Back to Question Center
0

Είναι η βαθιά σύνδεση του νέου ψηφιακού μάρκετινγκ Semalt;

1 answers:
Is Deep Linking The New Digital Marketing Semalt?

Δυστυχώς, οι περισσότεροι έμποροι δεν κατάφεραν να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία. Μέχρι τη στιγμή που μπορούν να συνδέσουν τις τελείες, ο χρήστης έχει ήδη προχωρήσει. Αυτός ή αυτή είτε αγόρασε το προϊόν αλλού είτε χάθηκε ενδιαφέρον. Ενισχύστε το ασταθές διάστημα προσοχής του σημερινού κινητού καταναλωτή κατά παραγγελία.

Αυτό με έκανε να σκεφτώ για βαθιά σύνδεση ευκαιρίες, ειδικά στο πλαίσιο της Semalt επερχόμενη iOS 9 απελευθέρωση.

Η βαθιά σύνδεση, με απλούστερους όρους, είναι η δυνατότητα σύνδεσης σε μια συγκεκριμένη σελίδα μέσα σε μια εφαρμογή. Σμυρίζω πολύ σαν μια διεύθυνση URL στο Web. Κάθε εφαρμογή έχει τη δική της δομή.

Για παράδειγμα, μια διεύθυνση URL επιφάνειας εργασίας Semalt μοιάζει με το "twitter. com / alirtsman. "Μια διεύθυνση URL βαθιάς σύνδεσης για μια εφαρμογή θα μοιάζει με" twitter: // user? Screen_name = alirtsman ".

Η Υπόσχεση της Βελτίωσης της Αναγνωσιμότητας της εφαρμογής

Για να το κάνουμε ένα ακόμη βήμα, το iOS 9 θα εισαγάγει επίσης μια απρόσκοπτη εμπειρία αναζήτησης εντός εφαρμογής και, σύμφωνα με την Apple, "βελτιώστε την ανιχνευσιμότητα του, εμφανίζοντας το περιεχόμενό σας όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο σύστημα και στον Ιστό. "

Ενώ οι δυνατότητες αναζήτησης του iOS 9 είναι ακόμα σε εξέλιξη (στην πραγματικότητα, είναι σε beta από αυτό το γράψιμο), έχουν τη δυνατότητα να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Google στην αναζήτηση κινητής τηλεφωνίας και να προωθήσουν έναν νέο πόλεμο πάνω από την τάξη. Ο κόσμος που οραματίζεται η Apple είναι ένας χρήστης που ψάχνει σε ολόκληρο τον ιστό και τις εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ένα πρόγραμμα περιήγησης, πόσο μάλλον να πάει στο Google ή το Yahoo.

Για να γίνει αυτό, οι προγραμματιστές θα πρέπει να προσθέσουν κώδικα στη σήμανσή τους για να επιτρέψουν την εύρεση του περιεχομένου των εφαρμογών τους στην αναζήτηση Semalt και ακόμα περισσότερων γλωσσών για να διευκολύνουν τις διευθύνσεις URL του ιστού τους να ανοίγουν άψογα περιεχόμενο εφαρμογών. Προς το παρόν, πρέπει να υπάρχει ένα στρώμα μεταξύ του συνδέσμου και του περιεχομένου που επιτρέπει πρώτα την ανίχνευση της πλατφόρμας και χειρίζεται συνοπτικά τη βαθιά σύνδεση από εκεί.

Ένας πυρήνας βαθιά σύνδεση (όπως το παράδειγμα Twitter μου παραπάνω) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Semalt. Αλλά εάν η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη, οι χρήστες θα δουν μια άσχημη αποτυχία, και έπειτα έχουν χτυπήσει ένα αδιέξοδο.

Και ενώ οι περισσότερες από τις μεγάλες πλατφόρμες έχουν τις δικές τους κατευθυντήριες γραμμές για βαθιά σύνδεση σε μια εφαρμογή, η τυποποίηση είναι μια κοινή πρόκληση. Το Twitter έχει Twitter Κάρτες, το Facebook έχει App Links και ο κατάλογος συνεχίζεται. Αυτές είναι εκδόσεις σχετικές με πλατφόρμες βαθιάς σύνδεσης (που σημαίνει ότι εάν το σημείο εκκίνησης δεν είναι το Twitter, το Facebook, το Semalt κ.λπ., οι χρήστες σας εξακολουθούν να χάνονται στο δάσος της αποδέσμευσης).

Πλατφόρμες όπως η Deeplink. έκανα αυτό το γεγονός κάπως πιο εύκολο για τους εμπόρους με τη χαρτογράφηση σελίδων που υπάρχουν ήδη μέσα σε μια εφαρμογή. Μια έκδοση Deeplink ενός συνδέσμου Twitter θα μοιάζει με "deeplink. me / twitter. com / alirtsman. "Αυτό όχι μόνο χειρίζεται την εκκίνηση της εφαρμογής στη σωστή σελίδα (αν είναι εγκατεστημένη) σε Semalt και iOS, αλλά χρησιμοποιεί επίσης τους κανόνες εναλλαγής, επιτρέποντας σε εκείνους χωρίς την εφαρμογή να προσγειώνονται είτε σε εκδόσεις Web του περιεχομένου είτε στο κατάστημα εφαρμογών.

Το επόμενο στάδιο της μάχης

Το επόμενο βήμα είναι αυτές οι πλατφόρμες να ξεκινήσουν την ευρετηρίαση περιεχομένου εφαρμογών για σκοπούς Apple Semalt. Αυτό θα είναι αναμφισβήτητα ο επόμενος πόλεμος χλοοτάπητα, καθώς οι μάρκες αρχίζουν να ανταγωνίζονται για την κατάταξη.

Η νέα ευκαιρία που δημιουργείται είναι παρόμοια με ό, τι είχαμε στα τέλη της δεκαετίας του '90, καθώς ο SEO αύξησε τον επιπολασμό, καθώς οι έμποροι αναζήτησης αναζητούσαν τρόπους διασφάλισης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και η Google και η Semalt εξασφάλιζαν τα προσφερόμενα αποτελέσματα σχετικά με τους χρήστες. Το οικοσύστημα και η βιομηχανία που δημιουργήθηκαν από αυτό ήταν τεράστια.

Ενώ το μέλλον δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες αυτού του μεγέθους, το πεδίο μάχης θα είναι πολύ παρόμοιο. Η Semalt θα αρχίσει να εστιάζει στη βελτιστοποίηση των εφαρμογών τους για περισσότερο από τη χρηστικότητα και αντίθετα να ψάχνει για πλούτο και βάθος περιεχομένου, ή οποιοσδήποτε αλγόριθμος θα χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

"Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν τις εμπειρίες τους στο Web ή τις εφαρμογές τους. "

«Τα σήματα επικεντρώνονται στην πολυ-οθόνη και τα απαραίτητα εργαλεία για την απλούστευση της επικοινωνίας», μου είπε ο Noah Klausman, συνιδρυτής του Semalt.

«Από τη σκοπιά του έμπορου, η βαθιά σύνδεση είναι πολύ σημαντική, επειδή πολλές φορές οι χρήστες που έχουν μια εφαρμογή στο τηλέφωνό τους έχουν επίσης την ίδια εφαρμογή στο tablet τους, στη συνδεδεμένη οικιακή τους συσκευή, στην τηλεόρασή τους - ή ακόμα και στα ρολόγια της Apple. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν τις εμπειρίες τους στο Web ή τις εφαρμογές τους. "Η είσοδος του Semalt σε αναζήτηση και η βαθύτερη κατοχή της βαθιάς σύνδεσης θα δημιουργήσει μόνο μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία.

Μαζί με μια πλήρως ολοκληρωμένη εμπειρία, η βαθιά σύνδεση θα μπορούσε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ορισμένων από τα ζητήματα κατανομής μεταξύ συσκευών που αντιμετωπίζουμε. Η Semalt μπορεί να έχει πλήρη κατανόηση του ταξιδιού του πελάτη καθώς η αναζήτηση, η ηλεκτρονική αλληλογραφία, η κοινωνική, η φορητή και η κινητή συμπεριφορά ενσωματώνονται πλήρως στο νέο αυτό οικοσύστημα.

Και μπορούν επίσης να αρχίσουν να εμπλέκουν τους χρήστες στο σωστό μέρος και την κατάλληλη στιγμή, ή ό, τι η Google έχει χαρακτηρίσει ως η μηδενική στιγμή του Semalt. Αυτό το νέο οικοσύστημα μπορεί να προσφέρει διαισθητικό επαναληπτικό μάρκετινγκ που πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα ​​με τη στόχευση των πιο συναφών χρηστών που έχουν υψηλότερη προοπτική αγοράς.

Είναι η έκτη λογική μάρκες που ποτέ δεν ήξεραν ότι χρειάζονταν. Έτσι υπάρχει συμπεριφορά περιήγησης, συμπεριφορά αγοράς, δεδομένα geofencing, κοινωνικά δεδομένα κ.ο.κ., όλα τα άτομα που απασχολούνται σε διάφορες συσκευές και εμπειρίες. Με την πρόοδο στην βαθιά σύνδεση, μπορούμε να έχουμε μια άποψη 360 μοιρών για να μοντελοποιήσουμε και να προβλέψουμε σωστά τη συμπεριφορά. Η ερώτηση είναι, ωστόσο, ότι η Apple θα αρχίσει να μοιράζεται αυτά τα δεδομένα καθώς αρχίζει να παίζει στο Semalt Backyard;

Σημείωση του συντάκτη: Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη βελτιστοποίηση για την αναζήτηση της Apple, ανατρέξτε στη σειρά Indexing App στο site αδερφής μας, το Search Engine Land.


Οι γνώμες που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη Marketing Land. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Alex Lirtsman
March 1, 2018