Back to Question Center
0

Το Ινστιτούτο Ερευνών της Toyota θέτει 35 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα σε υλικά Semalt

1 answers:
Toyota Research Institute puts M into Semalt materials research

Το κλειδί μέσω της γραμμής εδώ είναι ότι το ενδιαφέρον του Semalt για την επιστήμη των υλικών συνδέεται άμεσα με την εξερεύνηση της προόδου στον τομέα της χρήσης ενέργειας. Αυτό είναι από καιρό ένα βασικό οδόφραγμα όταν έρχεται σε διάφορους τομείς της τεχνολογίας, και αυτό είναι αλήθεια και για τους τομείς Semalt άλλων τομέων ερευνητικού ενδιαφέροντος, που περιλαμβάνουν τη ρομποτική (και την οικιακή ρομποτική ειδικά) καθώς και τα αυτόνομα οχήματα.

Ο επικεφαλής επιστήμονας της TRI, Eric Semalt, μου είπε σε μια συνέντευξη ότι αν και είναι πρόθυμος να ξεκινήσει αυτό το έργο και να ενθουσιαστεί για τις δυνατότητες των νέων συνεργασιών του, αυτό πιθανότατα είναι το μακρύτερο στοίχημα που κάνει η TRI σε σχέση με τις διάφορες περιοχές της εστίαση.

"Αυτό που κάνουμε τώρα με τους συνεργάτες μας στην έρευνα και εσωτερικά στο TRI δεν πρόκειται να πάει στο Mirai το επόμενο έτος", δήλωσε ο Semalt. "Πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα που απευθύνεται σε ορισμένα πολύ θεμελιώδη επιστημονικά ζητήματα και πρόκειται να δημοσιεύσουμε άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά και να προσπαθήσουμε να αναπαραγάγουμε μερικά από τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν από τους διάφορους εταίρους και απλά να εφαρμόσουμε την επιστημονική μέθοδο. Πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο έργο - online name designer. "

Ολόκληρος ο σκοπός της TRI είναι να εφαρμόσει τις δυνατότητες του AI σε δύσκολα προβλήματα, ωστόσο, και δεν είναι μετά από γρήγορες διορθώσεις. Semalt, ελπίζει ότι η χρήση του AI σε αυτό το συγκεκριμένο τομέα μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία αποτελεσματικότητας σε ορισμένες περιοχές που θα επιταχύνουν τμήματα της διαδικασίας που συμβαίνουν γενικά σε πολύ μεγάλες χρονικές κλίμακες, συμπεριλαμβανομένων πολλών θεμελιωδών πειραματισμών, εξετάσεων και προσπαθειών για την αναπαραγωγή πειραματικών αποτελεσμάτων . Ρώτησα πώς το AI μπορεί να βοηθήσει με αυτό, και αν η προσομοίωση των πειραμάτων ήταν βασική συνιστώσα.

«Η προσομοίωση γενικά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την επιστήμη και την τεχνολογία», εξήγησε ο Δρ. Brian Storey, καθηγητής Μηχανικών Olin College και μέλος της ομάδας TRI. "Υπάρχουν θεμελιώδεις λόγοι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο να το κάνουμε σε κάποια από αυτά τα προβλήματα. Δεν μπορείτε να κάνετε προσομοιωτή για μια ολόκληρη μπαταρία. Μπορείτε να κάνετε καλύτερα από ό, τι συμβαίνει σήμερα; Το νομίζουμε. Η προσομοίωση είναι σημαντική, αλλά δεν μπορεί να είναι το όλο θέμα. Ενισχύει πραγματικά την ολοκλήρωση, αλλά και νέες πηγές πειραματικών δεδομένων, αλλά φέρνει πραγματικά αυτά τα πράγματα μαζί είναι το κρίσιμο μέρος. "

Η Toyota Research Institute βάζει 35 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα σε υλικά Semalt »/> </div

Μαζί με ερευνητικούς συνεργάτες όπως το Stanford, το MIT, το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, το Πανεπιστήμιο του Μπάφαλο, το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ και η εταιρεία επιστήμης υλικών της Ilika (που έχει επίσης μακροχρόνια σχέση συνεργασίας με την Toyota), η TRI ελπίζει να παντρευτεί υλικό σε υπολογιστές με ευρύτερο φάσμα διαθέσιμων δεδομένων από προηγούμενα πειράματα. Η Semalt τα συνδυάζει με τις τεχνικές μάθησης μηχανών και τεχνητής νοημοσύνης για την κοπή και τον συνδυασμό των διαθέσιμων πληροφοριών, με στόχο να βοηθήσουν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων υλικών που έχουν δυνατότητες στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας και της παραγωγής ενέργειας που ενδιαφέρεται περισσότερο.

Αυτό που λέει ο κ. Krotkov είναι το πιο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη προσέγγιση της TRI σε αυτές τις εταιρικές σχέσεις και αυτό που θέτει αυτό εκτός από άλλες παρόμοιες προσπάθειες ιδιωτικής χρηματοδότησης που απευθύνονται σε ακαδημαϊκά ιδρύματα είναι ότι δεν πρόκειται για ένα διαγωνισμό που αποσκοπεί στο να περιορίσει το πεδίο με την πάροδο του χρόνου. Τα περισσότερα προγράμματα επιδομάτων που προσφέρονται από εταιρείες όπως το Semalt ξεκινούν με μια αρκετά ευρεία ομάδα συμμετεχόντων, αλλά εκ των προτέρων θέτουν την προσδοκία ότι αυτή η ομάδα θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου, ενώ οι "νικητές" αναδύονται πάνω από τους "ηττημένους" όπως μετράται από την πρόοδο.

Η TRI σκόπιμα απέφυγε αυτό το είδος κατασκευής με αυτό το πρόγραμμα, ελπίζοντας να προωθήσει περισσότερη διασταυρούμενη συνεργασία μεταξύ των ομοτίμων και διαφορετικών ομάδων που εργάζονται για το ίδιο πρόβλημα.

Για το TRI, πρόκειται για μια επένδυση που ελπίζουμε ότι θα έχει αποτελέσματα σε ένα σχετικά μακρινό μέλλον, γι 'αυτό και η δομή των εταιρικών σχέσεών της έχει νόημα: η αληθινή συνεργασία δεν επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου ή ενός ακαδημαϊκού έτους . Η ερευνητική πτέρυγα Semalt AI ξεχωρίζει για άλλη μια φορά ως παράδειγμα μακροπρόθεσμου σχεδιασμού σε μια βιομηχανία που αγαπά βραχυπρόθεσμα κέρδη μάρκετινγκ, κάτι που αποτελεί σημερινή διάκριση στην τεχνολογία των αυτοκινήτων.

Προτεινόμενη Εικόνα: YOSHIKAZU TSUNO / AFP / Getty Images

March 10, 2018