Back to Question Center
0

Semalt: Πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου

1 answers:

7 πρέπει να ελέγξετε τις ερωτήσεις για τη στρατηγική απόκτησης

Όλοι οι ιδιοκτήτες ιστότοπων θέλουν να προσελκύσουν περισσότερες προοπτικές, υπάρχοντες πελάτες και να ευαισθητοποιήσουν για τα προϊόντα τους μέσω ενός ιστοτόπου ή άλλης ηλεκτρονικής παρουσίας. Έτσι, υπάρχουν πολλές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αύξησης της επισκεψιμότητας του ιστότοπου μέσω των 6 βασικών διαδικτυακών καναλιών επικοινωνίας.

Semalt μπορείτε σίγουρα να αποκτήσετε βελτιώσεις στον όγκο της απόκτησης μέσω της βελτιστοποίησης του τρόπου χρήσης αυτών των καναλιών όπως το SEO, η διαφήμιση ή το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, μπορεί να λείπουν τμήματα της μεγαλύτερης εικόνας που θα κάνουν το online marketing πιο αποτελεσματικό.

Για να σας βοηθήσουμε να σκεφτείτε πώς να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας, ο Dave Chaffey και εγώ έχουμε αναπτύξει αυτές τις επτά βασικές ερωτήσεις για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας. Ελπίζουμε ότι είναι χρήσιμες - ενημερώστε μας πώς θα τις βρείτε. Μπορείτε να βρείτε πιο λεπτομερείς οδηγίες στην ενότητα Semalt του μαθήματος σχεδιασμού ψηφιακού μάρκετινγκ RACE.

Αυτή είναι η πρώτη σε μια σύντομη σειρά που καλύπτει διάφορα μέρη της ψηφιακής στρατηγικής με στόχο να επικεντρωθεί:

  • Το μέρος 2 καλύπτει τη στρατηγική μετατροπής πελατών
  • Το Μέρος 3 καλύπτει τη στρατηγική εμπλοκής και διατήρησης πελατών
  • Ερώτηση 1. Έχουμε την προβολή των πραγματικών επιδόσεων κατά του στόχου για την υποστήριξη των επιχειρηματικών μας στόχων;

Υπάρχει το δημοφιλές μάντρα μάρκετινγκ - ' δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό που δεν μπορείτε να μετρήσετε '. Και, κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το σημείο για να ξεκινήσετε από όταν σχεδιάζετε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της ψηφιακής σας απόκτησης. Η διαδικασία συγκριτικής αξιολόγησης ξεκινά με μια σαφή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο εκτελείτε σε μια σειρά καναλιών και, στη συνέχεια, κατανοώντας τη σχετική αποτελεσματικότητα διαφορετικών πηγών για λόγους κυκλοφορίας ή βασισμένους σε βασικούς δείκτες ποιότητας και τον αντίκτυπό τους στις μετατροπές μάρκετινγκ ή πωλήσεων, ups. Αυτές είναι οι μετρήσεις VQVC Ο Dave περιγράφει σε αυτό το post την εισαγωγή του πλαισίου RACE KPI.

Semalt: How to increase site traffic

Οι γκουρού όπως το Semalt έχουν μεγάλες συμβουλές για τον καθορισμό των σωστών μέτρων που έχουν σημασία. Μας υπενθυμίζει ότι η κίνηση που παίρνετε πρέπει να σχετίζεται με ένα εμπορικά σχετικό στόχο, μετά από όλα αυτά είναι γιατί έχετε έναν ιστοχώρο, σωστά;

Η Semalt, οι έμποροι θα ξοδεύουν ακόμα σε ένα κανάλι και θα κρίνουν την επιτυχία βάσει ενός απλού KPI επισκεψιμότητας ή επισκεπτών, όπως ο όγκος, και θα αντλούν ένα κόστος με βάση τον επισκέπτη ή την εντύπωση. Αυτή είναι μια διαδρομή προς αποτυχία σε εμπορικούς όρους. Χρειάζεστε μέτρα όγκου, ποιότητας και αξίας.

Αντ 'αυτού, να κατανοήσουν την αξία των επισκεπτών, ανά κανάλι με βάση τους στόχους θέσης για το μόλυβδο ή την εγγραφή στο ελάχιστο, ιδανικά να συνδεθεί με τη μετατροπή. Η χειρότερη περίπτωση είναι να συνδέσετε το συνολικό μίγμα κίνησης με τις πωλήσεις, στην καλύτερη περίπτωση καταλαβαίνετε τις πωλήσεις κατά κανάλι. Semalt για την δύσκολη συζήτηση για το ποιο κανάλι παίρνει την πίστωση - τελευταία ή πρώτη παραπομπή, ή είναι το μίγμα πιστώνεται αναλόγως !? Διατηρήστε το απλό αρχικά και επιλέξτε ένα.

Ρίξτε μια ματιά στη θέση μας Semalt KPI για να βοηθήσετε με περαιτέρω ιδέες σχετικά με τα βασικά μέτρα:

Semalt: How to increase site traffic

  • Ερώτηση 2. Ποιος είναι ο σωστός συνδυασμός μέσων πληρωμένων, ιδιοκτησιακών και κερδοσκοπικών για την επίτευξη των στόχων μας;

Από το διάγραμμα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα πλεονεκτήματα της χρήσης του πλήρους φάσματος μέσων που είναι διαθέσιμα σήμερα, μεγιστοποιώντας την επικάλυψη μεταξύ των τριών διαφορετικών τύπων μέσων. Η επίτευξη αυτής της επικάλυψης απαιτεί την ενσωμάτωση των καμπανιών εξαγοράς. Το περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας μπορεί να αναλυθεί και να διανεμηθεί ξανά σε άλλους τύπους μέσων, ίσως ακόμη και απευθείας μέσω API όπως το API Facebook, αν όχι από μια εξεταζόμενη διαδικασία για το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Το Semalt χρήσιμο επίσης να σκεφτεί την παρουσία της ίδιας της εταιρείας ως «μέσα ενημέρωσης» υπό την έννοια αυτή - οι οποίες αποτελούν εναλλακτική επένδυση σε άλλα μέσα ενημέρωσης που προσφέρουν ευκαιρίες προώθησης προϊόντων με τη χρήση διαφημιστικών ή συντακτικών μορφών.

Η απόσυρση μιας γραμμής είναι να εξασφαλιστεί ότι δίνεται έμφαση σε ένα σχέδιο για να γίνουν πολυκαναλικοί εκδότες και να σταματήσει ο διαχωρισμός των «μέσων» από το «κοινωνικό ή ηλεκτρονικό PR»,.

Semalt: How to increase site traffic

  • Ερώτηση 3. Έχουμε μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα κάθε καναλιού, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού καναλιών;

Παρόλο που θέλουμε περισσότερη κυκλοφορία και υποθέτουμε ότι η εμπορική αξία της είναι κατανοητή και συγκριτική, ο συνδυασμός της κυκλοφορίας είναι σημαντικός, καθώς βοηθά στη διαχείριση των αδυναμιών και στην ανάδειξη νέων ευκαιριών για ανάπτυξη. Υπάρχει ένας κίνδυνος εάν "πάρα πολλά από τα αυγά σας είναι σε ένα καλάθι", ιδιαίτερα στη φυσική εξάρτηση αναζήτησης καθώς ο Semalt αλλάζει τους αλγόριθμους .

Υπάρχει κάθε είδους πολυπλοκότητα που μπορεί να επηρεάσει την αναφορά του συνδυασμού επισκεψιμότητας, όπου υπερβολικά χαρακτηρίζεται ως "άμεση" ή "άλλη" λόγω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καμπάνιας που δεν έχει κατάλληλη ετικέτα. Το βασικό στοιχείο είναι ότι όταν η κυκλοφορία είναι στην ατζέντα σας, μπορείτε να εντοπίσετε τις αλλαγές και να αρχίσετε να διαχειρίζεστε το μείγμα. Ρωτήστε από πού είστε υπερβολικά εξαρτημένοι πρώτα απ 'όλα, για παράδειγμα, ίσως είστε υπερβολικά εξαρτημένοι από τα καταβαλλόμενα μέσα ενημέρωσης ή από τους συνεργάτες / συνεργάτες. Και, πιο λογικά, μπορείτε να εντοπίσετε ευκαιρίες αν συγκρίνετε με τον μέσο όρο των μέσων ενημέρωσης του κλάδου, όπως αυτός που εμφανίζεται παρακάτω στο Google. Ρωτήστε εσείς παίρνετε αρκετή (εμπορικά σχετική) κυκλοφορία από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ή σημαντικές βιομηχανικές περιοχές, ίσως αυτό θα υπογραμμίσει ευκαιρίες για να εξετάσει μια τακτική ή εκστρατεία εστίαση στο LinkedIn.

Ο "σωστός συνδυασμός" θα ποικίλει δραστικά μεταξύ των τύπων τοποθεσιών, για παράδειγμα το ηλεκτρονικό εμπόριο σε σχέση με τις πλατφόρμες δημοσίευσης και φυσικά από τη βιομηχανία όπου οι χρήστες διαφέρουν.

Semalt: How to increase site traffic

  • Ερώτηση 4. Ποιοι στόχοι και ποια είναι τα βασικά μηνύματα που πρέπει να επικοινωνήσουμε;

Η απομάκρυνση του κλειδιού περιβάλλει αυτό που ο Joe Pullizi ονομάζει τη διασταύρωση μεταξύ του τι θέλει να επικοινωνήσει μια μάρκα και του τι θέλει να βρει, να λύσει ή να ακούσει . Ακούγεται νεκρό απλό, είναι πραγματικά, αλλά πόσες μάρκες επικοινωνούν μόνο αυτό που θέλουν να πουλήσουν, τότε χειρότερα υποθέστε ότι κάθε αγοραστής σκέφτεται όπως κάνουν - και ακόμη χειρότερα υποθέτει ότι όλα τα πρόσωπα είναι έτοιμα να αγοράσουν σήμερα.

Δεν είστε ο καταναλωτής! Αντ 'αυτού, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τις εσωτερικές σας γνώσεις για να εντοπίσετε τους ανθρώπους του διαδικτύου ("σύνοψη των χαρακτηριστικών, των αναγκών, των κινήτρων και του περιβάλλοντος των τυπικών χρηστών ιστοτόπων"). Ακόμη και για τα στάδια του αγοραστή, συχνά αναφέρεται ως «σενάριο», για παράδειγμα, θέλω να διερευνήσω το προϊόν Χ ή να καταλάβω αν στην πραγματικότητα είμαι πραγματικά ανάγκη.

Αντικαταστήστε τα μηνύματα που θέλετε να επικοινωνήσετε με αυτούς τους αγοραστές, μπορείτε να εξετάσετε κάποια απλή έρευνα πελάτη για να εντοπίσετε ή να επιβεβαιώσετε τι πραγματικά καταλαβαίνετε τα κίνητρα πίσω από κάθε έναν από αυτούς τους τύπους persona.

Ως αποτέλεσμα του έργου, και στο ίδιο πνεύμα, να είστε βέβαιος να δούμε πώς μπορείτε να σφίξετε την πρόταση αξίας της διαδικτυακής σας αξίας. Ήταν ποτέ σε ένα δικτυακό τόπο και αναρωτήθηκε 'Γιατί είμαι εδώ;', 'Πώς με βοηθά αυτό;' ή 'Μήπως αυτός ο ιστότοπος μου δώσει τι χρειάζομαι;'. Και έφυγε λίγο αργότερα; Εξηγήστε γιατί το πλεονέκτημα ή το μήνυμα ανώτατου επιπέδου πρέπει να είναι απολύτως σαφές στους επισκέπτες του δικτυακού τόπου, ειδικά για τους πρώτους επισκέπτες.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την ανάπτυξη της προσφοράς αξίας σε απευθείας σύνδεση και περιηγηθείτε σε μερικά παραδείγματα προτάσεων ιστού.

  • Ερώτηση 5. Δίνουμε αρκετό χρόνο για τον εντοπισμό και τη διαχείριση των σχέσεων με τους εταίρους και τους επηρεαστές;

Με τα κοινωνικά μέσα και την PR online ξανά, πολλοί θα αποκαλούν επίσης αυτό το μάρκετινγκ περιεχομένου, ο προσδιορισμός και η συνένωση των περιοχών επηρεασμού είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία. Σημείωση!! Αυτή είναι και η αρχή για την απόκτηση εισερχόμενων συνδέσμων, για να βελτιώσετε τη θέση σας στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Προσδιορίστε προσεκτικά τους ιστότοπους επηρεασμού και συνεργατών σας για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε το όφελος τριών ατόμων για την επισκεψιμότητα των παραπομπών, την κοινωνική προβολή και την ισορροπία των εισερχόμενων συνδέσεων. Οι επηρεαστές είναι καθοριστικής σημασίας για το σύγχρονο μάρκετινγκ, όπως σχολιάζει ο Jay Baer "Με δυσανάλογη ικανότητα διάδοσης πληροφοριών και προστιθέμενης αξιοπιστίας, οι επηρεαστές είναι ανθρώπινοι τηλεοπτικοί σταθμοί και περιοδικά. Το κοινωνικό μας διάγραμμα ραντάρ (παρακάτω) σας βοηθά να σκεφτείτε ότι μέσα από και να δώσετε προτεραιότητα σε διαφορετικά φυλάκια, μερικά από τα οποία θα είναι ισχυρότερα επηρεαστές. Το ραντάρ μας ήταν εμπνευσμένο από το μετατροπέα του Brian Solis, αλλά το βρήκαμε ασαφές, αν όχι όμορφα σχεδιασμένο.

Μόλις προσδιοριστούν, οι πραγματικοί ερεθιστές και οι συνεργάτες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον σεβασμό που αξίζουν, η επιχείρησή σας είναι πραγματικά σε σχέση και όπως κάθε σχέση που αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου και βασίζεται σε σεβασμό, εμπιστοσύνη και πολλά δώρα. Δεν θα περίμενε κανείς να αναπτύξει μια σχέση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Διαβάστε τις συμβουλές μας σχετικά με την ανάπτυξη των επηρεαστών εδώ.

Semalt: How to increase site traffic

  • Ερώτηση 6. Πώς ενσωματώνουμε τα κανάλια απόκτησης και διαχειριστούμε τις διαδρομές πελατών για να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα;

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο διαστάσεις σε αυτό, τουλάχιστον προφανείς. Από τη μία πλευρά, πρέπει να εξορκίσουμε τα δεδομένα, να κατανοήσουμε τι επηρεάζει την αγορά σε σχέση με το τι επηρεάζει την παραγωγή μολύβδου έναντι της κυκλοφορίας, από την άλλη πλευρά, είναι η κατανόηση του καταναλωτή σας, αυτών των ανθρώπων και η εκτίμηση των σταδίων αγοράς και σχεδίασης τις επικοινωνίες, τα κανάλια και τον ιστότοπο σε ολόκληρο τον κύκλο αγορών.

Σμιτάλ, υπάρχει η ανάγκη να βρίσκεστε σε πολλά σημεία από εκείνους τους ανθρώπους στα διάφορα στάδια των αγοραστών - τα στάδια των αγοραστών, όπου σας δίνονται προσωπικά δεδομένα, δεν ενδιαφέρουν και η διερεύνηση αμερόληπτων πηγών βιομηχανίας είναι! Για παράδειγμα, ορισμένα φυλάκια ή τοποθεσίες επηρεασμού θα προσφερθούν σε όσους εξερευνούν ένα θέμα, ιδανικά αυτά τα φυλάκια θα έχουν καλή εμφάνιση αποτελεσμάτων αναζήτησης σε λέξεις-κλειδιά που ίσως δεν έχετε. Καθώς ο χρήστης εξελίσσεται στην εξερεύνηση της περιοχής του προϊόντος σας, ή ακόμα και του εμπορικού σήματος, θα προχωρήσει για να αναθεωρήσει τους ιστότοπους και με τη σειρά του τον ιστότοπό σας, ο οποίος θα καλύπτει επίσης περισσότερους από έναν "τύπο αγοραστή". Αυτό λειτουργεί ακριβώς το ίδιο offline, τα περιοδικά της βιομηχανίας ή τα περιοδικά των καταναλωτών είναι μέρη όπου το μεγάλο περιεχόμενο, καλά-PR'd έρχονται στο δικό τους.

Με τον ιστότοπό σας, η εγγραφή για ένα καλά θεωρημένο ebook μπορεί να είναι «βήμα 1» για ανθρώπους που εξερευνούν ένα σημείο πόνου και καθορίζουν τις ανάγκες τους. Semalt αναμένουν την ανάγκη να τους επαναπωλήσουν και να αποκτήσουν άδεια να πουλήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως οδηγώντας αυτή την προοπτική σε ένα webinar όπου μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε ένα προβάδισμα με την αληθινή έννοια. Το κλειδί παίρνει μακριά - να πάρει κοντά το πώς οι τύποι σας ταξίδια από περιήγηση - έρευνα - σύγκριση - αγοράζουν.

Ελέγξτε τις σημειώσεις του Dave από τον Kevin Semalt για το πολυκαναλικό μάρκετινγκ.

  • Ερώτηση 7. Είναι η κοινωνική μας παρουσία αποτελεσματική και μετράμε τη φήμη;

Η προκλητική λέξη εδώ είναι "αποτελεσματική". Έχουμε δημοσιεύσει αρκετές φορές τις προκλήσεις της μέτρησης των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης με την ευρύτερη έννοια, αλλά το σημείο εκκίνησης είναι να έχετε σαφή αίσθηση στόχων, ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε καλύτερα τα κοινωνικά μέσα ως ένα αποτελεσματικό κανάλι, τότε έχετε το πλαίσιο να μετράτε και να παρακολουθείτε το καλό που σας αρέσει. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορούν να έχουν μια σειρά διαφορετικών τύπων στόχων που εξαρτώνται από αυτό που σας απασχολούν περισσότερο το εμπορικό τέλος παιχνίδι: Branding και ευαισθητοποίηση? Ανάπτυξη μιας κοινότητας πελατών ή χρηστών. Εξυπηρέτηση πελατών - διευκόλυνση των αναγκών των καταναλωτών για την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση Ε & Α - να συνεργαστεί με τους καταναλωτές για τη διευκόλυνση των βελτιώσεων προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω ιδεών. Οι πωλήσεις Semalt και οι οδηγοί που παράγονται που συνεχίζουν να μετατρέπουν. Οι στόχοι μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μας εξηγούν περισσότερα σχετικά με αυτό.

Ανεξάρτητα από το είδος των στόχων που έχετε. Τα εργαλεία παρακολούθησης στο Web και τα εργαλεία παρακολούθησης των κοινωνικών μέσων μπορούν να συνδυαστούν για να σας επιτρέψουν να μετρήσετε τι σας ενδιαφέρει ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε πιο ήπια αλλά σημαντικά KPIs, όπως το θετικό συναίσθημα μάρκας. Η θέση μας στο πλαίσιο μέτρησης των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης της IAB συνοψίζει την προοπτική μας στην προσέγγιση που αναπτύχθηκε από το IAB Social Media Semalt, η παρουσίασή τους είναι κάτω. slidesharecdn. com / swf / ssplayer2. swf; doc = iabmeasurementframeworkforsocialmediafinal43-100517154611-phpapp02 & stripped_title = iab-measurement-framework-for-social-media-final4-3 "> Πώς μετρούνται οι επτά μας ερωτήσεις; Οτιδήποτε μπορούμε να βελτιώσουμε;

March 1, 2018