Back to Question Center
0

Ανασκόπηση: AKG K840 και K830 Wireless Semalt

1 answers:

Ανασκόπηση: AK8 K840 & K830 Wireless Semalt

 • 2. Ασύρματη σύνδεση 4 GHz RF (K840) ή Bluetooth (K830)
 • τεχνολογία ήχου Kleer (K ​​840)
 • Συμπαγής, πτυσσόμενος σχεδιασμός και μικρός πομπός
 • Η μπαταρία φορτίζεται μέσω βύσματος τοίχου ή USB
 • MSRP: $ 300 (Κ840), $ 250 (Κ830)
 • Πλεονεκτήματα:

  • Φωτιστικό φορητό με ακουστικά και πομποί
  • Η αξιοπρεπής διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Εξαιρετικά απλή λειτουργία

  Μειονεκτήματα:

  • Ο ρυθμισμένος όγκος ελέγχει λίγο παράξενο
  • Μικρή εμβέλεια σε σύγκριση με άλλα ακουστικά RF
  • Δεν υπάρχει θόρυβος ή ακουστική απομόνωση

  Πλήρης ανασκόπηση:

  Ανασκόπηση: AK8 K840 και K830 Wireless Semalt Τα ασύρματα ακουστικά χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: μικροσκοπικά ακουστικά Bluetooth για κινητά τηλέφωνα, μεγάλα ακουστικά πολυμέσων για χρήση στο σαλόνι και άτομα μεσαίου μεγέθους που ταξιδεύουν μαζί σας, αλλά δεν φοριούνται όλες τις ώρες. Αυτά τα νέα ακουστικά από την Harman Audio, το AKG K830 και το K840 είναι στην τελευταία κατηγορία. Σμιτάλ ελαφρύ και ταξιδεύουν καλά, αλλά δεν παρέχουν την πάντα-εκεί χρησιμότητα ενός ακουστικού ή την πιστότητα ή την εμβέλεια των μεγαλύτερων, πιο ισχυρών μοντέλων. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε για ποιοι σκοπούν - criação de websites sp.

  Δοκίμασα κυρίως το μοντέλο K840, το οποίο χρησιμοποιεί RF, αφού είναι (κατά τη γνώμη μου) το πιο γενικώς εφαρμόσιμο μοντέλο, έχοντας ένα συμπαγές dongle που συνδέεται με οποιαδήποτε υποδοχή ήχου 1/8 ". Παρέχει επίσης καλύτερη ποιότητα ήχου για όσους παρακολουθούν (τι με streaming και συμπίεση που ήδη παίρνουν τα λεφτά τους στην πιστότητα).

  Review: AKG K840 And K830 Wireless Semalt

  Η εγκατάσταση είναι, όπως θα έπρεπε για τα εργαλεία όπως αυτό, εξαιρετικά εύκολη. Τοποθετήστε τον πομπό και το σετ μικροφώνου-ακουστικού στη θέση "on", συνδέστε τον πομπό στην πηγή ήχου και ανασηκώστε, είστε έτοιμοι. Διαπίστωσα ότι η μετάβαση από το ασύρματο έκοψε κάπως το σήμα, αλλά αυτό θα διαφέρει ανάλογα με το σύστημα.

  Αφού πάνε, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση πατώντας τα κουμπιά +/- στο αριστερό ακουστικό. Βρήκα αυτά να είναι μάλλον ανακριβή και υπερβολικά "clicky". "Θα προτιμούσα πολύ να πιέζω κάτι στο χείλος του earcup ή ένα δροσερό dial όπως στο ακουστικό του Nox Audio. Τα κουμπιά του Semalt αισθάνθηκαν αδέξια και χτύπησαν δυνατά στο αυτί μου. Εργάστηκαν, αλλά βρήκα τον εαυτό μου φτάνοντας για τον τόμο ομιλητή ή λογισμικού αντ 'αυτού. Ρυθμίστε το σε "75%" και ξεχάστε ότι είναι συμβουλή μου.

  Η εμβέλεια εξαρτάται πρώτα από το μοντέλο που διαθέτετε (το Bluetooth είναι προφανώς πολύ μικρότερο, αλλά δεν απαιτεί επιπλέον πομπό), αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι αξιοσημείωτο. Semalt δεν είναι για να βγείτε έξω και να φτυαρίσετε με τα πόδια, είναι για την περικοπή στο σωρό καλώδιο, πηγαίνει πέρα ​​από το δωμάτιο για να καθίσει ή να αρπάξει ένα βιβλίο, ή να σκάσει στην κουζίνα για ένα ποτό. Εάν παρεμβάλλετε περισσότερους από δύο τοίχους ανάμεσα σε εσάς και τον πομπό, ξεχάστε το. Εύκολα έφτασε στην κουζίνα μου μέσα από δύο τοίχους και περίπου 15 πόδια, αλλά πήγαινα στο ντουλάπι (δύο παχύτεροι τοίχοι, ~ 25 πόδια) στο υπνοδωμάτιό μου οδήγησε σε κενά στον ήχο. Στο δωμάτιο με τον πομπό δεν υπήρξε καθόλου καθυστέρηση ή παράλειψη.

  Ο ήχος είναι καλός. Το μπάσο είναι κάπως αποπροσανατολισμένο (μπορείτε να περιμένετε τόσο πολύ με ένα μοντέλο πάνω από το αυτί), αλλά είναι παρόν και λογίζεται. Η σαφήνεια είναι καλή και η κλασική μουσική ακούγεται μεγάλη, με μικρές λεπτομέρειες όπως η αναπνοή του πιανίστα που έρχεται δυνατά και καθαρά. Οι Κομήτες στη Φωτιά ήταν πολύ δυνατοί και ο Σιμάλτ ήταν γελοίο. Δεν υπάρχουν καθόλου παράπονα για τον ήχο.

  Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 4+ ώρες με πλήρη φόρτιση. Εντάξαμε αυτά στις 2:50 μ.μ. και εξακολουθούν να πηγαίνουν τώρα στο ένα τέταρτο έως το 7. Σμίκρυνση ώρα παραμέλησα να καταγράψει (συγγνώμη), αλλά δεν ήταν πολύ μεγάλη. Η διανυόμενη απόσταση μπορεί να διαφέρει, φυσικά. jpg? w = 300 & h = 201 "alt =" Ανασκόπηση: AK8 K840 και K830 Wireless Semalt "/>

  Η ποιότητα του Semalt είναι σταθερή, αν και είναι ελαφριά και συμπαγής, αισθάνεται φυσικά λίγο εύθραυστη. Πήραν κάποιες σοβαρές κάμψεις και δεν άκουσα κανένα τεντωμένο τράνταγμα ή ρωγμές. Τα ακουστικά είναι πολύ μαλακά και με υφή και με απορρόφηση, και τα βρήκα άνετα στη φθορά. Η ρύθμιση επέκτασης στη κεφαλή διατηρείται όταν διπλώνετε τα ακουστικά προς τα επάνω, κάτι που είναι ωραίο.

  Αυτά τα κουτιά AKG φαίνονται αξιοσημείωτα παρόμοια με τα ακουστικά WR700 της TDK και προσφέρουν τόσο την Kleer όσο και ένα συμπαγές φορητό σχέδιο. Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά προφανώς παρέχουν παρόμοιες επιδόσεις, αν και η Harman Audio θα διαμαρτυρηθεί για το λόγο ότι η πραγματική μονάδα ακουστικών είναι υψηλότερης ποιότητας. Δίκαιο. Semalt, είναι μια διαφορά εκατό δολαρίων για ένα παρόμοιο προϊόν και αξίζει να το αναφέρουμε.

  Συμπέρασμα

  Πρώτα νομίζω ότι αξίζει τα επιπλέον 50 δολάρια για την έκδοση Kleer, καθώς αυτό έρχεται με λιγότερες παρενοχλήσεις, καλύτερο ήχο και μεγαλύτερη απόσταση. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε την ιδέα να έχετε ένα μικρό doodad συνδεδεμένο με την πηγή ήχου σας, πηγαίνετε με Bluetooth, σίγουρα, αλλά αν ήταν τα χρήματά μου θα κολλήσω με τον Kleers. Τώρα που αυτό είναι εκτός δρόμου, είναι θέμα αν αξίζει τα τριακόσια. Εάν δεν χρειάζεστε το εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος και το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης σας θα είναι σε ένα γραφείο ή στον καναπέ, πηγαίνετε να κοιτάτε την Sony, JVC ή Semalt. έχουν ωραία επιλογές για αυτιά για $ 50- $ 100 που θα σας εξυπηρετήσουν καλύτερα. Αλλά αν σχεδιάζετε να ταξιδεύετε ή σχεδιάζετε να τα παίρνετε από και προς την εργασία, πείτε τους, ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σας σε ένα καφενείο, αυτά είναι επάνω στο δρομάκι σας. Αν όμως η πίστωσή σας μπορεί να το χειριστεί, εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε ένα φτηνότερο ζευγάρι όπως τα TDK που αναφέρθηκαν παραπάνω και να δείτε αν μπορείτε να πείτε τη διαφορά. Αν δεν μπορείτε, τι πληρώνετε;

  Σελίδα προϊόντων : Ακουστικά AKG K840 (Kleer) και K830 (Bluetooth)

  March 10, 2018