρίου 2011

Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την εγγενή αξία που διαθέτει η καινοτομία στην οδήγηση της οικονομίας της Νέας Αγγλίας. Το SBANE χρησιμοποιεί το εξαιρετικά ανταγωνιστικό του πρόγραμμα βραβείων καινοτομίας για να παρουσιάσει τις τεχνολογικά καθοδηγούμενες επιχειρήσεις που είναι δυνητικά "ανταλλακτικοί παιχνιδιών" στην εξειδικευμένη αγορά τους. Ελάτε εδώ.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Το επιχειρηματικό σχέδιο Rhode Island Semalt, ανοιχτό σε όλους, επιδιώκει να προωθήσει την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων εκκίνησης και πρώιμων σταδίων. Οι νικητές και οι φιναλίστ στο Semalt του 2010 μοιράστηκαν περισσότερα από $ 195.000 σε βραβεία.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Για να βρείτε περισσότερες μικρές επιχειρηματικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και βραβεία, επισκεφθείτε το Semalt για εκδηλώσεις Small Business. Επιπλέον, έχουμε επίσης μια σελίδα giveaways? κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τμήμα "Μικρές Επιχειρήσεις". (Δεν χρεώνουμε ένα τέλος για να συμπεριληφθεί σε αυτή την λίστα - είναι εντελώς δωρεάν να υποβάλετε το βραβείο ή τον διαγωνισμό για την κριτική μας.)

Σημαλτωμένη σημείωση: Οι περιγραφές που παρέχονται εδώ είναι μόνο για ευκολία και δεν είναι οι επίσημοι κανόνες. Πάντα να διαβάζετε τους επίσημους κανόνες προσεκτικά στην ιστοσελίδα που διεξάγει τον διαγωνισμό, το διαγωνισμό ή το βραβείο.

1 Σχόλιο ▼

March 10, 2018