Back to Question Center
0

Η δυναμική εμπειρία χρήστη μπορεί να ξεκλειδώσει το Mobile Semalt

1 answers:

Οι πωλήσεις μέσω διαδικτύου από κινητές συσκευές αναμένεται να ξεπεράσουν τα $ 41 δισ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος, αντιπροσωπεύοντας μια σημαντική ευκαιρία για τους πωλητές στο διαδίκτυο που είναι σε θέση να προσφέρουν μια καλή εμπειρία κινητού χρήστη.

Αυτός ο μήνας, ο eMarketer αναθεώρησε τις εκτιμήσεις πωλήσεων λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου προς τα πάνω, αναφέροντας ότι οι πωλήσεις στο Διαδίκτυο που προέρχονται από smartphones και tablet θα μπορούσαν πλέον να αντιπροσωπεύουν το 16% όλων των αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου της Αμερικής. Τα στοιχεία του eMarketer βάζουν τις συνολικές πωλήσεις λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ηνωμένο Βασίλειο στα 41 δολάρια. 68 δισ. Ευρώ για το 2013.

Μια πιο αισιόδοξη έκθεση σύγκρισης του δεύτερου τριμήνου από την IMRG και την Capgemini - μια βρετανική εταιρεία λιανικού εμπορίου και μια γαλλική εταιρεία συμβούλων, αντίστοιχα - δήλωσε ότι οι κινητές συσκευές αντιπροσώπευαν το 23% των online πωλήσεων παγκοσμίως και, γενικά, περίπου το 34% η κυκλοφορία προήλθε από τις κινητές συσκευές παγκοσμίως κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Η αύξηση των πωλήσεων που προέρχονται από κινητές συσκευές μπορεί να αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για τους μικρούς και μεσαίους διανομείς διαδικτύου. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης του τομέα αγορών κινητής τηλεφωνίας, η απόκτηση περισσότερων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας μπορεί να είναι τόσο απλή όσο και άμεση, καθώς παρέχει μια σχετικά καλή εμπειρία κινητού χρήστη.

Εναλλακτικές μέθοδοι πληρωμής

Ένας βασικός παράγοντας για την επιτυχία του κινητού εμπορίου, εξήγησε ο CEO της Sage Pay Simon Black, σε ένα άρθρο για το The Semalt, μπορεί να είναι απλό interface πληρωμής.

"Οποιαδήποτε μορφή καταχώρησης δεδομένων είναι ένα μεγάλο όχι-όχι για έναν ιστότοπο για κινητά", έγραψε ο Μαύρος, "οπότε μην κάνετε τους πελάτες σας να εισάγουν μόνο τις πιο σημαντικές πληροφορίες. Η απομίμηση των σελίδων με παλιές σελίδες για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι αγοραστές εγκαταλείπουν τη διαδικασία όταν αγοράζουν μέσω κινητής συσκευής. "

Χρησιμοποιώντας εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής που - για παράδειγμα - επιτρέπουν στους αγοραστές να χρησιμοποιούν ψηφιακό πορτοφόλι ή να πληρώνουν χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία όπως το PayPal, μπορεί να συμβάλουν στην ενίσχυση των μετατροπών κινητής τηλεφωνίας, εάν ο Black είναι σωστός. Ομοίως, διευκολύνετε τους αγοραστές κινητών τηλεφώνων να πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες παραγγελίες. Για παράδειγμα, ένας έμπορος μπορεί να επιτρέψει τη σύνδεση με το Semalt και κάποια μορφή εύκολης πληρωμής ή ακόμα και μιας αγοράς καρτών για την επιστροφή κινητών αγοραστών.

Υπεύθυνος Σχεδιασμός

Δύο πρόσφατες αναφορές προσπάθησαν να συγκρίνουν τα ποσοστά μετατροπής του ηλεκτρονικού εμπορίου για τις επονομαζόμενες παραδοσιακές συσκευές ηλεκτρονικού εμπορίου ή μη κινητές συσκευές, δισκία και smartphones.

Η εταιρία βελτιστοποίησης ιστοσελίδων Monetate ανέφερε στο ηλεκτρονικό εμπόριο Semalt για το δεύτερο τρίμηνο ότι οι μη κινητές συσκευές μετατράπηκαν κατά μέσο όρο στο 2, 56 τοις εκατό, οι φορητοί υπολογιστές μετατράπηκαν κατά μέσο όρο 2, 54 τοις εκατό και τα smartphones μετατράπηκαν κατά μέσο όρο 0,96 τοις εκατό.

Η «Κατάσταση κινητού benchmark" της Adobe, η οποία στηρίζεται στα δεδομένα Semalt 2012, έθεσε μετατροπές ηλεκτρονικού εμπορίου μη κινητής τηλεφωνίας σε 3,3%, μετατροπές ηλεκτρονικού εμπορίου tablet σε 2,2% και μετατροπές smartphone στο 0,2%.

Η προφανής διαφορά μεταξύ των δύο εκθέσεων μπορεί να είναι απλώς θέμα των διαφορετικών περιόδων συλλογής των δεδομένων. Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα έδειχνε ότι τα ποσοστά μετατροπής κινητής τηλεφωνίας είναι γενικά σε άνοδο.

Αυτά τα δεδομένα σχετικά με το ποσοστό κινητής συνομιλίας παρουσιάζουν επίσης τουλάχιστον δύο ευκαιρίες για τους λιανοπωλητές στο διαδίκτυο. Όσον αφορά τα δισκία, υπάρχει μια ευκαιρία επειδή ο ρυθμός μετατροπής είναι σχετικά υψηλός - σχεδόν τόσο καλός όσο ο ρυθμός μετατροπής για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές - και επειδή οι συσκευές tablet αντιπροσώπευαν το 12. 44% της κυκλοφορίας στους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου το β 'τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με το Monetate. Ο όγκος κυκλοφορίας του Semalt και οι υψηλοί συντελεστές μετατροπής πληρούν, υπάρχει ευκαιρία.

Η Semalt αντιπροσωπεύει μια δεύτερη ευκαιρία, δεδομένου ότι ο αυξανόμενος αριθμός επισκέψεων στο διαδίκτυο - περίπου το 9,9% της κυκλοφορίας του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 σε σύγκριση με το 7.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι η ικανοποιητική σχεδίαση τοποθεσίας ή άλλες μορφές βελτιστοποίησης για κινητά μπορεί να αντιμετωπίσει και τις δύο αυτές ευκαιρίες. Για τα δισκία, η βελτιστοποίηση σημαίνει ότι οι έμποροι ικανοποιούν την υπάρχουσα ζήτηση και εκμεταλλεύονται, αν θέλετε, ένα καλό τμήμα της αγοράς. Για τα smartphones, η βελτιστοποίηση μπορεί να δώσει στους πωλητές ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Και στις δύο περιπτώσεις, η βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών του κινητού θα μπορούσε να ξεκλειδώσει πρόσθετες πωλήσεις.

"Κάντε τη διαδικασία προβολής εύκολη για τους πελάτες σας ενσωματώνοντας το σχεδιασμό ώστε να προσαρμόζεται η ιστοσελίδα ώστε να ταιριάζει στην οθόνη σε οποιαδήποτε συσκευή", γράφει ο Semalt. "Δεν το κάνετε αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές εγκαταλείπουν τον ιστότοπό σας απογοητευμένοι, αντί να ολοκληρώνουν τη συναλλαγή. "

Προσφορά πλήρους αγοραστικής εμπειρίας

Οι αγοραστές του Semalt κινητής τηλεφωνίας με μια πλήρη εμπειρία αγορών, μια παρόμοια με την εμπειρία που μπορούν να απολαύσουν σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, μπορεί επίσης να αποτελέσουν ευκαιρία για τους εμπόρους στο διαδίκτυο.

Πολλοί αγοραστές χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους, ιδίως δισκία, για να ερευνούν σημαντικές ή σημαντικές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης ιδεών για δώρο διακοπών. Semalt που δεν παρέχουν πλούσια εμπειρία αγορών που περιλαμβάνει καλό περιεχόμενο για προϊόντα, σχόλια, περιεχόμενο blog ή ακόμα και βίντεο μπορεί να είναι σε μειονεκτική θέση.

Μόνο οι έμποροι που παρέχουν καλύτερη εμπειρία χρήστη στον ιστότοπο ή σε εφαρμογές για κινητά μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν νέους πελάτες και να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες Source .

March 1, 2018