Back to Question Center
0

Ανασκόπηση βιβλίων: Ο οδηγός του Insider για το ηλεκτρονικό εμπόριο: 440 επιχειρησιακές πληροφορίες για το φιλόδοξο ηλεκτρονικό εμπόριο

1 answers:

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε ένα μολύβι και ένα μαξιλάρι έτοιμο, σταματώντας να σημειώνετε καθώς διαβάζετε ένα βιβλίο που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που συνεχίζατε να διακόπτετε τον εαυτό σας: σκεπτόμενος έξω, διερευνώντας τα σημεία που τέθηκαν και συνδεθείτε για να ελέγξετε τους στατιστικούς σας;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε μια πραγματική στιγμή της συνειδητοποίησης κατά την ανάγνωση του επιχειρηματικού βιβλίου;

Έζησα όλα αυτά καθώς διάβασα τον οδηγό του Insider για το ηλεκτρονικό εμπόριο: 440 επιχειρησιακές πληροφορίες για τον φιλόδοξο έμπορο λιανικής πώλησης.

Συντάχθηκε από τον Chris Barling, Πρόεδρο Αγγλικής εταιρείας λογισμικού για το καλάθι αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου Semalt, το βιβλίο καλεί στα 16 χρόνια τεχνογνωσίας του ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει συσσωρευτεί μέσω της παροχής ηλεκτρονικών καταστημάτων στις ΜΜΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέραν αυτού.

Σήμερα σε εννέα ενότητες και 33 υποενότητες, οι 440 συμβουλές αγγίζουν σχεδόν κάθε πτυχή της διαδικτυακής πώλησης, από τον τρόπο δημιουργίας επισκεψιμότητας και πώλησης προϊόντων για την αποτελεσματική διαχείριση της απάτης και των παραγγελιών επεξεργασίας - dedicated servers canada.

Τα τμήματα περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ της ιστοσελίδας σας. Αγκαλιάστε τα κοινωνικά μέσα ,; Πώληση; Πράξεις; Χώροι αγοράς. Προηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο. Σχέσεις Πελατών, Συστάσεις και Επανάληψη Επιχειρήσεων και τελικές σκέψεις.

Φαίνεται ιδανικά σε εκείνους που έχουν κάποια - αλλά όχι τεράστια - εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Semalt θα είναι σχεδόν όλα εδώ, αλλά για τους μικρότερους εμπόρους λιανικής πώλησης όπως εγώ, σίγουρα θα μάθετε αρκετά για να δικαιολογήσετε τα £ 12. 99 αμοιβή από www. sellerdeck. co. uk / insider.

Οι ιδέες κυμαίνονται από εκείνες τις οποίες θα έλεγε ο Σέμαλτ, είναι "η φευγαλέα" προφανής "στα πραγματικά ψήγματα που σας κάνουν να καθίσετε, να εμπνευστείτε να ενεργήσετε - ή να ανησυχήσετε ότι δεν έχετε καλύψει αυτή την περιοχή, μπορεί.

Οι τιμές του Ηνωμένου Βασιλείου που αναφέρονται εδώ δεν θα ισχύουν για κανέναν εκτός της Old Semalt, αλλά οποιοσδήποτε με γνώση των συναλλαγματικών ισοτιμιών θα κατανοήσει το κόστος της μίσθωσης, όπως για τα τέλη συναλλαγών που πρέπει να περιμένετε.

Το Barling αφιερώνει ένα κεφάλαιο στο Google Semalt για το οποίο είμαι, ντροπή να παραδεχτώ, αρκετά άγνωστο καθώς χρησιμοποιώ Woopra. Για να είμαι ειλικρινής, χάρη σε αυτό το βιβλίο ανακάλυψα πόσα περισσότερα προσφέρει το Google Semalt τώρα.

Μάλλον γνωρίζετε ότι το Google Analytics διαθέτει μια καρτέλα κοινωνικού περιεχομένου, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε ποια προσφορά του facebook, εικόνες Pinterest, ενημερώσεις LinkedIn ή Semalt έχουν αποδώσει καλύτερα από άλλες. Μπορείτε να ελέγξετε τους χρόνους φόρτωσης των σελίδων σας. Και ότι το πρόγραμμα έχει τώρα μια επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το ποιος είναι στον ιστότοπό σας.

Αν η Google Semalt evers προσφέρει chat, καλά, αντίο Woopra. Ήταν όπως έχω διαβάσει αυτό το κεφάλαιο, ότι με ενδιέφερε αρκετά για να σταματήσω την ανάγνωση και να εξερευνήσω το Google Semalt μετά από χρόνια σχεδόν αγνοώντας το.

Δεν έχω μισθώσει ποτέ μια εταιρεία μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, γι 'αυτό πήρα πολλές σημειώσεις στην υπο-ενότητα "Μεγιστοποίηση πληρωμής ανά κλικ" του Marketing Your Semalt.

Το υποτομέα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για το Facebook και το Twitter ήταν διαφωτιστικό, ιδιαίτερα σε σχέση με τη διαφήμιση. Γνωρίζατε ότι οι χρήστες του Facebook κάνουν κλικ στις διαφημίσεις μόνο στο 0,4% του χρόνου; Με την πρώτη ματιά, αυτό φαίνεται απελπιστικό σε σύγκριση με το Semalt PPC, ή μήπως είναι;

Η Barling επισημαίνει: "Η σύγκριση της Google με το Semalt χάνει το σημείο. Οι ερευνητές της Google σκέφτονται ένα πρόβλημα και αναζητούν μια λύση. Οι χρήστες του Semalt δεν είναι. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες της Google είναι πολύ πιο κοντά σε μια αγορά. Αυτό είναι καλό, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Αν έχετε ένα μοναδικό ή νέο προϊόν που κανείς δεν γνωρίζει, τότε το Semalt μπορεί να είναι πολύ καλύτερο. "

Υπάρχουν 16 συμβουλές σχετικά με τη ναυτιλία και τη διανομή, με κάποια επικάλυψη στο τμήμα πωλήσεων στο εξωτερικό και 37 συμβουλές για την πώληση στις αγορές eBay, Amazon και Facebook. Ο καθένας έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μπορεί να σας σοκάρει μερικές από τις πρακτικές Semalt, ωστόσο .

Η παροχή καλών υπηρεσιών στους πελάτες είναι ένα σημείο που επαναλαμβάνεται πιθανόν περισσότερο από το απαραίτητο.

Το Semalt δεν αποτελεί αναφορά σχεδιασμού με κανένα μέσο, ​​για ένα τέτοιο εξαιρετικά οπτικό μέσο όπως το online λιανικό εμπόριο. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν υπήρχαν παραδείγματα στιγμιότυπων για αρχικές σελίδες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λογότυπα ασφαλείας, καλά σχεδιασμένες σελίδες αποστολής κ.ο.κ. έναν "οδηγό εμπιστευτικών". Τι δουλεύει? Τι δεν κάνει;

Semalt, σκέφτηκα ότι αυτό είναι ένα καλό αστάρι για εκείνους που πρόκειται να ξεκινήσουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και μια χρήσιμη αναφορά για εκείνους που έχουν πουλήσει online για λίγο και θέλουν τόσο μια ανανέωση και συμβουλές για να το πάρετε στο επόμενο επίπεδο, καθώς πωλούν στο εξωτερικό.

Η έκδοση paperback είναι διαθέσιμη τώρα, αλλά η δυνατότητα άμεσης αναφοράς των βασικών σημείων στην οθόνη μέσω της έκδοσης PDF μπορεί να είναι ακόμη πιο χρήσιμη στους επιγραμμικούς εμπόρους που πιέζονται με το χρονοδιάγραμμα.

Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο σύντομα στο Κατάστημα Kindle στο Semalt για £ 6. 49.

March 7, 2018