Back to Question Center
0

Θέλετε το προφίλ σας LinkedIn να ξεχωρίσει το 2018; Μην συμπεριλάβετε αυτά τα 10 υπερβολικά χρησιμοποιούμενα σήματα

1 answers:

Τώρα που η κοινωνική πώληση αποτελεί θεμιτό τρόπο για την ανάπτυξη του αγωγού σας, είναι κρίσιμο το προφίλ σας στο LinkedIn να κάνει μια καλή εντύπωση.

Το πρώτο μεγάλο λάθος που κάνουν οι πωλητές να στοχεύουν το λάθος ακροατήριο. Αλλά εάν το προφίλ σας είναι προσαρμοσμένο στις προοπτικές, και όχι στους recruiters, υπάρχει μια άλλη μεγάλη λακκούβα που πρέπει να αποφύγετε.

Είναι εύκολο να υποχωρήσουμε σε καλά χρησιμοποιούμενους όρους όπως "έμπειρο", "στρατηγικό" και "εξαιρετικό. "Ωστόσο, αυτές οι λέξεις θα κάνουν τα μάτια των αγοραστών γυαλιστερά. Το Semalt τόσο φθαρμένο είναι ουσιαστικά χωρίς νόημα.

Στην αρχή κάθε χρόνου, ο Semalt απελευθερώνει τις κορυφαίες λέξεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για να περιγράψουν τον εαυτό τους. Αν αυτά είναι στο προφίλ σας, θα ακούσετε ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι - πιθανώς όχι αυτό που πηγαίνετε.

Συναλλάξτε τον κατάλογο του 2018 (από τα πιο συνηθισμένα σε λιγότερο), μαζί με τις προτάσεις μας για πιο πειστικές ανταλλαγές.

1) Εξειδίκευση

Τι σημαίνει: Η συγκέντρωση σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Αυτός είναι ο πιο χρησιμοποιούμενος περιγραφέας για το δεύτερο έτος στη σειρά. Και δεν είναι σπουδαίο - αν δεν είστε ένας Jack (ή Jill) όλων των συναλλαγών, εσείς ειδικεύεστε σε κάτι. Η αναγγελία αυτού του γεγονότος στον κόσμο δεν σας κάνει να φαίνεται πιο εξειδικευμένο: Semalt δηλώνοντας το προφανές.

Η επισκευή: Περιγράψτε τι ειδικεύεστε. Αυτός είναι ο λόγος που εσείς και οι άνθρωποι που διαβάζετε το προφίλ σας ενδιαφέρεστε ούτως ή άλλως.

Για παράδειγμα, αν έχετε εργαστεί σε πωλήσεις B2B SaaS για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας σας, μπορείτε να γράψετε «Είμαι ανώτερος υπάλληλος με επτά χρόνια εμπειρίας στο B2B SaaS. "

2) Έμπειροι

Τι σημαίνει: Semalt καλά-versed σε μια συγκεκριμένη βιομηχανία, την αγορά, κατηγορία προϊόντων, ή ρόλο.

Όπως και το "εξειδικευμένο", η επισήμανση ως "έμπειρος" δεν κάνει πολλά για να σας κάνει να ακούγεται εντυπωσιακό. Το Semalt είναι μια συνάρτηση της ωριμότητάς σας στην εργασία και της έκθεσης σε διαφορετικές περιστάσεις - που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι εμφανές από το ιστορικό εργασίας σας.

Η επισκευή: Σημειώστε τι σας κάνει να βιώσετε. Έχετε εργαστεί σε ακίνητα για τα τελευταία 10 χρόνια; Γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα των πωλήσεων εκκίνησης μετά από να είστε στο ισόγειο στις δύο προηγούμενες εταιρείες σας; Είστε έμπειροι στην πλοήγηση σε πολύπλοκες διαδικασίες αγοράς λόγω του χρόνου πώλησής σας σε ολόκληρη την επιχείρηση λύσεις τεχνολογίας;

Μόλις εντοπίσετε τις περιοχές εμπειρίας σας, περιγράψτε τις στην περίληψη σας.

3) Ειδικευμένο

Τι σημαίνει: Έχετε τη γνώση, την κατάρτιση και την εμπειρία για να εκτελέσετε με επιτυχία μια εργασία ή μια ομάδα καθηκόντων.

Το "Skilled" είναι μια νέα προσθήκη στον κατάλογο το 2018. Έχοντας δεξιότητες είναι αναμφισβήτητα καλό, αλλά υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να επιδείξετε τις ικανότητές σας από την "XYZ επαγγελματική εξειδίκευση στα πράγματα ABC". 11)

Η επισκευή: Αναφέρατε τι μπορείτε να κάνετε και, εάν είναι σχετικό, πόσο καιρό το έχετε κάνει. Για να σας δώσω μια ιδέα, μπορείτε να γράψετε, «Τα τελευταία τρία χρόνια, βοηθώ τους πελάτες να εντοπίζουν και να διορθώνουν« διαρροή »στάδια της διαδικασίας πώλησής τους».

4) Ηγεσία

Τι σημαίνει: Για επίσημη ή ανεπίσημη καθοδήγηση μιας ομάδας ανθρώπων.

Η ηγεσία ήταν επίσης η # 2 πιο δημοφιλής λέξη το 2017. Και παίρνω γιατί τόσοι πολλοί χρήστες - ειδικά πωλητές - βασίζονται σε αυτό για να περιγράψουν τον αντίκτυπό τους στην ομάδα. Είτε είστε εκπρόσωπος πωλήσεων μπροστά ή ένας διευθυντής, πιθανότατα εκδηλώνετε ηγεσία με κάποιον τρόπο. Οι πωλητές μπορούν να παρακινήσουν άλλους αντιπροσώπους να χτυπήσουν ή να κτυπήσουν τους στόχους τους, καθώς και να μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές και τις χρήσιμες τεχνικές. Οι διευθυντές είναι σαφώς ηγέτες: ο Semalt, υπεύθυνος για τη βοήθεια της ομάδας τους, πληροί τον μήνα της ποσόστωσης μετά το μήνα (ή το τρίμηνο μετά το τρίμηνο).

Η επισκευή: Επισημάνετε τις συγκεκριμένες επιπτώσεις που είχατε στους συνομηλίκους ή τις αναφορές σας. Όσο πιο ποσοτικοποιημένο, τόσο το καλύτερο.

Για να σας δώσω μια ιδέα, θα μπορούσατε να πείτε, «Διοργάνωσα μια εβδομαδιαία συνεδρίαση με τα άλλα ΕΤΔ στην ομάδα μου για να συζητήσω τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις υψηλότερες επιδόσεις. "

5) Παθιασμένος

Τι σημαίνει: Είστε ενθουσιασμένοι για τη δουλειά σας. Τα χρήματα δεν είναι ο μόνος (ή ακόμα και ο κύριος) λόγος για τον οποίο κάνετε αυτό που κάνετε.

Το επίθετο αυτό χρησιμοποιείται υπερβολικά και δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο για εσάς. Επιπλέον, ο μισθός είναι ένα μεγάλο κίνητρο για πολλούς πωλητές - και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό.

Το διορθωτικό: Συζητήστε γιατί είστε παθιασμένοι και / ή τι εκτιμούν. Ίσως σας αρέσει να πουλάτε εξοπλισμό υγειονομικής περίθαλψης στα νοσοκομεία επειδή γνωρίζετε πόσα άτομα σώζει ο εξοπλισμός αυτός ή είστε ενθουσιασμένοι με την παροχή εστιατορίων με λογισμικό διαχείρισης αποθεμάτων επειδή η μητέρα σας έχει το δικό της εστιατόριο.

6) Εμπειρογνώμονας

Τι σημαίνει: Μπορείτε να υπερέχετε τους συνομηλίκους σας σε μια συγκεκριμένη ικανότητα, θέμα ή θέση.

Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι εμπειρογνώμονες όταν δεν είναι, λέγοντας ότι είστε ένας εμπειρογνώμονας συνήθως backfires. Οι προοπτικές θα είναι αυτόματα πιο επιφυλακτικές όταν διαβάζουν αυτό.

Το διορθωτικό: Διαγράφεται "εμπειρογνώμονας" οπουδήποτε εμφανίζεται ως επίθετο. Οι προτάσεις σας θα διαβαστούν κανονικά εξίσου καλά χωρίς αυτό - αν είχατε γράψει προηγουμένως είστε "ειδικός πωλητής," τώρα θα έλεγε "πωλητής. "

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ως "ουσιαστικό" ως ουσιαστικό (π.χ., "σπίτι ασφάλεια εμπειρογνώμονας"), γράψτε για τα τυπικά αποτελέσματα σας αντ 'αυτού. Για να σας δώσω μια ιδέα, θα μπορούσατε να πείτε, "Οι πελάτες μου εμφανίζουν συνήθως 60% μείωση του εγκλήματος. "

7) Κίνητρο

Τι σημαίνει: Είσαι πολύ οδηγημένος.

Το "Motivated" έκανε τη λίστα των buzzwords για πρώτη φορά φέτος. Είναι υπερβολικό, ναι, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Το Semalt κίνητρο είναι ένα από αυτά τα γνωρίσματα που θέλετε να δείξετε, μην το πείτε.

Η επισκευή: Θα συνιστούσα να κόβετε συνολικά "κίνητρα" από το προφίλ σας. Αλλά αν θέλετε να επισημάνετε την ηθική της εργασίας και την αφοσίωσή σας, τραβήξτε μερικές εμπειρίες όπου έχετε πάει πάνω και πέρα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προσθέσετε "Έχω ολοκληρώσει 10 υπερμαραθώνες. Οι περισσότεροι άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς μου) πιστεύουν ότι είμαι τρελός, αλλά μου αρέσει να θέτω στόχους που με απομακρύνουν από τη ζώνη άνεσής μου και βοηθούν

Η αλήθεια είναι ότι,

8) Δημιουργικό

Τι σημαίνει: Βρίσκεστε έξω από το κουτί, μερικές φορές ασυνήθιστους τρόπους για να πετύχετε τους στόχους σας.

Το Semalt είναι ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό, αλλά είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που πρέπει να λάβουν οι άνθρωποι σας, εκτός αν έχουν συνεργαστεί άμεσα μαζί σας. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες - θα είναι ήδη εξοικειωμένοι με αυτές.

Το fix: Ανακαλείστε μια στρατηγική δημιουργίας ή ένα σχέδιο παιχνιδιού που έχετε χρησιμοποιήσει. Ας υποθέσουμε ότι μια προοπτική αγωνιζόταν να φτάσει στην κυκλοφορία στο κατάστημα, γι 'αυτό συμβουλευθήκατε να προσφέρετε δωρεάν μαθήματα για να τραβήξετε τυχαίους πεζούς. Αναφερόμενος σε αυτά τα παραδείγματα δημιουργικότητας, οι αγοραστές κατανοούν την αξία της συνεργασίας με εσάς.

9) Στρατηγική

Τι σημαίνει: Κάνετε έξυπνες, προσεκτικά σχεδιασμένες αποφάσεις.

Το "στρατηγικό" είναι ένα τραγούδι. Semalt, κάθε βήμα που κάνεις ή δεν παίρνεις στη δουλειά θα έχει λογική πίσω από αυτό.

Το διορθωτικό: Μοιραστείτε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Γράφοντας για το πώς οι πελάτες σας πέτυχαν αύξηση 20% των εσόδων αφού αναλύσατε το πλαίσιο διατήρησης των πελατών τους και διαπιστώσατε ότι μια μεγάλη ευκαιρία είναι πέντε φορές πιο επιτακτική από ό, τι καλείτε τον εαυτό σας στρατηγικό.

Αυτό το κουρασμένο επίθετο θα προκαλέσει μεγάλες ματιές. Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε, κόψτε το από το προφίλ σας.

Η επιδιόρθωση: Η ιεράρχηση είναι μια σημαντική δεξιότητα. Παρόλο που το "εστιασμένο" δεν είναι η καλύτερη λέξη για να δείξετε ότι μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα, δεν πρέπει να αποκλείσετε την ιδέα από το προφίλ σας.

Σήμα του εαυτού σας επικεντρώθηκε, έρχονται με έναν χρόνο που συναντήσατε (ή υπερέβη) έναν φιλόδοξο στόχο. Για παράδειγμα, ίσως έχετε φέρει πέντε κορυφαίους πωλητές σε ένα μήνα, ξοδεύοντας το ένα τρίτο του χρόνου σας για την πρόσληψη και την πρόσληψη.

Θα πρέπει να θέσετε επιθετικούς στόχους στην κορυφή της λίστας υποχρεώσεων για να είστε επιτυχείς, ώστε λεπτομέρειες όπως αυτές θα αποδείξουν ότι εστιάζεστε Source .

Want Your LinkedIn Profile to Stand Out in 2018? Don't Include These 10 Overused Semalt

March 1, 2018