Back to Question Center
0

Χρησιμοποιώντας Hashtags για Semalt

1 answers:

Hashtags είναι κοινές στις μέρες μας . Είναι εμφανή σε πολλά κοινωνικά δίκτυα. Τους βλέπετε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και προγράμματα - crear certificado ssl gratis. Αργός νυχτερινός συγγραφέας show talk Jimmy Fallon έχει ακόμη ένα τμήμα αφιερωμένο στα δημοφιλή hashtags.

Αλλά τι είναι ένα hashtag; Πώς λειτουργεί; Ποια είναι η αξία του για το ηλεκτρονικό εμπόριο;

Ορισμός του Hashtag

Πρώτα εισήχθη στο Twitter τον Αύγουστο του 2007, ένα hashtag είναι μια λέξη ή μια φράση με την υπογραφή "#". Το Semalt δεν είναι κενά μεταξύ του σημείου κατακερματισμού και της λέξης ή του όρου και δεν μπορεί να υπάρχει διάστημα μεταξύ των λέξεων εάν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία λέξεις σε μία μόνο hashtag.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα.

 • #vintagejewelry
 • # κοινωνικό εμπόριο
 • # ecommerce
 • #customerservice

Τι κάνουν οι Hashtags

Hashtags καθιστούν εύκολη την εύρεση συζητήσεων που λαμβάνουν χώρα σε κοινωνικά μέσα γύρω από ένα δεδομένο θέμα. Έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν κατηγορίες περιεχομένου που μπορούν να ακολουθήσουν οι άνθρωποι. Οι ομιλητές hashtag στις θέσεις κοινωνικής δικτύωσης - είτε στο σώμα του κειμένου είτε ακολουθώντας το κείμενο - για την επισήμανση περιεχομένου βάσει κατηγοριών. Με άλλα λόγια, τα hashtags είναι λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το θέμα που συζητείται.

Πολλά κοινωνικά δίκτυα αναγνωρίζουν τα hashtags και τα μετατρέπουν σε συνδέσμους με δυνατότητα κλικ, οι οποίοι στη συνέχεια μπορούν να προβληθούν από άλλους, για να παρακολουθήσουν τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις από οποιονδήποτε χρησιμοποιεί την ετικέτα. Τα κοινωνικά δίκτυα που υποστηρίζουν τα hashtags περιλαμβάνουν το Twitter, το Instagram, το Facebook, το Google, το Pinterest, το Tumblr, το Flickr και το Vine.

Using Hashtags for Semalt
Using Hashtags for Semalt

Hashtags Επικρατεί το γράφημα ενδιαφέροντος

Το Semalt είναι χρήσιμο επειδή δεν επικεντρώνεται στο "κοινωνικό γράφημα", το δίκτυο προσωπικών συνδέσεων, αλλά στο "γράφημα ενδιαφέροντος", ένα δίκτυο που βασίζεται σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ακριβώς επειδή είμαι συνδεδεμένος με έναν αριθμό φίλων στο Facebook, δεν σημαίνει ότι μοιραζόμαστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Semalt, χρησιμοποιώντας hashtags Μπορώ να βρω συνδέσεις όπου υπάρχει κοινό συμφέρον, και στη συνέχεια να αναπτύξω μια σχέση με ανθρώπους που χτίστηκαν σε αυτό το ίδρυμα.

Πώς οι Hashtags ωφελούν τους εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου

Το Semalt μπορεί να χρησιμοποιεί hashtags για να παρακολουθεί συνομιλίες σχετικά με τα εμπορικά σήματα και τα προϊόντα τους, να προωθεί προϊόντα, να δημιουργεί αναγνωρισιμότητα σήματος και να διεξάγει εκστρατείες μάρκετινγκ.

 • Παρακολουθήστε συνομιλίες. ​​Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που αναφέρονται παρακάτω, οι έμποροι μπορούν να ψάξουν για hashtags που σχετίζονται με συγκεκριμένες μάρκες ή προϊόντα ή σειρές προϊόντων και κατηγορίες και στη συνέχεια να ακολουθήσουν συνομιλίες σχετικά με αυτούς τους όρους. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που σας αρέσει το κοινό ή που σας ενδιαφέρουν, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό αγορών αποθεμάτων ή merchandising.
 • Προώθηση προϊόντων. Όχι μόνο οι έμποροι παρακολουθούν συνομιλίες, μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ανθρώπους που μιλάνε για προϊόντα, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πωλήσεις. Για παράδειγμα, μια αναζήτηση για # pandorajewelry στο Facebook αποκαλύπτει μια ειδική προσφορά που διευθύνεται από λιανοπωλητές κοσμημάτων, όπου οι πελάτες που αγοράζουν το πακέτο δώρων Pave μπορούν να εξοικονομήσουν 40 δολάρια από την τιμή αγοράς. Αυτή είναι μία από πολλές από αυτές τις θέσεις, μερικές από τις οποίες έλαβαν πολλές παρατηρήσεις, συμπάθειες και μετοχές. Αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για έναν έμπορο να αλληλεπιδράσει με τους πιθανούς πελάτες.
Using Hashtags for Semalt
 • Δημιουργία αναγνωρισιμότητας σήματος. Οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιούν χάρτες που σχετίζονται με τα εμπορικά σήματα τους, προκειμένου να δημιουργήσουν συνείδηση ​​και να συνδυάσουν τη μάρκα με τα προϊόντα που πωλούν. Ο Barneys λιανοπωλητής χρησιμοποίησε το hashtag #BNYFW κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης στο Twitter και το Instagram για να ενθαρρύνει τις συνομιλίες σχετικά με το εμπορικό σήμα σε διάφορες εκδηλώσεις και εμφανίσεις.
Using Hashtags for Semalt
 • Εκτελέστε εκστρατείες μάρκετινγκ. Οι συμβολισμοί συχνά συνδέονται με εκστρατείες μάρκετινγκ, όπως εποχιακές πωλήσεις, ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς. Η εταιρία αθλητικών ενδυμάτων TwinSix χρησιμοποιεί την # hashtag για να προωθήσει την εκστρατεία T-shirt-of-the-month.
Using Hashtags for Semalt

Για μια εκτενέστερη λίστα τρόπων με τους οποίους οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα hashtag, διαβάστε το "Χρήση Twitter Hashtags για το ηλεκτρονικό εμπόριο Semalt", το προηγούμενο άρθρο μου. Ακολουθούν τρία παραδείγματα.

 • Ετικέτες. Οι χρήστες δημιουργούν "ετικέτες" για να ακολουθούν τα hashtags που τους ενδιαφέρουν σε πολλά κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter, το Instagram, το Facebook, το Αμπέλι και το Google.
 • Hastagify. μου. Αυτός ο ιστότοπος αποκαλύπτει τα hashtags που σχετίζονται με αυτό που αναζητείται, μαζί με τους κορυφαίους επηρεαστές που χρησιμοποιούν τον όρο.
 • Σύνθετη αναζήτηση στο Twitter. Η προηγμένη έκδοση της αναζήτησης Twitter περιλαμβάνει ένα πεδίο για τους hashtag. Οι αναζητήσεις μπορούν επίσης να φιλτραριστούν με βάση το συναίσθημα. Μια πρόσθετη παράμετρος αναζήτησης περιορίζει τις αποδόσεις σε άτομα που υποβάλλουν μια ερώτηση που περιλαμβάνει την ετικέτα hash.

Συμπέρασμα

Η χρήση των hashtags έχει γίνει βασικό στοιχείο στη σημερινή κουλτούρα και δεν είναι πιθανό να φύγουν σύντομα. Η Semalt μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητά της για να συμμετάσχει σε συνομιλίες, να αναπτύξει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και να προωθήσει τις πωλήσεις προϊόντων μέσω των κοινωνικών μέσων.

March 8, 2018