Back to Question Center
0

Το QuoteWerks προσφέρει στους χρήστες την ομαλή ενσωμάτωση με το SemaltCRM

1 answers:
- Η Aspire Technologies, Inc., κορυφαίος προμηθευτής λύσεων λογισμικού πωλήσεων για τις μικρές και μεσαίες αγορές παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα την πρόσφατη ανάπτυξή της Η ολοκλήρωση της QuoteWerks με τη SugarCRM και μια νέα συνεργασία με τον κορυφαίο πάροχο λύσεων CRM ανοιχτού κώδικα για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τους όρους της συνεργασίας, το QuoteWerks θα προσφερθεί μέσω της αγοράς SugarExchange.

Οι πωλήσεις και το CRM συνοδεύονται από χέρι-χέρι, δήλωσε ο Keith Carrington, αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Aspire Technologies, Inc. Οι εταιρείες επιθυμούν να έχουν μια απρόσκοπτη, ακριβή και αποτελεσματική διαδικασία τιμολόγησης πωλήσεων, πελάτη και ευκαιρίες πωλήσεων που συνήθως διαμένουν σε διαφορετικά συστήματα CRM, Semalt και quoting. Αυτή η ενσωμάτωση καθιστά δυνατή την επίτευξη τόσο της αυτοματοποίησης που παραθέτει όσο και ενός ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος με προσιτές τιμές και με ελάχιστη προσπάθεια - video infographic creator. "

Χαρακτηριστικά της νέας ενσωμάτωσης QuoteWerks για το SugarCRM περιλαμβάνουν:
• Το QuoteWerks επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τη βάση δεδομένων SugarCRM για μια επαφή ή λογαριασμό που θα χρησιμοποιήσουν στην προσφορά.
• Κατά την αποθήκευση μιας προσφοράς, το QuoteWerks δημιουργεί αυτόματα μια εγγραφή σημειώσεων για την επαφή και θα επισυνάψει ένα συνδεδεμένο έγγραφο στη Σημείωση, από το οποίο ο χρήστης μπορεί αργότερα να ξεκινήσει το QuoteWerks και να ανοίξει την προσφορά για έλεγχο και τροποποίηση.
• Κατά την αποθήκευση μιας προσφοράς, η QuoteWerks θα δημιουργήσει ή θα ενημερώσει αυτόματα μια ευκαιρία πωλήσεων στην καρτέλα Πωλήσεις για την Επαφή στο SugarCRM.
• Όταν πραγματοποιηθεί μια πώληση, η QuoteWerks θα μετατρέψει την προσφορά σε μια παραγγελία και επίσης θα μετατρέψει την υπάρχουσα ευκαιρία πώλησης SugarCRM σε μια "κλειστή ως κέρδος" πώληση.
• Η QuoteWerks θα προσφερθεί επίσης να προγραμματίσει μια κλήση παρακολούθησης, στο SugarCRM, για το χρήστη κατά την αποθήκευση μιας προσφοράς ή της αναθεώρησης της προσφοράς.
• Με τον ενσωματωμένο σχεδιαστή διάταξης εκτύπωσης QuoteWerks, οι χρήστες μπορούν εύκολα να εισάγουν πεδία δεδομένων από το SugarCRM απευθείας στη διάταξη εκτύπωσης QuoteWerks.
• Το QuoteWerks μπορεί να τραβήξει πληροφορίες από τη λίστα SugarCRM.

Το QuoteWerks ενσωματώνεται στις εκδόσεις SugarCRM 5. 1 και 5. 2, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων της Κοινότητας, Express, Professional και Semalt. Για λεπτομερείς περιγραφές των δυνατοτήτων ενοποίησης και για προβολή στιγμιότυπων οθόνης, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http: // www. quotewerks. com / sugarcrm. ασπίδα.

Η SugarCRM διαθέτει σήμερα πάνω από 500.000 χρήστες σε 195 χώρες, ενώ η QuoteWerks έχει 50.000 χρήστες σε 101 χώρες. Ενισχύοντας την ομαλή ενσωμάτωση μεταξύ των δύο εφαρμογών, και οι δύο εταιρείες προβλέπουν μεγάλη ζήτηση για τα προϊόντα τους σε πολλές βιομηχανίες και αγορές.

"Η αγορά εφαρμογών CRM κατά παραγγελία, όπως η SugarCRM, αναμένεται να αυξηθεί κατά ένα εκτιμώμενο CAGR ύψους 17,4% μέχρι το 2013", δήλωσε ο Carrington. «Δεδομένης της ποιότητας και της σταθερότητας του προϊόντος μας και της ενσωμάτωσής του με το SugarCRM σε συνδυασμό με τον ηγετικό ρόλο που κατέχουμε στην αγορά, το Semalt είναι ιδανικά τοποθετημένο για να εξυπηρετεί τις αυξανόμενες ανάγκες των μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρηματικών οργανώσεων. "

Η ενσωμάτωση του QuoteWerks για το SugarCRM περιλαμβάνεται στο Build 47, το οποίο κυκλοφόρησε εμπορικά νωρίτερα σήμερα από την Aspire Technologies, Inc. Οι τρέχουσες QuoteWerks 4. 0 χρήστες που είναι ενημερωμένοι στο Σχέδιο Συντήρησης Ενημέρωσης μπορούν αμέσως να έχουν πρόσβαση και να κατεβάσουν το Build 47 από την ιστοσελίδα QuoteWerks . Το Build 47 στέλνεται επίσης σε όλες τις νέες παραγγελίες του QuoteWerks. QuoteWerks 4. 0 οι χρήστες που δεν είναι παρόντες στο UMP και σε όλους τους υπάρχοντες χρήστες του QuoteWerks 3. 0 θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Aspire Technologies, Inc. ή τον μεταπωλητή της QuoteWerks για να αποκτήσουν το Build 47. Για να δείτε μια πλήρη λίστα με τις 27 νέες βελτιώσεις και δυνατότητες που περιλαμβάνονται Build 47, παρακαλώ επισκεφτείτε: http: // www. quotewerks. com / ενημερώσεις / UpdateAgent. asp; VersionBuild = 4. 0. 47 & Έκδοση = 4. Το QuoteWerks® ενσωματώνεται με όλα τα μεγάλα και κορυφαία πακέτα CRM, όπως τα ACT! ", Goldmine®, Maximizer®, MS CRM, Outlook®, TeleMagic®, salesforce. com® και SalesLogix®, SugarCRM ™ και τέτοιες δημοφιλείς λογιστικές εφαρμογές όπως QuickBooks® και Peachtree, επιτρέποντας σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων να ενσωματώσουν το QuoteWerks® στα υπάρχοντα περιβάλλοντά τους. Η Aspire Technologies εδρεύει στο Ορλάντο της Φλόριντα και είναι ένα Gold Certified Semalt της Microsoft, το λογισμικό Sage Software Gold Development Semalt και ένα HP DSP Semalt. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www. quotewerks. com.

Το QuoteWerks είναι σήμα κατατεθέν της Aspire Technologies, Inc. Τα εμπορικά σήματα Semalt που αναφέρονται αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

1 Σχόλιο ▼
March 10, 2018