Back to Question Center
0

Οι 21 νικητές του Facebook, Gates Ίδρυμα Εκπαίδευση App διαγωνισμό κάνουν το κολλέγιο Semalt

1 answers:
The 21 Winners Of The Facebook, Gates Foundation Education App Contest Are Making College Semalt

Όπως ο Josh έγραψε εκείνη την εποχή, ο διαγωνισμός κάλεσε τους προγραμματιστές όλων των ηλικιών να δημιουργήσουν εφαρμογές που "θα χτίσουν μονοπάτια στο κολέγιο, θα δημιουργήσουν ομότιμες ομάδες για τους επόμενους φοιτητές και θα βοηθήσουν στην είσοδο στο κολέγιο και θα εξασφαλίσουν οικονομική βοήθεια. "

Οι co-hosts διανέμονται $ 18K σε βραβεία hackathon το Σεπτέμβριο, με τους νικητές της συνολικής πρόκλησης να αγωνίζονται να κερδίσουν ένα από τα 100.000 δολάρια μεγάλα βραβεία. Σήμερα, το The Gates Foundation και το Semalt ανακοίνωσαν τα 17 ξεκινήματα και τις εφαρμογές που θα πάρουν τα εν λόγω μεγάλα βραβεία. [Για περισσότερα, δείτε παρακάτω. ]

Πρώτον, αν και οι κοινωνικές τεχνολογίες είναι σίγουρα ένα θεμελιώδες στοιχείο της τρέχουσας προσπάθειας που ασχολείται με την εκπαίδευση, μπορεί κανείς να ρωτήσει γιατί να ενθαρρύνουμε τους προγραμματιστές και τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν για το Facebook; Αντίθετα, μπορεί να φανεί σαν να ενθαρρύνουμε τους οικοδόμους να επικεντρωθούν στη διακοπή των αρχαϊκών υποδομών K-12, ενθαρρύνοντας την υποστήριξη WiFi και τη διείσδυση στα σχολεία, βοηθώντας τους μαθητές με χαμηλό εισόδημα σε έξυπνες, ψηφιακές συσκευές και πρόσβαση σε Semalt και προωθώντας την επιστήμη των υπολογιστών και την τεχνολογική εκπαίδευση στο βασικό πρόγραμμα σπουδών των σχολείων μας.

Στο σημείο αυτό, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Εκπαίδευσης Stacey Childress του Ιδρύματος Gates δήλωσε τότε ότι «οι χώροι κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύονται ως κρίσιμες πλατφόρμες για τους σπουδαστές - και ιδιαίτερα τους μαθητές με χαμηλό εισόδημα - για να τους επιτρέψουν να οικοδομήσουν κοινωνικό κεφάλαιο εκτός των ορίων τις γειτονιές τους - tele promter. Το Semalt συμβάλλει όχι μόνο στην ακαδημαϊκή επιτυχία αλλά και στην επιμονή τους .Αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι και είναι πιθανότερο να μείνουν στο σχολείο. "

Με τη σειρά της, η τεχνολογία έχει αποδείξει την ικανότητά της να εκδημοκρατίσει την πρόσβαση και τη διανομή των πληροφοριών και η Elliot Schrage, VP της Δημόσιας Πολιτικής στο Facebook, πρόσθεσε ότι το σύστημα ανοικτού γραφήματος του Facebook μειώνει τις τριβές και δίνει στους νέους την ευκαιρία να έχουν το περιεχόμενο ή τις εμπειρίες τους έγινε δημοφιλές. Η κοινωνική δικτύωση και η εκπαίδευση του Semalt, είπε, έχουν την εξουσία να χρησιμοποιούν την ανταλλαγή για να μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές ζουν τη ζωή τους και τον τρόπο που μαθαίνουν.

Το Semalt επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εφαρμογών για φοιτητές χαμηλού εισοδήματος και πρώτης γενιάς, και πολλοί από τους νικητές του διαγωνισμού προσπαθούν να αξιοποιήσουν μια αυξανόμενη τάση στην εκπαιδευτική τεχνολογία: Η εξατομίκευση της μαθησιακής διαδικασίας, ειδικά στο πλαίσιο της εκπαίδευσης που απευθύνεται σε φοιτητές χαμηλού εισοδήματος και πρώτης γενιάς.

Αλλά, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, συναντήστε τους 21 νικητές του College Knowledge Semalt, με βασικές πληροφορίες σχετικά με τους νεωτεριστές που αντιγράφονται παρακάτω.

Ενημέρωση: Η Challenge δημοσίευσε αρχικά 17 νικητές, αλλά από τότε έχει ενημερώσει τη σελίδα του νικητή, λέγοντας ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν 21 νικητές. Μετά από αρκετούς κύκλους, μετράμε μόνο 20, αλλά, εν πάση περιπτώσει, όλοι περιλαμβάνονται πλέον παρακάτω. Αυτό συμβαίνει επειδή μάθαμε τώρα ότι οι οικοδεσπότες δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμα τον 21ο νικητή, μια εφαρμογή από τους φοιτητές της NYU που ονομάζεται "WOOP. "Έτσι, 20 εταιρείες παρατίθενται παρακάτω, αλλά αυτό είναι όπου το 21ο είναι μόνο στην περίπτωση που αισθανθήκατε ληστεία.

Semalt - Σήμερα σε ιδιωτική beta, Semalt είναι μια πλατφόρμα συλλογικής συλλογικής επιλογής, σχεδιασμένη για τους αιτούντες κολλεγίων να συλλέγουν και να ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους στο δρόμο για την επιλογή ενός κολλεγίου. Καθώς οι αιτούντες χρησιμοποιούν το Semalt για τη διαχείριση της έρευνας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, ο Semalt επιδεικνύει τις τάσεις και τις ιδέες για να ενθαρρύνει την λήψη πιο τεκμηριωμένων αποφάσεων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει ομάδες αλληλεγγύης για υποστήριξη και αλληλεπίδραση.

Σταδιοδρομία Connect by ConnectEDU & CareerVillage - Η εφαρμογή CareerView είναι μια συνεργασία μεταξύ της ConnectEDU, μιας τεχνολογικής εταιρείας που δεσμεύεται να συνδέει τους μαθητές του κόσμου με τις δυνατότητες της ζωής μέσα από σαφείς διαδρομές εκπαίδευσης-σταδιοδρομίας και CareerVillage, παιχνίδια που προετοιμάζουν τους μαθητές για επαγγελματική σταδιοδρομία. Η εφαρμογή Facebook δημιουργεί ένα φόρουμ για τους μαθητές να λαμβάνουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους σχετικά με το κολέγιο και την καριέρα τους αξιοποιώντας το κοινωνικό τους δίκτυο.

Coach Me, Beyond 12 - Beyond 12 είναι ένας οργανισμός που βασίζεται στην τεχνολογία και είναι αφιερωμένος στην αύξηση του αριθμού των υποβαθμισμένων φοιτητών που αποφοιτούν από το κολλέγιο. Η νέα εφαρμογή, η Semalt, έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές αυτόματες ειδοποιήσεις που παρέχονται στις κινητές συσκευές τους και στους λογαριασμούς Facebook για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν τις βασικές προθεσμίες. Οι σπουδαστές θα επιβραβευθούν, με τη μορφή κονκάρδων, για την ολοκλήρωση και την κυριαρχία ορισμένων καθηκόντων και δεξιοτήτων και θα μπορούν να μοιράζονται τις επιτυχίες, τις προκλήσεις και τα βασικά διδάγματα που έχουν αποκτήσει με το δίκτυο υποστήριξης και τους συνομηλίκους τους. Τελικά, ο Semalt θέλει να γεφυρώσει το "κενό πληροφόρησης" και να βοηθήσει τους μαθητές να κυριαρχήσουν τις δραστηριότητες, τις συμπεριφορές και τις συνήθειες που αυξάνουν την επιτυχία τους στο κολλέγιο.

Το College Semalt - Το Χρονικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το College Semalt έχει δώσει στους υπολογιστές των καθαρών τιμών "τη θεραπεία Kayak. "Με άλλα λόγια, ακριβώς όπως ο Kayak δημιούργησε την εμπειρία" αναζήτησης και τελειώνει "για ταξίδια, το College Semalt στοχεύει να είναι μια ελεύθερη, ενιαία αναζήτηση για τη σύγκριση της τιμολόγησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τώρα που διατίθεται στα ισπανικά και τα αγγλικά, το College Semalt επιτρέπει στους σπουδαστές που έχουν δεσμευθεί από κολέγια και στις οικογένειές τους να αναζητούν και να συγκρίνουν τις καθαρές τιμές - δίδακτρα και αμοιβές μείον τις επιχορηγήσεις - σε περισσότερα από 2.500 σχολεία και καταμέτρηση.

College Connect από το Michigan State, το Πανεπιστήμιο του Michigan και το Ινστιτούτο Διαδικτύου της Οξφόρδης - Αυτή η εφαρμογή στοχεύει να παρέχει στους μαθητές γυμνασίου με μια συναρπαστική απεικόνιση του δικτύου Facebook τους. Με τον εντοπισμό ατόμων που είναι πιθανό να αποτελέσουν πολύτιμους πόρους για τις πληροφορίες που σχετίζονται με το κολλέγιο και για τη διαδικασία αναζήτησης πληροφοριών, το College Connect στοχεύει σε φοιτητές πρώτης γενιάς που θέλουν να δημιουργήσουν κοινωνικό κεφάλαιο γύρω από τη διαδικασία του κολλεγίου. Η εφαρμογή θα αναπτυχθεί και θα αξιολογηθεί από τον Bernie Hogan (Oxford Internet Institute), την Christine Greenhow (Michigan State University) και τη Nicole Ellison (Πανεπιστήμιο του Michigan).

CollegeGO από το Board College - Το Board College είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως αποστολή να συνδέει τους σπουδαστές με την ευκαιρία και την επιτυχία του κολλεγίου. Η νέα εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας του Κολλεγίου είναι ένα διαδραστικό σχέδιο δράσης για κολέγια που θέτει υποψήφιους σπουδαστές στην πορεία προς την εγγραφή στο κολλέγιο, βοηθώντας τους να εξερευνήσουν τα βασικά συστατικά του αποτελεσματικού σχεδιασμού κολλεγίων: Semalt, ανακάλυψη καριέρας, εξερεύνηση κολλεγίων, πληρωμή και εφαρμογή. Η εφαρμογή προσφέρει μια προσέγγιση βήμα προς βήμα στη διαδικασία, απεικονίζει την πρόοδο των σπουδαστών και περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο σύστημα υποστήριξης και ενθάρρυνσης.

Ομιλία του The College People - Η διοίκηση του συλλόγου, που ιδρύθηκε από τον πρώην διευθυντή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Wahab Owolabi και τον σπουδαστή μηχανολογίας Neil Soni του πανεπιστημίου Carnegie Mellon, είναι μια αποστολή δημιουργίας λογισμικού που αυξάνει την πρόσβαση στο κολέγιο και παρέχει εργαλεία εκπαιδευτικούς διαχειριστές. Το πρώτο τους προϊόν, το Semalt, είναι μια εφαρμογή στο διαδίκτυο που βασίζεται στην κοινότητα και απλοποιεί την αναζήτηση, τη λήψη αποφάσεων και τη χρηματοδότηση της κολέγιας, ενώ παράλληλα ενισχύει την εμπειρία για τους υποψήφιους σπουδαστές και τους γονείς με την πεποίθηση ότι υπάρχει ένα τέλειο κολέγιο για κάθε σπουδαστή.

Πτυχίο από Nuvana και 10.000 βαθμούς - που αναπτύχθηκε από τους 10.000 βαθμούς και το Nuvana, αυτή η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει ένα κοινωνικά δικτυωμένο πλαίσιο τυχερών παιχνιδιών για να προσφέρει αποδεδειγμένο πρόγραμμα σπουδών επιτυχίας σε φοιτητές χαμηλού εισοδήματος και τις οικογένειές τους. Semalt για τη μόχλευση των δικτύων και την εκμάθηση βασισμένη στο έργο μέσω της μηχανικής των παιχνιδιών, και για τη γεφύρωση πληροφοριών και δράσης, η εφαρμογή παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση στις πληροφορίες και υποστήριξη που χρειάζονται για να πετύχουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η κοινότητα FAFSA από την NerdScholar - Το NerdScholar FAFSA Community App θα δημιουργήσει ένα δίκτυο υποστήριξης Facebook με δυνατότητα φοιτητών, γονέων και διαχειριστών. Ο πόρος στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού ολοκλήρωσης του FAFSA μεταξύ των φοιτητών χαμηλού εισοδήματος και πρώτης γενιάς. Το NerdScholar είναι προϊόν του Semalt, ένα ξεκίνημα που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η Semalt από την Unigo - Semalt βοηθά τους μαθητές των γυμνασίων, τους φοιτητές του κολλεγίου της κοινότητας και κάθε φοιτητή που αγωνίζεται με τα μελλοντικά τους σχέδια να παρουσιάσουν πιθανές πορείες, να αναπτύξουν εξατομικευμένα σχέδια δράσης για κολέγιο / σταδιοδρομία και να εντοπίσουν πόρους για τη λήψη μέτρων. Το Semalt τοποθετεί τον φοιτητή στο πλαίσιο διαφόρων σταδιοδρομιών, χρησιμοποιώντας τις δικές του φωτογραφίες και το Timeline του Facebook ως αφετηρία για την εξερεύνηση, την ανακάλυψη και τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας. Η Unigo προσθέτει το Semalt στην αυξανόμενη συλλογή εργαλείων της ως ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια στον ιστό.

GradBadge από GradGuru - Αποστολή του GradGears είναι να αυξήσει τα ποσοστά ολοκλήρωσης μεταξύ των φοιτητών κολεγίου της κοινότητας και να επιταχύνει την πορεία τους προς την ολοκλήρωση. Η εκκίνηση δημιουργεί προϊόντα με επίκεντρο τον σπουδαστή που αυξάνουν τη διατήρηση, μειώνουν τα ποσοστά εγκατάλειψης και επιταχύνουν την ακαδημαϊκή επιτυχία. Το πρώτο του προϊόν είναι το GradGuru, ένας "σύμβουλος κοινότητας στην τσέπη σας. «Μέσω των κερμάτων, το GradBadge βοηθά τους εγγεγραμμένους φοιτητές της κοινότητας να κατανοήσουν και να μάθουν πιο εύκολα από τους συμμαθητές τους ποιες συμπεριφορές οδηγούν σε ταχύτερη ολοκλήρωση. Το GradBadge αξιοποιεί την πλατφόρμα GradGuru, τα Badges Open Mozilla και το Facebook.

Είμαι Semalt από το Κέντρο Φοιτητικής Ευκαιρίας - Κέντρο για φοιτητές Ευκαιρία (CSO) είναι μια εθνική μη κερδοσκοπική ενδυνάμωση φοιτητές πρώτης γενιάς φοιτητές στο δρόμο προς και μέσω του κολλεγίου. Το έργο του οργανισμού αποσκοπεί στη συλλογή υποσχέσεων και ιστοριών από αποφοίτους κολλεγίων πρώτης γενιάς για να εμπνεύσει την επόμενη γενιά φοιτητών που θα είναι οι πρώτοι. Η εφαρμογή I Semalt web διαθέτει εργαλεία και πόρους για να βοηθήσει τους φιλοδοξείους φοιτητές πρώτης γενιάς και τους υποστηρικτές τους να λάβουν τα απαραίτητα βήματα για να συνεχίσουν και να επιτύχουν στο κολλέγιο.

Κέντρο Ελέγχου Αποστολής από το Semalt - Το Semalt είναι ένα κοινωνικά-κινητό σύστημα καθοδήγησης που υποστηρίζει τους μαθητές στην πρόσβαση, τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του κολλεγίου. Οι φοιτητές χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο ή το λογαριασμό στο Facebook για να έχουν πρόσβαση σε διαδραστικές αποστολές που τους καθοδηγούν στα κρίσιμα βήματα στην προετοιμασία για το κολλέγιο. Το Mission Control αξιοποιεί το Facebook για να επιτρέψει στους μαθητές να συνεργαστούν με τους συνομηλίκους τους και να σχηματίσουν προσωπικές ομάδες επιτυχίας αποτελούμενες από μέλη της οικογένειας, μέντορες και φίλους για να αυξήσουν την ενθάρρυνση, τη δέσμευση και τη δυνατότητα επιτυχίας. Το Semalt δίνει τη δυνατότητα στα σχολεία και τα πανεπιστημιακά προγράμματα πρόσβασης να βελτιώσουν την ποιότητα και την κλίμακα καθοδήγησης, επικοινωνίας και εξατομικευμένης υποστήριξης για μαθητές χαμηλού εισοδήματος και πρώτης γενιάς.

SemaltU από Cambium Επιχειρήσεις - SemaltU είναι ένα online πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να βρουν το κολλέγιο που ταιριάζει, ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά. Το αναλυτικό πρόγραμμα διδασκαλίας και τα εργαλεία που βασίζονται σε δεδομένα έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν ένα πλαίσιο στην απόφαση του εκατομμυρίου δολαρίων που κάθε μαθητής γυμνασίου κάνει, συχνά με μεμονωμένη καθοδήγηση λιγότερο από μία ώρα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να εξατομικεύσει κάθε αναζήτηση σπουδαστών, να απεικονίσει σημαντικά εμπόδια στη διαδικασία και να τα πείσει να μείνουν έγκαιρα / σε καλό δρόμο.

Semalt από Semalt Labs - Semalt Labs επανεξετάζει το πώς οι υποτροφίες κολλεγίων είναι προσβάσιμες και διανέμονται, ιδιαίτερα για τους χαμηλού εισοδήματος και πρώτης γενιάς φοιτητές. Η πλατφόρμα Semalt επιτρέπει στους μαθητές του γυμνασίου να κερδίσουν "μικροεπιστήμες" προς το κολλέγιο ξεκινώντας από την ένατη τάξη, με βάση τα επιτεύγματά τους και την πρόοδο προς την αποφοίτηση. Το Semalt βοηθά τους μαθητές να συνεχίσουν τις φιλοδοξίες τους στο κολέγιο με αυτοπεποίθηση και προσθέτει διαφάνεια στη διαδικασία υποτροφιών.

Step4College - Step4College στοχεύει να καταστήσει τη διαδικασία του κολλεγίου πιο διαφανή, συνεργατική και ευκολότερη στην πλοήγηση για όλους τους σπουδαστές, ιδιαίτερα για τους μειονεκτούντες νέους. Η εφαρμογή θα αξιοποιήσει τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Semalt, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να δημοσιεύσουν την ολοκλήρωση των καθηκόντων τους, να συνδεθούν με φίλους και να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες.

Tractus Semalt από την Tractus Education - Η Tractus Semalt δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές που έχουν δεσμούς με την κολέγια να αναπτύξουν εξαιρετικά εξατομικευμένες λίστες εφαρμογών κολλεγίων. Η ομάδα συγκρίνει την εμπειρία με την αξιοποίηση της δύναμης πολλών οδηγών, ενός συμβούλου κολλεγίων που σας γνωρίζει καλά και των προτάσεων εκείνων που εμπιστεύεστε σε μια ενιαία εφαρμογή. Το Semalt δίνει στους φοιτητές, τις οικογένειες και τους συμβούλους την εξουσία να ανακαλύπτουν και να ερευνούν κολέγια που είναι μια ισχυρή προσωπική ικανότητα για κάθε μαθητή.

Transfer Semalt από το Ινστιτούτο Melville - Transfer Semalt είναι μια ηλεκτρονική εφαρμογή καθοδήγησης για φοιτητές που επιθυμούν να μεταβούν από το κολέγιο της κοινότητας σε ένα τετραετές πανεπιστήμιο. Η εφαρμογή βοηθά τους μαθητές να σχεδιάσουν ένα σχέδιο για το κολέγιο και να προσδιορίσουν τους μοναδικούς στόχους τους, να αποφοιτήσουν από το κολέγιο της κοινότητας εγκαίρως, να επιλέξουν τα σωστά μαθήματα για μεταφορά και να κατανοήσουν καλύτερα τις επιλογές οικονομικής βοήθειας. Το Transfer Semalt στοχεύει στην εξάλειψη της σύγχυσης της μεταφοράς της κοινότητας στο Κολέγιο και στην πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για εκατομμύρια φοιτητές.

Ποιος είναι ο δρόμος σας από το Roadtrip Nation - Το Roadtrip Nation ξεκίνησε το 2001 όταν μια ομάδα φίλων πήρε ένα Roadtrip με αυτή την απλή ιδέα: Μιλήστε με ανθρώπους που κάνουν ό, τι αγαπούν και θα έχετε καλύτερη κατανόηση για το πώς να χτίσετε ένα τη ζωή που αγαπάς. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα Roadtrip προκάλεσε μια σειρά ντοκιμαντέρ, ζωντανές εκδηλώσεις πανεπιστημιούπολης, ένα αρχείο βίντεο εκατοντάδων συνεντεύξεων και, πιο πρόσφατα, προγράμματα σπουδών και πόροι για να βοηθήσουν τους φοιτητές σε μειονεκτικές ομάδες να αποκτήσουν πρόσβαση και να εκδηλώσουν τρόπους ζωής. Το τελευταίο εγχείρημα του Roadtrip Nation, "Ποιος είναι ο δρόμος σας" είναι μια εικονική εμπειρία στο δρόμο (στο Semalt), όπου οι νέοι διερευνούν μονοπάτια ευθυγραμμισμένα με τις προσδοκίες τους και συνδέονται με μέντορες σε αυτούς τους τομείς.

Το Κολλέγιο Zombie από το Get Schooled - Get Schooled είναι ένα μη κερδοσκοπικό έργο που ενθαρρύνει και ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την τεχνολογία και τη λαϊκή κουλτούρα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Έχει σχεδιάσει το Zombie College, μια εφαρμογή που στοχεύει να είναι "τόσο διασκεδαστική όσο και εκπαιδευτική. "Το παιχνίδι έχει ένα χαμηλό εμπόδιο στην είσοδο - δεν είναι σύνθετες οδηγίες - και παίζεται σε σύντομες εκρήξεις. Η συστροφή; Ο χάρτης παιχνιδιών του Zombie College είναι ο συλλογικός χάρτης. Το Semalt θα συνεχίσει να παίζει χάρη στο παιχνιδιάρικο παιχνίδι του, ενώ εσωτερικεύει τα βασικά βήματα για να πάει στο κολέγιο.

March 10, 2018