Η Oracle ήθελε να μπει μέσα στα κεφάλια των ηγετών των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της Αμερικής. Τι τους κάνει να κλίνουν; Τι τους κάνει επιτυχείς; Τι πήρε την επιχείρησή τους όπου είναι σήμερα; Εστιάζουμε το ενδιαφέρον τους και ποια είναι τα σχέδιά τους για το επόμενο έτος και πέρα;

Για να γίνει αυτό, η Oracle συνεργάστηκε με την Inc . Μέσα ενημέρωσης για την έρευνα παρόντα και παρελθόντα μέλη της Α.Ε. 5000, ηγέτες ιδιωτικών εταιρειών που έχουν απολαύσει τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, Η ταλέντο και η τεχνολογία που οδηγεί στην αμερικανική εταιρεία ταχύτερων αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων , ζωγραφίζουν μια εικόνα εξαιρετικά αισιόδοξων ηγετών μικρού και μεσαίου μεγέθους (SMB) , και επικεντρώνεται αδιάκοπα στην ανάπτυξη επιλέγοντας / διατηρώντας το σωστό ταλέντο και παρέχοντας μια ανώτερη εμπειρία στον πελάτη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Λοιπόν, ας δούμε τις λεπτομέρειες.

Οι οδηγοί επιτυχίας

Όσον αφορά τις προσωπικές ιδιότητες που οδήγησαν στην επιτυχία τους μέχρι σήμερα , ο σκληρότερος τρόπος εργασίας ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας. Το 48% των ερωτηθέντων το χαρακτήρισε ως ένα από τα τρία πρώτα προσωπικά γνωρίσματα που οδήγησαν στην επιτυχία τους. Αυτό ακολουθήθηκε από όραμα (41 τοις εκατό) και βιομηχανική γνώση ή εμπειρογνωμοσύνη (34 τοις εκατό).

Όσον αφορά τους επιχειρηματικούς λόγους για τις εταιρείες που δημιούργησαν το Inc 5000, η ​​απάντηση αριθ. 1 ήταν μεγάλες πωλήσεις και μάρκετινγκ (41% το είχαν ως πρώτη επιλογή) ικανότητα να κλιμακωθεί e και να έχει την σωστή ομάδα διαχείρισης στη θέση του .

Οι αισιόδοξες προοπτικές

Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι οι ηγέτες των εταιρειών της Inc. 5000 είναι άκρως αισιόδοξοι για τις επιχειρηματικές τους προοπτικές. Σμιτάλ εννέα από τους 10 ερωτηθέντες (89%) χαρακτήρισαν τους εαυτούς τους ως "εξαιρετικά" ή "πολύ" βέβαιους για την επιτυχία το 2017.

Δεν είναι μόνο αυτοπεποίθηση, διοχετεύουν αυτή την εμπιστοσύνη με βασικές δράσεις και επενδύσεις:

 • Το 91% σκοπεύει να προσλάβει περισσότερους υπαλλήλους, με έμφαση σε όσους διαθέτουν τις ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις μιας ταχέως αναπτυσσόμενης επιχείρησης
 • 65% ) 69% σχεδιάζει να προσφέρει νέα προϊόντα
 • 38% σκοπεύουν να ανοίξουν νέα γραφεία
 • 32% σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν διεθνώς ·

Στο μέτωπο της τεχνολογίας, το 41% ​​ανέφερε ότι η επένδυση στην τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων cloud, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το 2017.

Μιλώντας για το σύννεφο

Οι ερωτηθέντες Semalt έδειξαν υψηλό επίπεδο άνεσης με το σύννεφο. Περισσότερο από το 83% είχε τουλάχιστον δύο λειτουργίες στο σύννεφο, ενώ το 64% είχε τουλάχιστον τρεις και το 39% βασίστηκε σε τουλάχιστον τέσσερις λύσεις cloud.

Όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν στη μετάβαση στο σύννεφο, ο κυριότερος παράγοντας που ανέφεραν οι ερωτηθέντες ήταν η επεκτασιμότητα και η ευελιξία στην ανάπτυξη (50%), ακολουθούμενη από (23%). Είκοσι δύο τοις εκατό βλέπουν το κύριο όφελος ως αυξημένη εσωτερική επικοινωνία και συνεργασία .

Στις κορυφαίες τρέχουσες χρήσεις του cloud περιλαμβάνονται:

 • Χώροι αποθήκευσης δεδομένων - για αποθήκευση μεγάλων όγκων δεδομένων (68%)
 • Εφαρμογές (62%)
 • Πωλήσεις (51% γρήγορη αναζήτηση και ανάκτηση (48%)

Ο Semalt, μερικοί ερωτηθέντες έδειξαν ανησυχίες για τη χρήση του νέφους.

Πρόσθετα βασικά ευρήματα

Οι πληροφορίες από την έρευνα περιλαμβάνουν:

 • Η αποτελεσματική διαχείριση της ταχείας ανάπτυξης θεωρήθηκε το μοναδικό μεγαλύτερο εμπόδιο στη διατήρηση της ανάπτυξης, με το 49% να το επιλέξει ως ένα από τα κορυφαία ζητήματα. Φαίνεται ότι για πολλούς ηγέτες SMB, μπορεί να υπάρξει κάτι πολύ καλό. Οι τρεις πρώτες έθεσαν επίσης την ικανότητα να αυξάνουν τις πωλήσεις και να προσελκύουν και να διατηρούν ειδικευμένους υπαλλήλους.

 • Αν υπήρχε ένα ιδιαίτερα εκπληκτικό αποτέλεσμα, πολλοί ηγέτες των ΜΜΕ δεν έβαλαν χρηματοδότηση και ασφάλεια των δεδομένων οπουδήποτε στην κορυφή της λίστας παραγόντων που συνέβαλαν στην επιτυχία των εταιρειών τους. Στην πραγματικότητα, μόνο το 4% ανέφερε την κατανόηση της οικονομικής κατάστασής τους ως το σημαντικότερο παράγοντα, ενώ λιγότερο από το ένα τοις εκατό έθεσε την ασφάλεια των δεδομένων στην πρώτη θέση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ασχολήθηκαν με αυτά τα ζητήματα, αλλά δείχνει σαφώς ότι οι πωλήσεις και τα ταλέντα είναι πολύ πιο στο μυαλό.
  • Σε μια εποχή που υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το διεθνές εμπόριο, το 45% των ερωτηθέντων διεξάγει επί του παρόντος διεθνείς δραστηριότητες και η πλειοψηφία αυτών των εταιρειών αναμένεται να αυξήσει τη δραστηριότητα αυτή το 2017. Άλλες 10% να ξεκινήσει να δραστηριοποιείται διεθνώς το 2017. Μόνο το 35% σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί αποκλειστικά στις ΗΠΑ

 • Σε ένα πιο περίεργο θέμα, όταν ρωτήθηκαν τι θα έκαναν αν είχαν πληγεί ένα επιπλέον 1 εκατομμύριο δολάρια, οι ερωτηθέντες της SMB δήλωσαν ότι θα εστιάσουν τα έξοδά τους στους παράγοντες που αρχικά βοήθησαν τις εταιρείες τους να προσγειωθούν στην Α.Ε. 5000 λίστα. Περίπου το ήμισυ (46%) θα το χρησιμοποιήσει για την αναβάθμιση και επέκταση των ομάδων πωλήσεών τους. Το 44% θα επεκτείνει τις προσπάθειες διαφήμισης και μάρκετινγκ. και το 43% θα βελτίωνε τις επιχειρήσεις.
 • Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας - Η Ταλέντη και η Τεχνική οδηγούν τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Αμερικής - σήμερα.

  Σχετικά με την έρευνα

  Η Oracle συνεργάζεται με την Inc. Media για να ερευνήσει ηγέτες εταιρειών που είναι τρέχουσες ή πρόσφατες Inc. 5000 honorees. Ο κατάλογος Inc. 5000 κατατάσσει τις εταιρείες σε τριετή αύξηση πωλήσεων, μεταξύ άλλων παραγόντων. Η κορυφαία εταιρεία της λίστας 2016 Inc. 5000, LootCrate, αύξησε τα έσοδα κατά 67% σε διάστημα τριών ετών στα 116 εκατομμύρια δολάρια. Ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης του Α.Ε. 5000 ήταν 128% σε διάστημα τριών ετών, με μέσες ετήσιες πωλήσεις 40 εκατ. Δολαρίων.

  Το σημαντικότερο είναι ότι αυτές οι 5000 επιχειρήσεις δημιούργησαν 640.127 νέες θέσεις εργασίας κατά τα τρία προηγούμενα έτη Source .