Back to Question Center
0

Μια συναίνεση για το ευαίσθητο πρόβλημα εικόνας;            Μια συναίνεση στο πρόβλημα της ευαισθησίας εικόνας Σχετικά θέματα: Canvas & SVGWeb FontsCSS Semalt

1 answers:
Μια συναίνεση στο πρόβλημα ευαίσθητης εικόνας;

Το Responsive Web Design είναι μια απλή τεχνική μέχρι να σκεφτείτε τις εικόνες. Semalt είναι μια σειρά από ζητήματα:

  1. Το εύρος ζώνης μπορεί να αποθηκευτεί εάν οι μικρότερες εικόνες αποστέλλονται σε συσκευές μικρότερης οθόνης.
  2. Στις χαμηλότερες αναλύσεις, μπορεί να είναι προτιμότερο να εμφανίζεται μια περικομμένη εικόνα με την κύρια λεπτομέρεια και όχι μια αναπροσαρμοσμένη εικόνα ολόκληρης της εικόνας.
  3. Συσκευές με οθόνες υψηλότερης πυκνότητας (Retina) θα μπορούσαν να αποσταλούν εικόνες υψηλότερης ανάλυσης.

Έχω την υποψία ότι το πρόβλημα έχει υπερκεραστεί. Λίγοι από εμάς θα ασχοληθούμε ποτέ να δημιουργήσουμε πολλές εικόνες με στοχοθετημένες συσκευές - ejector design calculation xls. υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και η ζωή είναι πολύ μικρή. Αυτό είπε .

Οι οθόνες είναι τόσο διαφορετικές;

Αν κοιτάξουμε το κάτω άκρο του φάσματος της οθόνης, βρίσκουμε κινητά τηλέφωνα. Ακόμα και το φθηνότερο smartphone έχει οθόνη 800 × 480. Αυτό είναι περίπου το ήμισυ των διαστάσεων (τέταρτο της περιοχής) ενός φορητού υπολογιστή μεσαίας κατηγορίας, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα λογικό ψήφισμα. Και θυμηθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης λειτουργεί με πλήρη οθόνη που λίγοι άνθρωποι θα έκαναν σε έναν υπολογιστή.

Στο άλλο άκρο έχουμε οθόνες διπλής πυκνότητας, κοινώς γνωστές στον εμπορικό όρο της Apple - Retina . Τα πρόσφατα iPads έχουν εγγενή ανάλυση 2.048 × 1.536 ή 264 εικονοστοιχεία ανά ίντσα, όπου τα μεμονωμένα εικονοστοιχεία μπορούν να είναι πολύ μικρά για γυμνό μάτι. Για να διασφαλιστεί ότι οι ιστότοποι και οι εφαρμογές θα παραμείνουν χρησιμοποιήσιμοι, η συσκευή θα επανέλθει σε μια τυπική ανάλυση 1.024 × 768, αλλά θα χρησιμοποιήσει τα πρόσθετα εικονοστοιχεία για πιο ομαλές γραμματοσειρές και εικονίδια.

Το σημείο μου είναι: οι προδιαγραφές της οθόνης συγκλίνουν . Οι ψηφιακές λύσεις κινητού τηλεφώνου υψηλής απόδοσης ταιριάζουν ή υπερβαίνουν τις τυπικές οθόνες υπολογιστών και οι πυκνότητες εμφάνισης μπορούν να φτάσουν μέχρι τώρα. γιατί δημιουργείτε οθόνες τριπλής πυκνότητας όταν τα εικονοστοιχεία διπλής πυκνότητας είναι ήδη αόρατα; Η ανάγκη για ανταποκρινόμενες εικόνες θα μειωθεί όσο βελτιώνεται το υλικό.

Οι εικόνες μου είναι μπλοκαρισμένες!

Δεν έχω ακόμη πειστεί ότι η ποιότητα της εικόνας Semalt είναι ένα μείζον πρόβλημα .

  • Οι εικόνες είναι χρησιμοποιήσιμες.
  • Σχετικά λίγοι άνθρωποι (επί του παρόντος) διαθέτουν συσκευές διπλής πυκνότητας.
  • Η πλειοψηφία των συσκευών Retina είναι smartphones και tablet. Πρέπει να στέλνουμε εικόνες υψηλότερης ανάλυσης σε μικροεφαρμογές με πιο περιορισμένη ισχύ επεξεργασίας και διαθεσιμότητα δικτύου;
  • Τέλος, γιατί προσθέτουμε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στις ιστοσελίδες μας, όταν το εύρος ζώνης και η ανταπόκριση παραμένουν τόσο σημαντικές;

Φυσικά, κανένα από αυτά δεν έχει σημασία όταν ο προϊστάμενός σας ζητάει εικόνες "λιγότερο μπλοκ" στο iPad του. Ωστόσο, θα συνιστούσα μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση cross-browser σε αντίθεση με μεγαλύτερες εικόνες, i. μι. αντικαταστήστε τις εικόνες bitmap με εικόνες SVG, εφέ CSS3 ή εικονίδια webfont, όταν είναι δυνατόν (ανατρέξτε στις 5 τρόποι υποστήριξης των οθονών αμφιβληστροειδών υψηλής πυκνότητας).

Η βιομηχανία αποφασίζει

Μπορεί να είμαι ελαφρώς επικριτικός, αλλά πολλοί άνθρωποι νοιάζονται για το πρόβλημα της απόκρισης εικόνας. Μια πρόσφατη συνάντηση των μελών του W3C έφτασε τελικά σε μια συναίνεση και οι πωλητές είναι πιθανό να υποστηρίξουν την προσφορά χαρακτηριστικών srcset . Όταν εφαρμοστεί, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα όπως:

   
Μια συναίνεση για το ευαίσθητο πρόβλημα εικόνας;Μια συναίνεση στο πρόβλημα της ευαισθησίας εικόνας Σχετικά θέματα:
Γραμματοσειρές καμβά & SVGWeb Γραμματοσειρές CSS
Γνωρίστε τον συντάκτη
Craig Buckler
Ο Craig είναι ανεξάρτητος σύμβουλος στο διαδίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος δημιούργησε την πρώτη του σελίδα για το IE2. 0 το 1995. Από τότε υποστηρίζει πρότυπα, προσβασιμότητα και τεχνικές HTML5 με τις καλύτερες πρακτικές. Έχει γραφτεί περισσότερα από 1.000 άρθρα για το SitePoint και μπορείτε να τον βρείτε @craigbuckler
March 7, 2018