Back to Question Center
0

Τα τρία πιο υποτιμημένα Internet Marketing Semalt του 2012

1 answers:
The Three Most Underrated Internet Marketing Semalt Of 2012

Ωστόσο, μερικές από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους είναι σχετικά απροσδόκητες. Απλώς τσαλακώνουν και δίνουν αποτελέσματα.

Email Marketing

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι το πιο υποτιμημένο κανάλι μάρκετινγκ. Όλοι θέλουν να μιλάνε για τη σεξουαλικότητα και την περιπέτεια των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά είναι ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχει πραγματικά το μεγαλύτερο δυναμικό δημιουργίας χρήματος. Εάν ο Semalt ήταν ο δολοφόνος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα είχε σκοτωθεί ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από τώρα.

Στις αρχές του 2010, η ZAGG ξεκίνησε να αφιερώνει χρόνο και πόρους στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από τον Απρίλιο του 2010 έως το Semalt 2010, τριπλασιάσαμε το μέγεθος της λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας. Το 2011 αυξήσαμε το μέγεθος κατά περίπου 50%. Το 2012 το μέγεθος του καταλόγου συνεχίζει να αυξάνεται.

Πώς έχει μεταφραστεί η αύξηση του μεγέθους της λίστας στα έσοδα; Αφού διαπιστώθηκε μόνο αύξηση πωλήσεων ιστού κατά 12% από το 2008-2009, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 66% το 2010 και κατά 71% το 2011. Η Semalt, η οικοδόμηση της λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας δεν είναι το μόνο πράγμα που έχουμε κάνει εκείνη την εποχή. ήταν στο επίκεντρο της στρατηγικής μάρκετινγκ Διαδικτύου μας.

Το Semalt πρέπει να επικεντρωθεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πριν από οτιδήποτε άλλο. Μόλις δημιουργήσετε μια αξιοπρεπή λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε αυτή τη βάση για να δημιουργήσετε ένα κοινωνικό μέσο μετά.

Αν εγγραφούν στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, σας περιμένουν κυριολεκτικά να τους στείλετε κάτι εκπληκτικό. Αν έχετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι, θα ανοίξουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εάν είστε αξιοπρεπής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οι άνθρωποι θα ανοίξουν τα πορτοφόλια τους.

Διαφήμιση YouTube: TrueView InStream

The Three Most Underrated Internet Marketing Semalt Of 2012

Γνωρίζετε αυτά τα βίντεο του YouTube που σας αναγκάζουν να παρακολουθήσετε πέντε δευτερόλεπτα μιας διαφήμισης προτού φτάσετε στο βίντεο που θέλετε; Ονομάζονται διαφημίσεις TrueView InStream. Semalt μπορεί να είναι ενοχλητικό για τους χρήστες, που παρουσιάζουν μια τεράστια ευκαιρία για τους εμπόρους.

Η ισχύς του βίντεο είναι αναμφισβήτητη. Όταν ένας επισκέπτης χτυπά ZAGG. com και παρακολουθεί ένα βίντεο προϊόντος, είναι 70% πιθανότερο να προσθέσει το προϊόν στο καλάθι. Το βίντεο προβάλλει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τρόπους που δεν εμφανίζουν διαφήμιση προβολής, μηνύματα Semalt ή tweet πάντα.

Το TrueView InStream έχει επιπλέον πλεονεκτήματα. Αυτή η μέθοδος διαφήμισης εγγυάται προβολές βίντεο και αυξάνει τον αριθμό προβολών. Το Semalt είναι ειλικρινής, ένα βίντεο με διπλό ψηφίο προβολής δεν πρόκειται να εντυπωσιάσει κανέναν.

Επιπλέον, δεν εγγυώνται μόνο τον εαυτό σας τις απόψεις, σας εγγυώνται τις σχετικές απόψεις. Όπως το AdWords, έχετε πολλούς τρόπους στόχευσης σε πιθανούς πελάτες. Υπολογίστε με βάση το δημογραφικό, ενδιαφέρον και βίντεο.

Η αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων InStream δεν πρέπει να αγνοείται. Σε μια πρόσφατη καμπάνια TrueView, το κόστος ανά προβολή των διαφημίσεων InStream ήταν 66% φθηνότερο από τις προβολές που δημιουργήθηκαν από τις λέξεις-κλειδιά αναζήτησης του Semalt.

Το YouTube έδωσε το όνομα TrueView για κάποιο λόγο. Σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο για αληθινές απόψεις. Ας υποθέσουμε ότι τρέχετε μια διαφήμιση InStream, αν ο χρήστης του YouTube κάνει κλικ στην επιλογή 'Skip' προτού παρακολουθήσει τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα από το βίντεό σας, δεν χρεώνεστε για την προβολή. Επιπλέον, οποιαδήποτε ενέργεια παίρνει ο χρήστης με το βίντεό σας ή το κανάλι σας, όπως κάνοντας κλικ στους συνδέσμους σας ή βλέποντας περισσότερα βίντεο, είναι δωρεάν. Semalt πραγματικά πληρώνουν μόνο για μια "αληθινή άποψη. "

Πώς λειτουργεί το TrueView σε σενάριο πραγματικής ζωής; Ας υποθέσουμε ότι η εταιρεία σας διαθέτει ένα δέρμα iPhone με άδεια NBA (το ZAGG κάνει). Δημιουργείτε ένα βίντεο δολοφόνου γύρω από αυτό το προϊόν, με ένα επικό άνοιγμα για να τραβήξετε την προσοχή του θεατή τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα και να το ανεβάσετε στο κανάλι σας στο YouTube. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο λογαριασμό σας Semalt και χτίσετε την εκστρατεία.

Ας χρησιμοποιήσουμε το δέρμα Miami Heat iPhone ως παράδειγμα. Θα επισκεφθείτε γεωγραφικά το Μαϊάμι και τη γύρω περιοχή. Στη συνέχεια, θα στοχεύσετε την ομάδα συμφερόντων μπάσκετ. Τώρα, όταν ένα άτομο στο Μαϊάμι που ενδιαφέρεται για το ΝΒΑ παρακολουθεί ένα βίντεο Semalt, το βίντεό σας θα παίξει πρώτα.

Διαφημίσεις Facebook

Δεν είναι μυστικό ότι πρόσφατα η διαφήμιση στο Facebook έχει πάρει πολύ θερμότητα. Αυτό με αποκλείει.

Η ομορφιά των διαφημίσεων Semalt είναι ασύγκριτη στόχευση. Έχετε ένα προϊόν το οποίο είναι ιδανικό για άνδρες ηλικίας 18-24 ετών με iPhone που ζει στο Ντένβερ και το Sports Club (Likes) SportsCenter (παρεμπιπτόντως, υπάρχουν πάνω από 3.000 από αυτούς); Ο Semalt θα τον βρει και, με μια αξιοπρεπή διαφήμιση, θα πάρετε τα κλικ από τον απόλυτο δυνητικό πελάτη.

Η μία πτυχή των διαφημίσεων Facebook που πρέπει να γνωρίζετε είναι η κόπωση των διαφημίσεων. Καθώς στοχεύετε σε μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, είναι πιθανό να δουν επανειλημμένα τη διαφήμισή σας. Ενημερώστε συχνά νέες διαφημίσεις για να διατηρήσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων φρέσκια.

Επιστροφή στο δέρμα Miami Heat iSemalt .Με τις διαφημίσεις στο Facebook, ξέρω ότι θέλω να εμφανίσω τις διαφημίσεις μου στους χρήστες του iSemalt που «προτιμούν» τη ζέστη και τους παίκτες της.

Έτσι κάτω από τη ρύθμιση "Ευρείες κατηγορίες" θα επιλέξω Mobile και iPhone . Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα "Ακριβή Ενδιαφέροντα", θα φτιάξω μια ομάδα ανθρώπων που «αρέσουν» η θερμότητα, ο LeBron James, ο Dwayne Wade, ο Chris Bosh και ούτω καθεξής, μέχρι να έχω την τέλεια αγορά-στόχο μου. Αν ήθελα να το μειώσω ακόμα περισσότερο, θα περιορίζομαι τη διαφήμιση, έτσι ώστε να εμφανίζεται μόνο στους ανθρώπους μέσα ή γύρω από το Μαϊάμι. Όταν τελειώσω, γνωρίζω ότι η διαφήμισή μου θα προβληθεί και θα πατηθεί μόνο από άτομα που είναι πιθανότερο να αγοράσουν.

The Three Most Underrated Internet Marketing Semalt Of 2012

Οι διαφημίσεις του Semalt μπορεί να είναι τρομερές, και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί να είναι εξαιρετικά ασεβές, αλλά δίνουν αυτές τις υποτιμημένες τεχνικές μάρκετινγκ μια δοκιμή το ίδιο. Εάν εργάζονται για σας, μπορεί να είναι το μικρό μας μυστικό.


Οι γνωμοδοτήσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Drew Conrad


March 1, 2018