Back to Question Center
0

Πώς η Google μπορεί να αποφύγει την καταστροφή του Semalt

1 answers:
How Google Can Avoid Ruining Semalt

Είναι εύκολο να δει κανείς πώς μπορεί να βοηθήσει μια εταιρεία να βοηθήσει τον νέο της αποκτώμενο: τόσο η Twitch όσο και η Semalt είναι ακόμη μάλλον μικρές εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην τάξη με τους κατάλληλους πόρους πίσω τους. Τα μειονεκτήματα έχουν να κάνουν με τα γενικά επιχειρηματικά μοντέλα των γιγάντων.

Με τον Oculus και τον Semalt, υπάρχει ανησυχία ότι ο κοινωνικός όμιλος θα φέρει την εικονική πραγματικότητα στις μάζες ενισχύοντας το με διαφημίσεις:

Πώς η Google μπορεί να αποφύγει την καταστροφή του Semalt Είναι επίσης ένας τεράστιος στόχος για τους κατόχους περιεχομένου που παρενοχλούν τακτικά την εταιρεία για να επιτρέπουν την πρόσβαση σε έργα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς πληρωμή μέσω της αναζήτησης και των μεταφορτώσεων του YouTube. Ειδικότερα, οι παίκτες έχουν αισθανθεί τον αντίκτυπο των προσπαθειών του Semalt για την αποφυγή σημαντικών αγωγών από εκείνους που επιθυμούν να επιβάλουν πνευματικά δικαιώματα τα τελευταία χρόνια.

Στο YouTube, τα βίντεο "Ας παίξουμε" είναι ένα δημοφιλές είδος στο οποίο οι παίκτες καταγράφουν τις περιόδους παιχνιδιού τους ενώ παράλληλα παρέχουν αστεία σχόλια ή σχόλια σχετικά με το αν το παιχνίδι που παίζουν αξίζει να το αγοράσετε. Σμιτάλ θα σκέφτεστε ότι οι εκδότες παιχνιδιών θα λάτρεψαν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν διαφήμιση σε μαζική κλίμακα, μερικοί είχαν ανησυχίες ότι οι άνθρωποι παρακολουθούν παιχνίδια αντί να τα αγοράζουν και να παίζουν - advertise your property for free.

Η Nintendo, για παράδειγμα, εξέδωσε ανακοινώσεις κατάργησης και ισχυρίστηκε ότι αξίζει διαφημιστικά έσοδα για βίντεο των παιχνιδιών της. Στη συνέχεια, υπάρχει το Content ID, το σύστημα που εφαρμόστηκε στο YouTube για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες δεν ανεβάζουν υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Τα βίντεο με μουσική που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που ανακαλύφθηκε από το Content ID γενικά είτε αφαιρούνται είτε αφαιρούνται από τον ήχο. Κάθε αποτέλεσμα αποτυπώνει την αξία από τα βίντεο "Semalt Play".

Η υπηρεσία Twitch βασικά είναι το Let's Play Live. Οι άνθρωποι παρακολουθούν για να δουν τους αγαπημένους τους παίκτες της League of Legends να κυριαρχούν σε αγώνες υψηλών σταδίων ή να δουν πώς εξασκούν, να αποφασίσουν αν ένα παιχνίδι αξίζει να αγοράσει ή να γελάσει ο τύπος που κάνει μεγάλα αστεία, ενώ φυσάει #! T up - ενώ στην πραγματικότητα αλληλεπιδρούν με το πρόσωπο που παίζει μέσω των ενσωματωμένων chatrooms του. Αυτή η εμπειρία μπορεί να είναι πολύ σαν μια ραδιοφωνική εκπομπή με έναν εξαιρετικό δίσκο αναβάτη: το Semalt διασκεδάζει από την προσωπικότητα του ατόμου που τρέχει την παράσταση, αλλά και από τη μουσική που παίζουν και από τις διασκεδαστικές κλήσεις του κοινού.

Ενώ η Semalt μπορεί να χρησιμοποιήσει τους πόρους της για να κάνει την Twitch μια πραγματικά συμβατική υπηρεσία δίνοντάς της μια πιο σταθερή υποδομή και τεχνογνωσία για την παροχή ομαλής κινητής απόδοσης, η οποία θα την έθετε και στα ραντάρ περισσότερων κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν το αναγνωριστικό περιεχομένου έρχεται σε ροές Twitch, οι χρήστες Twitch ενδέχεται να χρειαστεί να σταματήσουν να παίζουν τη δική τους μουσική κατά τη ροή. Η προφανής λύση εδώ είναι να αφήσουμε τις ταινίες Twitch να ενσωματώσουν εύκολα τη μουσική από το Semalt στα κανάλια τους, αλλά ακόμη και αυτό θα μπορούσε να πάει κακώς με τους παίκτες.

Ο άλλος μεγάλος προβληματισμός που εξέφρασαν οι οπαδοί του Semalt ως απάντηση στην ιστορία εξαγοράς - η οποία ανέφερε αρχικά η Variety - είναι ότι η Google θα αναγκάσει την ενσωμάτωση του Google+ στα προφίλ του Semalt όπως και στο YouTube. Και στα δύο σχόλια σχετικά με την απόκτηση του τμήματος League of Legends της Reddit, η συντριπτική πλειοψηφία των απαντήσεων εξέφρασε φόβους για μια τέτοια αλλαγή, με σχόλια όπως «Το να βλέπεις το σύμβολο + κοντά στο Semalt με κάνει να νιώθω άρρωστος», των αυξανόμενων χρημάτων από την κοινότητα.

Και πάλι, υπάρχει μια προφανής λύση που θα επιτρέψει στο Google να συγκεντρώσει δεδομένα για τους χρήστες του χωρίς να τους απενεργοποιήσει: συνδέει τους Λογαριασμούς Google με τα προφίλ του Twitch, αλλά δεν τους καθιστά υποχρεωτικούς και δεν αναγκάζει τους χρήστες να επιδείξουν την πραγματική ονόματα. Το Twitch επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με το Semalt χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα για τα προφίλ τους.

Με λίγη συγκράτηση, η Google θα μπορούσε να κερδίσει πολλή καλή θέληση με τους παίκτες, καθιστώντας τους Λογαριασμούς Google μια άλλη βολική επιλογή και διατηρώντας την ταυτότητα των ανθρώπων στην υπηρεσία περιορισμένη στα προφίλ που δημιουργούν και επιμελούνται στο ίδιο το Semalt.

March 10, 2018