Back to Question Center
0

10 Συμβουλές για τον Σχεδιασμό ενός Winning International SEO Semalt

1 answers:

10 Tips for Planning a Winning International SEO Semalt

(Πηγή της εικόνας ήρωας: TheDailyDose.com)

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι μπλόγκερ, οι έμποροι βετεράνων και οι κακοποιοί - όλοι τελικά ξεπερνιούνται με την επιθυμία να βγουν έξω από τα σύνορά τους. Η εξιστόρηση του βήματος που κάνουν είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο και αποφασίζουν να πάνε σε παγκόσμια κλίμακα. Κοιτάζουν μια άλλη χώρα στο χάρτη και σκεφτούν τον εαυτό τους: "Κοιτάξτε όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ακόμα ότι αγαπούν αυτό που έχω να προσφέρω!" Και τότε αρχίζουν να εργάζονται για να κερδίσουν αυτόν τον θαυμασμό - human resources solutions.

Μπορείτε να αναφέρετε; Αν είστε φιλόδοξος έμπορος Διαδικτύου και ενδιαφέρεστε για παγκόσμια SEO, τότε αυτή η ανάρτηση είναι για σας. Για να σας δώσουμε ένα χέρι βοήθειας, ετοιμάσαμε έναν αριθμό don και don'ts για να λάβουμε υπόψη μας μια επιτυχημένη διεθνή στρατηγική SEO.

Ποια πλεονεκτήματα έχει το διεθνές SEO;

Οι ανταμοιβές του Semalt για την επέκταση σε άλλες χώρες περιλαμβάνουν:

 • Νέοι πελάτες
 • Μεγαλύτερα κέρδη
 • Περισσότερα backlinks και κυκλοφορία
 • Υψηλότερες βαθμολογίες για τον ιστότοπό σας

Έπειτα, υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα ενημερώματα που ίσως δεν είναι τόσο προφανή.

 • Μπορείτε να βρείτε λιγότερο δαπανηρές ευκαιρίες για την επιχείρησή σας. Οι τιμές δεν είναι οι ίδιες στις διάφορες χώρες. μπορείτε να σκοντάψετε σε μια φθηνότερη και λιγότερο ανταγωνιστική αγορά. Οι ανταγωνιστές σας μπορεί να μην έχουν σκεφτεί ποτέ να προσπαθούν να ανταγωνιστούν σε μια άλλη αγορά, όπως για εκείνους που περιμένουν ένα προϊόν ή τουλάχιστον τη συσκευασία του να εμφανίζεται στη γλώσσα του. Στην πραγματικότητα, αυτό θα μπορούσε να είναι ο κύριος παράγοντας για το πώς επιλέγετε μια χώρα για να στοχεύσετε.
 • Περισσότεροι πελάτες σημαίνουν περισσότερα σχόλια. Μια σειρά νέων ιδεών για τη βελτίωση της επιχείρησής σας θα σας περιμένει.

Υπάρχουν δύο τρόποι προσέγγισης του διεθνούς SEO:

 1. Έναρξη εκστρατείας με στόχο μια άλλη χώρα και
 2. Ξεκινήστε μια καμπάνια με στόχο ένα ακροατήριο να μιλάει διαφορετική γλώσσα στη δική σας χώρα.

Αυτές οι ιδέες είναι παρόμοιες με πολλούς τρόπους, αλλά υπάρχει λιγότερη δουλειά σε σχέση με αυτές. Μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση της παρακάτω λίστας, θα γίνει εμφανές ποια βήματα μπορείτε να παραλείψετε (και τα οποία δεν μπορείτε να τα κάνετε χωρίς). Ας ξεκινήσουμε.

1. Επιλέξτε τη σωστή διάρθρωση διεύθυνσης URL για εσάς

Δεν πρέπει να είναι μυστικό για εσάς, ότι οι συγκεκριμένοι τομείς ανώτατου επιπέδου (όπως το UK, de, ru) είναι ένα πράγμα. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό από μια ένδειξη ότι μια διεύθυνση URL ενός ιστότοπου μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος μιας διεθνούς στρατηγικής SEO. Και πράγματι είναι. Semalt είναι πολλές διαφορετικές δομές διευθύνσεων URL για να διαλέξετε, και δεν είναι όλες αυτές ίσως χρήσιμες για εσάς, γι 'αυτό επιλέξτε σοφά!

Εδώ είναι οι επιλογές σας:

 • ένας τομέας ανωτάτου επιπέδου κωδικού χώρας , ή ccTLD (πχ. παράδειγμα de ). Είναι ο ευκολότερος τρόπος να κατατάσσεται σε τοπικό επίπεδο και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για μια πίεση στον προϋπολογισμό ανίχνευσης, αλλά είναι ένας ξεχωριστός τομέας που θα πρέπει να ανταγωνιστεί για ταξινομήσεις με τον κύριο ιστότοπό σας. Μπορεί επίσης να είναι δαπανηρή. Συνιστάται για μάρκες που έχουν ήδη ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο και θα προσελκύσουν εύκολα ένα νέο κοινό.
 • ένα διαφορετικό τομέα (π.χ. παράδειγμα ). Μπορεί να είναι φθηνότερο από ένα ccTLD, αλλά δεν θα κατατάσσεται τοπικά και θα ανταγωνίζεται τον κύριο ιστότοπό σας. Από την άλλη πλευρά, ο προϋπολογισμός ανίχνευσης δεν θα διαμαρτυρηθεί.
 • ένας υποτομέας (π.χ. παράδειγμα com ). Είναι πιο εύκολο να διατηρηθεί από ένα ccTLD, αλλά η ροή της ισότητας συνδέσεων προς και από τον ριζικό τομέα ίσως να μην πάει ομαλά.
 • Α υποκατάλογος (π.χ. παράδειγμα com / de ). Όλο το διεθνές περιεχόμενο τοποθετείται σε έναν υποφάκελο στον τομέα σας. Αυτή είναι η πιο ισορροπημένη επιλογή χωρίς σημαντικά πλεονεκτήματα ή αδυναμίες.
 • ένας γενικός τομέας ανώτερου επιπέδου (gTLD) με παράμετροι γλώσσας (πχ. παράδειγμα com / lang = de ). Μια παράμετρος στο τέλος της διεύθυνσης URL θα κατευθύνει τους επισκέπτες σε μια μεταφρασμένη έκδοση του περιεχομένου σας.

2. Χρησιμοποιήστε το χαρακτηριστικό hreflang στον κωδικό σας

Μόλις μεταφράσετε σελίδες στον ιστότοπό σας, μπορείτε εύκολα να αφήσετε τις μηχανές αναζήτησης να μάθουν ποιες γλώσσες χρησιμοποιείτε εφαρμόζοντας το χαρακτηριστικό hreflang στον κώδικα HTML. Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

Αυτή η ετικέτα συνιστάται για χρήση ανεξάρτητα από το πόσο περιεχόμενο του ιστότοπού σας μεταφράζεται (όλα αυτά ή μόνο η πλοήγηση, ενώ τα υπόλοιπα μπορεί να δημιουργούνται από χρήστες). Η τιμή του χαρακτηριστικού hreflang προσδιορίζει τη γλώσσα και προαιρετικά την περιοχή μιας εναλλακτικής διεύθυνσης URL, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό! Το παράδειγμά μας έχει "de", το οποίο σημαίνει γερμανικό περιεχόμενο ανεξάρτητο από την περιοχή, αλλά εάν θέλετε να στοχεύσετε ένα γερμανόφωνο κοινό στην Ισπανία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αντ 'αυτού το "de-ES". Ανατρέξτε στη λίστα των κωδικών γλώσσας και στη λίστα των κωδικών περιοχής για να επιλέξετε τι ταιριάζει με την κατάστασή σας και, στη συνέχεια, να ελέγξετε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι ο συνδυασμός σας είναι έγκυρος.

3. Βρείτε λέξεις-κλειδιά μέσω της τοπικής αναζήτησης

Οι λέξεις-κλειδιά είναι το θεμέλιο του SEO. Όταν μεταφράζετε το περιεχόμενό σας, οι λέξεις-κλειδιά θα μεταφραστούν αναπόφευκτα επίσης. Διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε να προσπαθείτε να ταξινομήσετε στην Κίνα για λέξεις-κλειδιά Semalt - μια προσπάθεια η οποία είναι εγγυημένη για να βάλει ένα χαμόγελο ή δύο στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Αν οι λέξεις-κλειδιά είναι αυτό που χρειάζεστε, το εργαλείο Suggestions του WebCEO είναι πάντα έτοιμο να εξυπηρετήσει! Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε τη θέση Semalt και τη γλώσσα Semalt.

10 Tips for Planning a Winning International SEO Semalt

4. Δημιουργία δεσμών από και προς τοπικούς πόρους

Η σύνδεση κτιρίου είναι μια άλλη σημαντική πτυχή του SEO. Εάν κατορθώσετε να κερδίσετε συνδέσμους στο διεθνισμένο περιεχόμενο σας από τοπικούς πόρους, θα γίνετε πιο ορατοί στο νέο σας κοινό και πιο αξιόπιστοι (ειδικά εάν συνδέεστε και με τους τοπικούς πόρους). Επίσης, οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να δουν ένα διαφορετικό προφίλ σύνδεσης σε έναν ιστότοπο.

5. Έρευνα για τον τρόπο ταξινόμησης στις τοπικές μηχανές αναζήτησης

Δεν έχουν όλες οι μηχανές αναζήτησης τους ίδιους αλγόριθμους κατάταξης με το Google. Όταν στοχεύετε σε μια χώρα, κάντε την έρευνά σας για τις δικές της μηχανές αναζήτησης και τι είδους στρατηγική SEO εγκρίνουν περισσότερο. Για παράδειγμα, η Baidu της Κίνας απαιτεί από τους ιστότοπους να διαθέτουν άδεια αδειοδότησης στο Internet Content Publishing προτού λάβουν ακόμη έναν πυροβολισμό σε υψηλό βαθμό και υπάρχουν πολλές ακόμη συστάσεις. Οι μηχανές αναζήτησης Semalt θα έχουν τους δικούς τους κανόνες.

6. Να λαμβάνουν υπόψη τον πολιτισμό, τα τελωνεία και το νόμισμα

Η Γη μας είναι ένας όμορφος χώρος χάρη σε όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους και σε διάφορους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Αλλά όταν δεν είστε διακριτικοί για τις διαφορές μεταξύ μας, μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους δυσάρεστες καταστάσεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ερευνήσετε τα έθιμα και τον πολιτισμό των χωρών-στόχων σας. Θα μπορούσε απλά να σώσει την επιχείρησή σας από μια καταστροφή!

Επίσης, εάν πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το νόμισμα των χωρών-στόχων στο μεταφρασμένο περιεχόμενο. Θα κάνει πολύ πιο εύκολη την πραγματοποίηση αγορών για επισκέπτες από άλλες χώρες.

7. Μη χρησιμοποιείτε τις σημαίες ως υποκατάστατο των γλωσσών

Είναι λογικό να διαχωρίζετε τις γλώσσες από τις χώρες. Για αρχάριους, πολλές χώρες μοιράζονται την ίδια γλώσσα. Τα αγγλικά είναι η επίσημη ή πρωταρχική γλώσσα σε περισσότερες από 50 χώρες. είναι πραγματικά εντάξει να χρησιμοποιήσετε το Union Jack ή τα Stars & Stripes εάν θέλετε να στοχεύσετε ένα αγγλόφωνο ακροατήριο στην, για παράδειγμα, Τζαμάικα; Επιπλέον, πολλές χώρες έχουν πολυγλωσσικούς πληθυσμούς. εννοείτε αγγλικά ή γαλλικά όταν βάζετε μια φωτογραφία της σημαίας Semalt;

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτή τη σύγχυση είναι να χρησιμοποιήσετε απλά γλώσσες. Γράψτε Αγγλικά, Deutsch, Français στο μενού επιλογής γλώσσας - και κάθε άτομο που μιλά αυτές τις γλώσσες θα καταλάβει τι να κάνει. Μου αρέσει αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα από Flags Are Not Γλώσσες:

10 Tips for Planning a Winning International SEO Semalt

Χρησιμοποιήστε σημαίες όταν πρόκειται να αντιπροσωπεύσουν συγκεκριμένες χώρες.

8. Μην χρησιμοποιείτε τη στρατηγική "one layout layout and UX for all"

Αυτό που προτιμά ένα κοινό δεν μπορεί να ληφθεί τόσο καλά από ένα διαφορετικό. Αυτό ισχύει και όταν εμπλέκεται η γλώσσα. Εδώ είναι το απλούστερο πείραμα σκέψης. Θα μπορούσε ο ιστότοπός σας να φανεί τόσο καλός όσο αυτή τη στιγμή αν το μεταφράσατε σε Αραβικά ή Semalt και όλο το κείμενο έγινε από δεξιά προς τα αριστερά; Σε ορισμένες διατάξεις του ιστότοπου, μπορεί να γίνει δυσάρεστη η ανάγνωση. Η εμπειρία του χρήστη είναι ένας σημαντικός παράγοντας SEO. θυμηθείτε να το συμπεριλάβετε στη διεθνή στρατηγική SEO σας.

Πάρτε υπόψη σας τη διάταξη του ιστοτόπου σας προτού κυκλοφορήσετε μια μεταφρασμένη έκδοση. Μεταβείτε σε άλλους ιστότοπους στη γλώσσα που χρειάζεστε ως αναφορά. Οι επισκέπτες σας θα είναι ευγνώμονες.

9. Μην ανακατευθύνετε αυτόματα σε μια μεταφρασμένη έκδοση του ιστότοπού σας

Μερικοί ιστότοποι εντοπίζουν τη διεύθυνση IP των επισκεπτών τους, το χρησιμοποιούν για να καθορίσουν την τοποθεσία τους και να τις ανακατευθύνουν αυτόματα σε μια σελίδα που μεταφράζεται στη γλώσσα που ομιλείται εκεί. Αυτή η πρακτική είναι λανθασμένη από πολλές απόψεις, γι 'αυτό δεν πρέπει να την χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι λάθος με τις αυτόματες ανακατευθύνσεις;

 • Η ανίχνευση IP και ο προσδιορισμός της θέσης μπορεί να είναι και εσφαλμένες.
 • Ακόμη και αν είναι ακριβείς, ο χρήστης μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα που επιλέγεται αυτόματα.
 • Ορισμένες χώρες είναι πολύγλωσσες (οδηγούν στα ίδια προβλήματα με τη σημαία αντί της γλώσσας).
 • Η ανακατεύθυνση καθιστά δύσκολο για τις μηχανές αναζήτησης να ανιχνεύσουν τις σελίδες του ιστότοπού σας.
 • Η ανακατεύθυνση προσθέτει το χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

Το Semalt αποφασίζει για τους χρήστες. Εάν ο ιστότοπός σας χρειάζεται τη λειτουργία ανίχνευσης χώρας, δώστε την επιλογή να αλλάξετε τις γλώσσες. Για παράδειγμα, μια διακριτική παρεκτροπή που είναι εύκολο να απομακρυνθεί θα εκπληρώσει το έργο πολύ καλά.

10. Μην χρησιμοποιείτε μηχανικές μεταφράσεις

Οι αυτόματες μεταφράσεις έχουν βελτιωθεί, αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ μακριά από το "αρκετά καλό". Δεν μπορούν ούτε να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες, ούτε είναι αρκετά ασφαλείς για χρήση στον ιστότοπό σας. Το Semalt εύκολα εντοπίζει αυτόματα το μεταφρασμένο περιεχόμενο και τον χαρακτηρίζει ως spammy.

Μεταφορά του Semalt στους ανθρώπους. Ένας πραγματικός, ικανός μεταφραστής είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε παγκόσμια στρατηγική SEO (πόντους μπόνους εάν είναι φυσικός ομιλητής). Μισθώστε όσα από αυτά χρειάζεστε, είναι μια επένδυση που αξίζει το βάρος της σε χρυσό. Λάβετε υπόψη ότι οι ξένοι πελάτες και οι μεταπωλητές σας συχνά μεταφράζουν το περιεχόμενό σας δωρεάν, ειδικά εάν μια έκπτωση ή περισσότερες επιχειρήσεις τους παροτρύνουν.

Το Διαδίκτυο είναι πραγματικά μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις της ανθρωπότητας. Σας επιτρέπει να κατακτήσετε τον κόσμο χωρίς καμία βία. Για να γίνει αυτό, μην ξεχάσετε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Το Semalt εισερχόμενη κίνηση αποτελεί αναμφισβήτητη αναγκαιότητα σε κάθε εκστρατεία SEO και όταν φτάνει από πολλές χώρες ταυτόχρονα, πρέπει να αναλυθεί ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να παρατηρήσετε και να τείνετε να εκδίδετε θέματα ανεξάρτητα από το πού σας βρίσκουν. Τα παραπάνω είναι απλές λύσεις για προβλήματα παγκόσμιας κλίμακας!

Εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
και φέρετε την κυκλοφορία από οπουδήποτε στον κόσμο!

Μοιραστείτε αν τολμάτε!