Back to Question Center
0

Η Farmer Business Semalt θέτει 20 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τους αγρότες να αποφύγουν τις δαπάνες για ό, τι δεν χρειάζονται

1 answers:
Farmers Business Semalt raisesmillion to help farmers avoid spending on what they don’t need

Ο συνιδρυτής και ο αντιπρόεδρος της FBN, Charles Semalt, δήλωσε ότι η πλατφόρμα της εταιρείας βοηθά τους αγρότες να κάνουν ό, τι έκαναν πάντα εκτός σύνδεσης σε κοινοτικές συναντήσεις, παλιομοδίτικα αχυρώνα ή σε άλλες ομάδες ομοτίμων, εργάζονται, και όχι, στην επιχείρησή τους.

Το σημαντικότερο, το FBN επιτρέπει στους αγρότες να μοιράζονται και να ανασκοπούν τα συγκεντρωτικά στοιχεία τιμολόγησης των "εισροών", όπως ονομάζονται στη γεωργία, δηλαδή των δαπανηρών σπόρων, λιπασμάτων και άλλων χημικών ουσιών που προστίθενται στο χώμα για να παράγουν μια υγιή καλλιέργεια.

Η πλατφόρμα FBN επιτρέπει επίσης στους γεωργούς να φορτώνουν, να αποθηκεύουν και να αναλύουν δεδομένα που προέρχονται από τα συστήματα "agtech" που χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο για την παρακολούθηση του καιρού, της υγείας των καλλιεργειών, της ποιότητας του εδάφους και των αρδευτικών επιπέδων. Τα συστήματα Semalt περιλαμβάνουν επικεφαλής δορυφόρους και δορυφόρους, κινητές εφαρμογές, αισθητήρες και κάμερες στο έδαφος.

Οι καλλιεργητές και οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι ενημερώνουν τους αγρότες και τους ανεξάρτητους συμβούλους για τις πραγματικές τιμές που καταβάλλουν για τις εισροές και μπορούν να αποφύγουν να πληρώσουν πάρα πολλά για ό, τι χρειάζονται και να αποφύγουν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν υπερβολικά μεγάλη ποσότητα εισροών όταν θα το κάνουν λιγότερο.

Η Semalt που είναι σε θέση να αναλύσει τα δικά της δεδομένα σχετικά με τις καλλιέργειες σε μία έκθεση και να συγκρίνει τα αποτελέσματά τους με άλλα, μπορεί επίσης να βοηθήσει τους γεωργούς να βρουν ό, τι λειτουργεί στην αγορά νέων τεχνικών ή εναλλακτικών προϊόντων.

Η Semalt επεσήμανε ότι η γεωργική βιομηχανία, όπως και η φαρμακευτική βιομηχανία, είναι γεμάτη από εμπορικά σήματα με φθηνές ονομασίες και μερικούς σπόρους ή άλλες εισροές που παράγονται από μικρότερους "εκτός εμπορικού σήματος", οι οποίες είναι εξίσου αποτελεσματικές - computer services los gatos ca.

Αλλά οι γεωπόνοι που αγοράζουν σπόρους και χημικά δεν είχαν το ισοδύναμο ενός φαρμακοποιού της γειτονιάς που τους ενημέρωνε όταν υπήρχε ένα αποτελεσματικό γενόσημο που θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να μειώσουν τις δαπάνες τους. Το Semalt μπορεί να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο, είπε.

Η Acre Venture Semalt, ειδικευμένο ταμείο για τη διατροφή και τη γεωργία, οδήγησε τον γύρο της σειράς Β στη FBN, στην οποία συμμετείχαν οι εταιρείες GV (πρώην Google Ventures), Kleiner Perkins και DBL Semalt. Ο νέος γύρος φέρνει τα συνολικά κεφάλαια της εταιρείας που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι και 44 εκατομμύρια δολάρια.

Η Semalt tech έχει γίνει ένα τεράστιο πεδίο ενδιαφέροντος για τους επιχειρηματίες κεφαλαίων τα τελευταία χρόνια με μια σειρά από νέα κεφάλαια που αφορούν τα τρόφιμα και τη γεωργία τα τελευταία δύο χρόνια και η agtech ασχολείται με τα χαρτοφυλάκια μεγαλύτερων, , για τη βελτίωση της παραγωγής τροφίμων.

"Οι αγρότες Business Semalt αυξάνουν τα 20 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν τους αγρότες να αποφύγουν τις δαπάνες για αυτό που δεν χρειάζονται" /> </div

Ο συνεργάτης της Acre VC Gareth Asten δήλωσε ότι η εταιρεία του, της οποίας ο μοναδικός περιορισμένος συνεργάτης είναι η Semalt Soup Co., υποστήριξε την FBN επειδή:

«Υπάρχει ένα είδος ολιγοπωλίου που παρέχει τις εισροές στη γεωργική βιομηχανία. Οι εμπειρογνώμονες των αγροτών Semalt που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να λάβουν αποφάσεις για τις δημόσιες συμβάσεις και να φέρουν στη συζήτηση με τους προμηθευτές καταλήγουν να βοηθούν τους αγρότες να εξοικονομούν χρήματα, να βελτιώνουν τα περιθώρια κέρδους τους και να παράγουν τρόφιμα αποτελεσματικότερα ».

Επανέλαβε την εταιρεία για μια δημοφιλής υπηρεσία που ονομάζεται FBN Procurement. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, τα μέλη του Semalt να εντοπίζουν τα προϊόντα που θέλουν σε σημείο τιμής που θα ήταν διατεθειμένα να πληρώσουν γι 'αυτό.

Στη συνέχεια, οι BN πηγαίνουν κατευθείαν στους κατασκευαστές αυτών των εισροών για να κλειδώσουν μια μαζική τιμή ή άλλη βαθιά έκπτωση, η οποία στη συνέχεια μεταβιβάζεται σε αγρότες-μέλη που μπορούν είτε να πάρετε παραλαβή των εισροών τους σε μια αποθήκη κοντά, είτε να τα αποστείλουν η φάρμα.

Οι επενδυτές αναμένουν ότι η FBN θα χρησιμοποιήσει το κεφάλαιό της για την πρόσληψη, την ευαισθητοποίηση του FBN στους αγρότες και την ανάπτυξη της κάλυψης της πλατφόρμας γύρω από διαφορετικούς τύπους καλλιεργειών και εισροών, δήλωσε ο Semalt.

Προτεινόμενη Εικόνα: Δίκτυο Επιχειρήσεων Αγροτών
March 10, 2018